Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Aktív témák
-
Akee21
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam el arra a pontra, hogy elfogyott a hely a telefonomon, így végre feltenném a 2.2-es frissítést. (Eddig kicsit lusta voltam hozzá
)
Szóval, ami a kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- minden program és beállítás megmarad a frissítés után? Ha nem, akkor miket kell újra beállítanom? Avagy milyen fontos teendőim legyenek, mielőtt felrakom a Froyót?
- olvastam korábban, hogy a frissítés feltelepítése után többeknek ilyen-olyan hibája problémája volt, amit factory resettel meg lehetett oldani, ilyenkor viszont ha minden igaz, legyalul mindent a telefonról. Ha erre szorulnék (akár a jövőben), a sima automatic backup-pal visszahozható minden? Ha nem, milyen programot tudnátok ajánlani rá?Köszi előre is!
Üdv.
Aktív témák
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X sok extrával
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest