- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz
frensys #31173 üzenetére
Először is nyugodj le.
Azután gondold még egyszer át,hogy mik azok amik tényleg fontosak.Azután a sok f@szságot töröl le a francba.Ne telepíts mindenféle hülyeséget arra a szerencsétlen telóra.
De ha így sincs elég szabad hely,akkor a telefonod topkjában tuti segítenek,hogy hogyan tudod ezt megoldani.Mert van olyan,hogy szinte mindent az sd-re tudsz majd telepíteni.
Nálam is így van ill. így voltam vele én is.
Ha mégse jó így,akkor vegyél egy drágább telót,amire gyárilag több alkalmazást tudsz telepíteni.
És végül!
Próbálj meg nem egy mondatban leírni egy fél oldalt!Mert hidd el még ha telóról írsz is,abban is vannak nagybetűk. -
jano_77
nagyúr
válasz
frensys #31153 üzenetére
Próbáld meg a System Panelt, de a legjobb az lenne, ha nem hallgatnál zenét.
Az eléggé szívja az akksit, így ne csodálkozz a 85%-on. Persze azt elfelejtetted leírni, hogy 1,5 óra alatt érsz be - hova is? -, vagy csak 15 perc, mert az ugye nem mind1!?
Aztán azért a netezés, letöltögetés is tudja szívni a battery-t. -
porse
őstag
válasz
frensys #31009 üzenetére
2 napja azt hallgatjuk neked mennyire nem jó ez a program.... Ha valamit nem tudsz használni attól az még nem szar, de várjuk az általad írt tökéletes programokat. Írd le amit gondolsz egy .txt fájlba és utána tedd a lomtárba, ne ide szemetelj.
(#31007) RootRulez
Én már adtam neki esélyt többször
de nem jött össze...
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys #31009 üzenetére
Bocs, de nem bírok magammal: Te ennyire hülye vagy?!
Mi van akkor, ha lezárod a telefont és csak fél óra múlva nyúlsz hozzá? Akkor már nem friss adatokat fogsz látni. Amúgy meg nem tudom milyen készüléked van, de szerintem egyiknél sem okoz lassulást (legalábbis a felhasználói élmény kárára biztosan nem) az adatok frissítése. -
Zsombe
senior tag
válasz
frensys #30985 üzenetére
Én november óta használom a Juice Defender Ultimate-et (megvettem) Motorola Defy-n és semmilyen lassulást nem tapasztaltam a program miatt. Rászántam a kellő időt a beállításokra (nem nagy ördöngősség egyébként) és tökéletesen működik!
Amúgy nem teljesen értem (vagyis inkább hülyeségnek tartom), hogy miért billentyűzár után kellene frissítenie adatokat a telefonnak. Szerintem pont az a lényeg, hogy amikor hozzányúlsz a telefonhoz, "bekapcsolod" a képernyőt, akkor lássam a legfrissebb adatokat (legyen az időjárás, mail, stb....). Semmi értelme annak, hogy akkor legyen adatforgalom, amikor már nem használom a telefont. -
jano_77
nagyúr
válasz
frensys #30985 üzenetére
Figyelj már IQharcos!
Mi a francnak írsz le mindig mindent 2x? Mi vagy Te postás vazze?!
Amúgy meg mi a fenének kell feloldani a bill. zárat ahhoz, hogy megnézd az időt?
Bőven elég megnyomni a bekapcs gombot, mert a lezárt képernyőn is látszódik az idő!
Miért kellene szintén bekapcsolni, hogy hívott-e vki vagy küldtek-e sms-t?
Te hol tartod a MOBIL telefonodat pajtás? Páncélszekrényben!? Mert akkor értem, hogy időnként rá kell nézned, de normális esetben a telefon - még1x hangsúlyozom MOBIL telefon - ott van az embernél vagyis érzékeli, ha bármilyen esemény bekövetkezik.Kímélj már meg minket a hülyeségeidtől kérlek!!!!!!
-
Luissimo
veterán
válasz
frensys #30893 üzenetére
Inkább erre a listára figyelj oda, mert különben bekaphatod
-
pethYeti
addikt
válasz
frensys #30886 üzenetére
Utóbbinál nincs az a hiba, ha nem tud aktív wifi kapcsolatot létesíteni akkor válrt 2g-re. Green Power-nél ez nem működik túl jól az bekapcsolja a wifit és a mobilnetet is és az android maga vált wifire, ezzel nekem az volt a bajom hogy képernyő bekapcsolás után pár másodpercig ment a mobilnet amíg rákapcsolódott a wifire. Juice pedig vár hogy van-e wifi és addig be sem kapcsolja a mobilnetet.
Remélem kimerítő válasz volt és nem kérded még még 1001x.
[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
frensys #30844 üzenetére
1. A gmail-ből töröld ki a freemail-es dolgokat.
2. A freemail webes felületén állítsd be, hogy továbbítsa a leveleidet a gmail-es címedre.
3. Örülj!A telefonomon csak egy gmail-címet használok, amit kizárólag az androidhoz hoztam létre.
Az összes többi e-mail-emről forwardolom arra az egy címre a leveleimet, és így mindent megkapok. A telefonos gmail-emben spam-listára tettem azokat, amiket elég, ha csak a számítógépen nézek meg, mert nem sürgősek. Így az összes fontos e-mailem azonnal megérkezik a gyárilag feltelepített GMail app-ba. -
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30715 üzenetére
Akkor a kiszolgálód SMTP-jét kell beállítani. De nekem pl a Vodafone-nál még nem sikerült. De nem is Zavar a Gmail megy rendesen Freemail meg egy vicc.
Gmailben(PC-n) állítsd be hogy a Gmail letöltheti a freemailes leveleket, és hogy írhat a nevében e-mailt és akkor nagyon egyszerűen menni fog a Gmail-en keresztül.hsz vadász...
(#30716) suti_88: Android Market?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30675 üzenetére
te ezt tényleg komolyan gondolod? egy 500ftos netre is sajnálod a pénzt, hogy legyen "korlátlan" interneted?
ANDROIDOS okostelefonnal napi kétszer van csak neted? ez akkora butság, mint hogy házasságig nincs sex felfogás utána is csak háromhavonta egyszer
ez így komolytalan...
semmi értelme manapság ilyen jellegű telefont tartani, ha nincs neted rajta... (igen az ingyen wifi nem minősül annak, főleg hogy rettentő veszélyes a nyílt wifi)(#30688) frensys : OMG! könyörgöm nézzed meg a frissítési beállításokat és szabd testre. tudod mit jelent? hogy beállítod ki mikor hogyan frissíthet. ha stabil a 3G akkor nem fogyaszt többet! (főleg, hogy nem mindegy hogy van egy Xvoltos feszültség 15 percig, vagy van egy Yvoltos feszültség 2 percig...)
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
válasz
frensys #30680 üzenetére
már ne haragudj, de neked akkor felesleges okostelefon.
Szolgáltatóknál már vannak olyan NET csomagok amik 100Mb felett lassítva tudsz használni nem kapsz horribilis számlát.
Ha már okostelefonod van, használd a funkcióit, ellenben add el vegyél Nokia 1800-t.
Az Android biteken él és ZABÁL.
Más 100Mb csomagját is ALIG használja fel, pedig neki is van Fancy Widget meg ilyen olyan widget. Ha annyira zavar a 15perces frissítés akkor írd át az APK-ban az időt. Járj utánna.
Az okostelefon akksija 1 - 1,5napot fogja bírni RENDES használat mellett. Ha azt akarod mint régen, hogy 1 hétig nem kellett tölteni, ismétlem a 3 mondattal ezelőtti telefont. Vegyél Nokia 1800-t. Fogd fel az agyaddal, hogy a mai telefonok, kib*tt jók, csak az akksijuk gyenge.
Ha van egy 50-60.000s telefonod, ne sajnáld tőle az 1000ft-os internetet...vagy gyűjtést szervezzünk neked?@ gyuszmó
Sry. Még keresgélek akkor neked
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
frensys #30675 üzenetére
csak azoknak jó akiknek eleve menne a net
Ez a lényeg, felfogtad már? A programokat nem úgy csinálják, hogy neked jó legyen. Nem tetszik, nem használod, de a csöppnyi agyadba verd már bele, hogy attól, hogy neked nem tetszik - amire itt speciel ha jól látom a nagy többség jó nagy ívben sz@rik - másnak jó lehet. Senki nem mondta, hogy használd, nem győzködött róla, hogy jó neked. Egyfolytában a hülyeségedet szajkózod a vakvilágba, amikor senki (tényleg senki) nem kíváncsi rád.
Az itteni renomédat nagyon csúnyán elb@sztad, a legtöbb embernek a hátán feláll a szőr, ha meglátja a nevedet a hozzászólás mellett. Többen próbáltak megsérteni, hogy húzz innen a rákba, de annyi eszed nincsen, hogy ezt észre vedd. Amennyiben nem szeretnél továbbra is közutálatnak örvendeni, javaslom, hogy nagyon komolyan változtass a stílusodon, ne irkáld tele a topicot a saját véleményeddel - még ha számítana, akkor is csak 1 vagy az 1000-ből - mert attól, hogy embereket próbálsz meggyőzni arról, hogy neked nincs szükséged arra, amire nekik igen, annak nem sok értelme van. Megértettük, neked nem tetszik, lépjél már tovább. Javaslom, hogy a jövőben a fórumtémát csak akkor használd, ha valóban kérdésed lenne, és azt normál emberi módon fel tudod tenni. Ez nem chat, vagy a személyes blogod.Most szóltam én - meg előttem páran - de előbb utóbb valaki megelégeli, feldobnak a modiknál, annak meg nem lesz jó vége.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
frensys #30675 üzenetére
Nem bírom....Elég már....A widgetek frissülési ideje nem az, hogy mennyi ideig frissül( negyed óra, fél óra) hanem milyen gyakran frissül, keresi a szervert...Add el a telód...Ha kell adok helyette egy siemens mt 50-t ingyen...Semmi ilyen gondod nem lesz vele..
Hagyd már békén ezt a topicot a nem hozzáértő beszólásaiddal...
-
spiritex
veterán
válasz
frensys #30651 üzenetére
Ezeket az agymenéseket idegenufo-ként már vagy 20x közölted velünk #29141, #29145, #29206, #29210, #29372, #29402, ... aztán most folytatod frensys-ként???
Komolyan mondom, itt már MODERATORi beavatkozás kéretik, de nem csak simán a login névre, hanem lehetőleg e-mail címre és ip címre is!!! HELP!!!
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
frensys #30651 üzenetére
Inkább a telefonod lenne már kuka.
Látom egy zenelejátszót is nehezedre esik beállítani. Nincs semmilyen belső limiter, be kell állítani az eq-t.
PlayerPROban is lehet hangosítani csak le kéne hozzá tölteni a DSP Packot a marketről, meg be is kell kapcsolni. Bár gondolom ez már meghaladja a képességeid.
A szoftvereket pedig meg kéne venni, a többi warez és tiltott itt.
Azt mondjuk nem tudom minek válaszolok neked, az agysejtjeid úgy sem tudják feldolgozni, amit írok, vagy csak a felét olvasod el.
[ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
válasz
frensys #30662 üzenetére
jól figyelj mert egyszer és egyben utóljára írom le neked lehetőleg nagyon egyszerűen,hogy Te is megértsd:
nekem tökéletesen működik a program.Sőt,fél óránként kapcsol be,1 percre...
amúgy kösz,hogy egy hetes androidosként osztod az észt olyanoknak,akik esetleg évek óta használják az ost...
nincs valami más dolgod az elkövetkező 1000 évben?
ezzel eleget teszek TRob1 és punky10 kérésének,kontakt lezárva... -
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30362 üzenetére
És amúgy mi jót ebédeltél? Mert ha babot akkor sztem az a baj. Meg iszol rendesen elég folyadékot naponta? Lecke megírva?
Soha nem hittem volna, hogy egy calendar widget beállítása kb ~60 HSZ-be fog kerülni.
Szerintem igaza volt Dara moderátor úrnak és HSZ vadász az illető...[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30352 üzenetére
indítsd el az APP-ot.
LEGELSŐ menüpont baszod... CALENDARS
ott kijelölöd a magyar névnapokat. ha nincs ott akkor synceld azt a csodakészüléket amit tapizgatsz éppen... aztán dobjad ki képernyőre a calendar widgetet.ha ezek után sincs YOU WIN! vagy Fanfar, vagy Congratulations! dudaharsona, akkor keress egy felnőttet, vagy vidd vissza a telefont ahol vetted.
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30333 üzenetére
ott az egész baj forrása, hogy ezt nem a telefonodon csinálod meg. hanem a számítógépen belépve a google calendarba. és ha androidos telefonod van akkor illene, hogy a gyári google naptárat használd. de ha nem androidos telod van, akkor meg rossz topicban vagy.
link... nem tudom működik-e a link, de ha nem, akkor se hatódom meg.
naptár beállítása > naptárak > tallózás érdekes naptárak között vagy valami hasonló és FELIRATKOZÁS a magyar névnapokra.
reméltem segítettem. továbbiakban már nem tudok mit tenni...
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30328 üzenetére
ezt mintha már kérdezted volna.
És el lett mondva, hoyg a google naptáradhoz add hozzá a magyar névnapokat és állítsd be a naptár widgetben, hogy azt a naptárat is mutassa.ha nem érted valamelyik szót, szólj és szívesen elmagyarázom, vagy adok google linket.
(#30327) TRob1 : Cable. Nekem igazából semmi másra nem kell, csak sms-t írni
Acsati :
Szerintem erre gondoltak : Camera360[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30308 üzenetére
te most direkt trollkodsz? ezt is írhattad volna az előző HSZ-be. Csodálom hogy még a fórumon vagy de tényleg!
Van olyan program PC-re, amivel androidot lehet irányítani olyan egyszerűen mint régen a myphone explorer? ami működik is? nem akarok ssh-val meg böngészőkkel rácsatlakozni a telefonra, csak elindítani egy progit rábökni hogy SMS és a gépen megírni az üzenetet.
Ha talált valaki működőt kérem jelezze.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
frensys #30298 üzenetére
A többiek tudják megfelelő hatékonysággal használni. Szóval nagyon is használható, csak Te nem vagy hajlandó rá.
Egyébként erre, hogy (I)"kimásolnád belőle mondjuk és az előző hozzászólásodhoz odamásolnád hogy egybe legyen"(/I) egy nagyon egyszerű megoldás létezik: nem kell két hsz-t írni, csak egyet, és azt szerkeszteni. Erre szolgál a (Szerkesztés) gomb.
Kicsit sajnálom, hogy a motor már nem illeszti be automatikusan minden szerkesztés után a hsz végére, hogy [Szerkesztve], csak simán egyszer kerül oda. Mert akkor láthatnál olyan hsz-okat, amiket akár 8-10x szerkesztett a szerzője, és nem törölte a fent nevezett szöveget. Szóval igenis használható a funkció.
-
TRob1
veterán
-
baalco
tag
-
fatal`
titán
válasz
frensys #30295 üzenetére
Neked ennyire nem megy a gondolkodás?
Ezt írtad: "nem engedi,csak hozzáadni lehetne egyesével,de törölni őket CSAK az ikonokat amit kéne azt nem"
Szerinted az elrejtés mégis milyen funkciót tölt be? Segítek: Törli az ikont (amíg vissza nem kapcsolod) az AppDrawerből.
(#30296) frensys: Mappákkal megoldható, mi a probléma?Megoldani kell a problémát (ha kell kerülőmegoldással), nem telefosni a fórumot sírással.
És használd már azt az istenverte szerkesztést, mert már a moderátor is szólt miatta.
(#30298) frensys: És beszólsz a moderátornak, ember behalok rajtad.
Neked nem tűnik fel, hogy milyen módon használjuk a szerkesztést és hogy fűzünk egy hozzászólásba több választ?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
frensys #30251 üzenetére
Talán, ha megnyomnád az opciók gombot és alkalmazás elrejtése, be tudod pipálgatni mit rejtsen el.
Komolyan mondom vegyél egy 8 ezer forintos Nokiát és add el az okostelefonod, nem való neked.
(#30254) baalco: Nem kell irogatni a fejlesztőnek olyan funkció miatt, ami benne van. Nem a fejlesztő hibája, hogy frensys analfabéta.
(#30259) frensys: Ezt hívják mappáknak. Tényleg ilyen gyengeelméjű vagy?
(#30270) Mr X:Mert frensys sajnos gyengeelméjű. Nem érti meg: Ami nem kell, mert widget => elrejtés. A többit meg mappába dobálni, és jé nincs kupleráj.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
válasz
frensys #30248 üzenetére
Vegyél Motorolát, MotoBLUR-ben létrehozhatóak csoportok és azt pakolsz bele, amit akarsz. Magától persze az sem tudja. De furcsa, hogy ne tudnák ezt a mai launcherek. Ugyanakkor nem lepődnék meg, hogy triviálisnak tűnő dolgok hiányoznak, hiszen Linux
Mr X: ld. ^^. Nem igaz, hogy semmilyen rendszeren nem megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
frensys #30251 üzenetére
A qva életbe most már! Nem érted, hogy az alkalmazásokban az ikonokat nem lehet törölni! Viszont elrejteni igen!!! Az alkalmazások menüben nyomsz egy opciokat, majd ott lesz egy olyan, hogy Program ikonok. Ott megjelenik az összes alkalmazásod, szépen ABC sorrendben és ott raksz pipát a mellé, amit nem akarsz az alkalmazások közti ikonrengetegben látni! Slusz-pasz és kész! Felfogtad! Igen elvárható a legjobb launcher-től, hogy mindent tudjon, és tud is, csak ismerkedni kellene vele előbb, majd aztán kérdezni, ha nem megy.
És még mindig nem ismered a szerkesztés gombot vazze! Ja, és tanulj már meg nooormálisan fogalmazni is!
[ Szerkesztve ]
-
tomika13
tag
válasz
frensys #30239 üzenetére
go launchernél azt be lehet állítani, hogy amikor a menübe belépek, akkor a háttér ne az legyen mint a kezdőképernyőn? elég ha csak fekete az egész! erre ötlet esetleg?
frensys
túl igényes vagy.
vagy pakolgatod egyesével, vagy nincs olyan amit akarsz, mert a program nem fogja a nevek alapján elkülöníteni, hogy ez az, ez meg amaz.#30243) frensys
van olyan program amivel lehet törölni, de nem fogom leírni, mert nem tudom, hogy wareznak számít-e.
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
-