- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR #3234 üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás:
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest