Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
finecsa
üzenetére
Az alapbeállítások attól nem változnak. Csak hozzá kell igazítani az igénybe vett kedvezményhez. Nem tudom a neten levő melyikkel kalkulál én magamnak csináltam meg. Amikor én beállítottam még egyik magyar szolgáltatóhoz sem volt elérhető beállítás, pedig megkönnyítette volna a dolgot, ezért is ajánlottam ezt a megoldást.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa
üzenetére
Halihó!
Esetleg egy picike kérésem lehetne még ?
Azt vettem észre, hogy mikor a hálózaton kívüli hívások elérték a 90 percet (ugye ennyi van a csomagba foglalva), akkor nem számol tovább. Esetleg lehetne úgy, hogy továbbra is számolja a perceket ? Természetesen a fizetendő összegnél csak a 90 percen felülieket számolja, ahogy csináltad. Átnéztem a beállításokat, érteni értem, de a módosításhoz nem eléggé ...
Köszi előre is! -
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa
üzenetére
Hello!
Nagyon boldoggá tennél. Csak arra szeretném használni, hogy az előfizuban foglalt 90+90 percet tudjam figyelni.
4990ft a havi alap összegem, ebben van 90 perc hálózaton belül (20-as) és 90 perc hálózaton kívül (30-as és 70-es). Az elszámolás perc alapú, a többlet telefonálás percenként 36,5 ft, az sms szintén.
Kapcsolási díj 2,5ft hívásonként !!! Hogyha ezt esetleg nagyon nehéz beletenni, akár ki is maradhat.
Az elkészítés után áttanulmányozom és megpróbálom megérteni...
http://www.telenor.hu/okostarifa
Köszi előre is !

Üdv:
Gergő -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa
üzenetére
Remek, beállíottam még 1x THX!
A lényeg h összesen 2590Ft felhasználható, ebből bármennyi SMS-re, 1554Ft 20-as és 1036Ft nem 20-asra, ha ennek a beállítások megfelelnek (és úgy látom igen), akkor meg is vagyunk, ha engedélyezed, megosztom a módosított beállításokat a többiekkel és összefoglalom a teendőket.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
finecsa
üzenetére
Most Djuice-nál legalábbis így az ÁSZF-et nézegetve elég sok tarifánál (ha nem az összesnél) bevezették. Technikailag a kapcsolási díj lett az új telefon adó.
Miért nem enged? Én 2.5-öt beírtam neki, nem problémázott rajta. Bebaszna, ha csak egész számú egységárakat lehetne használni.
Én csak az "egység ára a kereten felül" részhez írtam be, mivel az kapcsolási díj nem számít bele a lebeszélhetőségbe (lásd ÁSZF). Vagy így nem jó a programnak?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa
üzenetére
Fantasztikus, nagyon köszönöm, és ajánlom DJUICE SZÁMLÁS 20 előfizetőnek! Hozzáadtam a 061-es számokat a 30-70-vonalas csoportokhoz, úgy tűnik minden rendben.

2 dolog: az SMS költség végülis honnan vonódik le? Ill. mivel a kapcsolási díjat a Telenor a lebeszélhetőségen felül számlázza, hol lehet beállítani, hogy a végösszeghez egyszrűen minden hívás után hozzáadjon 2,5 forintot? ( ha ezt "1554Ft-ból felhasználva" opcióban, "Egység ára kereten belült" állítom be, akkor a 2,5Ft-t a keretből és nem a kereten felül intézi).
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 3
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kb. fél óra tűnt el...