Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys
üzenetére
Én november óta használom a Juice Defender Ultimate-et (megvettem) Motorola Defy-n és semmilyen lassulást nem tapasztaltam a program miatt. Rászántam a kellő időt a beállításokra (nem nagy ördöngősség egyébként) és tökéletesen működik!
Amúgy nem teljesen értem (vagyis inkább hülyeségnek tartom), hogy miért billentyűzár után kellene frissítenie adatokat a telefonnak. Szerintem pont az a lényeg, hogy amikor hozzányúlsz a telefonhoz, "bekapcsolod" a képernyőt, akkor lássam a legfrissebb adatokat (legyen az időjárás, mail, stb....). Semmi értelme annak, hogy akkor legyen adatforgalom, amikor már nem használom a telefont. -
jano_77
nagyúr
válasz
frensys
üzenetére
Figyelj már IQharcos!
Mi a francnak írsz le mindig mindent 2x? Mi vagy Te postás vazze?!
Amúgy meg mi a fenének kell feloldani a bill. zárat ahhoz, hogy megnézd az időt?
Bőven elég megnyomni a bekapcs gombot, mert a lezárt képernyőn is látszódik az idő!
Miért kellene szintén bekapcsolni, hogy hívott-e vki vagy küldtek-e sms-t?
Te hol tartod a MOBIL telefonodat pajtás? Páncélszekrényben!? Mert akkor értem, hogy időnként rá kell nézned, de normális esetben a telefon - még1x hangsúlyozom MOBIL telefon - ott van az embernél vagyis érzékeli, ha bármilyen esemény bekövetkezik.Kímélj már meg minket a hülyeségeidtől kérlek!!!!!!
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gran Turismo
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Honda topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest