- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Ha az a kérdés mekkora helyet foglal a program telepítés után a memóriában (a belső tárban) akkor lehet látni, hogy a tinyPlayer 100kb-ot a Poweramp 5,6 Mb-ot. Kb "ennyivel többet" is tud a Poweramp persze. Attól is függ, hogy mit játszasz le éppen..
De ha az a kérdés, hogy melyik használ több processzoridőt, akkor úgy tűnik a Poweramp nyer (azaz kevesebbet használ->kevésbé lassít be->kevésbé meríti az akkut). -
Zirowe
nagyúr
Köszi, csak egy bajom van magukkal a widgetekkel (főleg a sense terjengősége miatt
), hogy az összes oldalam telített már, ezért hely egy ilyen számára már nincs, meg nem is tetszene, ha mindig ott lenne, ezért keresem a lock screen-es megoldást
De remélem előbb utóbb megtalálom -
Pubszon
veterán
Én ezt nem próbáltam, mert amúgy is 3 állásba használom.
Legkisebb elég este a sötétbe, középső nappal bent a házba, a legerősebb pedig kint napfénynél.
Szerintem így nagyon jól van.
Nekem 2.1-es android van fent, abba gyárilag 5 kapcsoló van és bele raktam még a mobilnetet meg a rezgő kapcsolót. -
Face8814
őstag
A baj az, hogy az illető akivel a legtöbbet chatelek, a gmail chat-ét használja. Ő laptopon keresztül én meg telón léptem volna be, de úgy nézem a Talk csak egy fiókot kezel, és nem azt, amit én erre használok.
Ha most elkezdem használni az általad említett kliensek egyikét, neki is telepíteni kell valamelyiket. Vagy megoldható az, hogy pl Nimbuzzon keresztül használom a gmail rendszerét?
Bocsi az amatőr kérdésért, de ebben a témában még sajnos tájékozatlan vagyok... -
BalanceR
addikt
Szerintem Google fiokonként nyitják meg az alkalmazást...
A http://appinventor.googlelabs.com/ linken nekem van egy MY projects fül, és ott tudok szerkeszteni...
Egyébként az egész cucc online, böngészőben fut.... -
-
Pubszon
veterán
Ez nem alkalmazás, hanem add-ons.
Tehát a FF jobb alsó sarkába van egy kis ikon, amire ha ráállsz egérrel akkor kirakja a megnyitott oldal linkját QR kódkén, azonnal és nem kell hozzá nyitni külön oldalakat.
De ha 1 hsz-el visszább olvastál volna, akkor azt is láttad volna, hogy tudom, van sok online QR kód generátor van.
Akit pedig nem érdekel, az hagyja figyelmen kívül. -
llaszlo
veterán
Az USB debug-ot kell kikapcsolni az applications / develop menüben.
De nem volt egyértelmű, hogy mit is akartok. Mást is bele/rá lehet még dugni a telefonra.
Én így kérdeztem volna:
Ki lehet kapcsolni azt a figyelmeztetést, hogy ha az USB-t rádugom a telefonra, úgy hogy az SMS figyelmeztetés működjön?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged