- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Aktív témák
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Olyan rajzprogramot keresek, amivel megtudok nyitni képet, és arra tudok rajzolni.
Köszönöm.Ja, és egy "képlopó" program nevét is megköszönném.(a shoot me nem működik
)
-
Zsom!
tag
Köszönöm, az egyéb ajánlatokat, kipróbálom majd mindet (mert a moto nem jön be). Még lenne pár kérdésem.
Melyik a legjobb, ingyenes music widget? Ami kiírja a szám címét, lehet, előre, hátra léptetni, megállítani, elindítani zenét.
Olyan oldal kellene nekem, ahol akkora hátteret tudok letölteni, hogy szép legyen 5 oldalon keresztül. Nem tudom mi a neve,de ilyen a "tovább gördülő" háttérre gondolok.
Előre is köszönöm. -
Zsom!
tag
Sziasztok!
(Remélem jó helyre írok.
)
Olyan program van androidra, mint a Moto Phone Portal? Képeket, zenéket szeretnék wifi-n másolni. Már google-val kerestem, de nem találtam (vagy csak vaksi vagyok
).
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest