- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #26799 üzenetére
Sziasztok
Tudnátok ajánlani nagy ujjakra billentyűzetet?
Sokat kipróbáltam már,de 3,7 es kijelzőn gyakran mellé ütök,ami elég zavaró.
kösziMelyik bacup progit használjátok ami tutira visszahozza a progikat?
Nekem a monster nem jött be.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
macimeister #26793 üzenetére
... vagy ES Explorer.
(#26797) Gedeon31
Backup to Gmail.(#26787) hunfatal
Na igen, én is azt néztem tegnap. De most akkor hogy is állsz vele? Kicsit lemaradtam. Felraktad a 11-est, és egy böngésző se jeleníti meg egyátalán?[ Szerkesztve ]
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy SE Xperia Mini Pro SK17i-re miért nem tudom letölteni a GTA3-at?elvileg futnia kéne rajta,de a marketen azt írja amikor kiválasztom,hogy a az eszköz nem támogatja a programot.
-
Gedeon31
addikt
Szerintetek melyik a legjobb sms mentö app?
-
Fehércápa
aktív tag
Feltettem Ray-re a GOsms-t.
Tetszik meg minden,de kicsit akadozik olykor.
találkozott már más is ezzel a problémával? -
fatal`
titán
válasz
macimeister #26793 üzenetére
Total Commanderhez van LAN plugin.
ghisler.com/android.htm
ghisler.com/androidplugins[ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
Windows megosztást androidról elérni mivel tudok? gépen megosztott dolgokat szeretném elérni.
-
pepe10.10
tag
köszönöm a válaszadóknak, sikerült megoldani a flash problémát
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Üdv! Csináltam egy logout bejegyzést az általam használt főzött rom-ról és pár alkalmazásról. Ha valakit érdekel lesse meg, találtok benne pár hasznos appot sztem
Egy videó van linkelve, amit a ScreenCast Video Recorderrel vettem fel. Úgy mond a rendszeremet mutatom be, plusz amiket használok
Logout cikk[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #26786 üzenetére
Én is azt használom, én a készülék miatt mondtam, mert nincs a Defyvel gyakorlati tapasztalatom, de mivel ARMv7 CPU van benne, ezért elvileg mennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy az új Sygic Navigator 11.2.2 for ANDROID progiban, hogyan lehet saját POI-kat hozzáadni?
a poi plázáról letöltött útmutatóval nem sikerült:"" A kiválasztott állományokat (.upi & bmp) másolja a megfelelő mappákbaa következők szerint:
- az .upi kiterjesztésű poi fájlokat a megfelelő ország mappájába
- a .bmp kiterjesztésű poi fájlokat a \res\icons mappába.
3 Indítsa el a Sygic alkalmazást, majd válassza ki a Beállítások megváltoztatása/Ép-ok aktív/inaktív menüpontot, és jelölje ki a letöltött kategóriát. ""Valakinek esetleg ötlete?????
Előre is köszi!!!!
-
bubi92
őstag
statusbart mivel érdemes customize-olni?
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne egy olyan program, amivel meg tudom változtatni az androidos telefonom WiFi-moduljának a MAC-címét. FroYo-s és root-olva van, gondolom ez minimális rendszerkövetelmény ilyen szintű rendszer-babráláshoz!
Miért akarom megváltoztatni? Mert a Telenor OneTouch (Alcatel OT-990) egyik frissítése óta az összes ilyen telefon azonos MAC-címet kapott (nem vagyok benne biztos, hogy előtte is ezek az értékeik voltak): 00-00-00-FF-94-71! Nem akarom változtatgatni, csak egyszer beállítanék mindegyikre egy másikat, aztán nem nyúlok hozzá többet! -
pepe10.10
tag
letöltöttem motorola defy +-omra a flash player 11-et, de ígysem megy rajta a flash. miért nem? esetleg valamit kell engedélyezni?
-
fatal`
titán
Nekem meg pont a Smart Keyboard jött le a legjobban a QWERTY miatt. Ez az egyetlen, ami tud olyat, hogy hosszú nyomás után rövid nyomásokkal váltsak az ékezetek között. Swiftkey pl. képernyőn nekem jobban tetszik, de qwertyről smsnél nem kezeli a magyar ékezeteket és a képernyőn kell amúgyis tapicskolni.
-
válasz
havast #26773 üzenetére
A sima Swiftkey X az eredeti, ami, ahogy írtam, 2.3ig megy mindenen. A Swiftkey Tablet X a Honeycomb-ra van, de majdnem ugyanaz.
Ha nem tetszik, akkor van GO Keyboard (magyarul is), Anysoft Keyboard (ez is magyar), Smart Keyboard Pro (nekem nem jött be, de magyar). Illetve angolul a SlideIT és a Touchpal (mindkettő SWYPE alapú, de magyarul nem tudnak)
Idézek magamtól: Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
havast #26771 üzenetére
Swiftkey X...van ingyenes, és fizetős is, természetesen a fizetős nagyon nagyon jóféle (az ingyenest soha nem használtam), nemrég volt az akcióban 23 forintért. Jelenleg is akciós, -25%os.
Pontosan úgy néz ki, mint a Tablet verzió, csak 2.1-2.3ig működik. Én 2.3.7 alatt használom.
Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
Üdv! Tudnátok olyan keyboard appot mondani, ami olyasmi, mint a Swiftkey X tablet verziója, de Android 2.3 kompatibilis? Köszi előre is!
Lehet fizetős is. Én ezt találtam, de ebben nincs magyar nyelv, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni : NBA Game Time 2011-2012 appot? Sajna régió kódos:S
-
fatal`
titán
válasz
pethYeti #26723 üzenetére
Az van, de a hangerőgombbal való léptetést és shakinget nem tudja. Utóbbihoz van app a marketen (fizetős ráadásul), de az is csak bekapcsolt kijelzővel megy, szóval semmit sem ér. Én ezek miatt használom a PlayerPROt.
(#26727) zzz03: Nem tudom mi lehet a hiba oka, én nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy a gyenge hardver? Ha a DSP-t bekapcsolod, akkor nem az android zenelejátszó rutinjait alkalmazza. Esetleg vedd feljebb az audio buffert a beállításokban hátha.
(#26732) zzz03: Ok, ezt csak később olvastam.
(#26741) dokee78: Maestroval nem lehet neten fizetni, sima Visa Electronnal, vagy Mastercarddal pedig bankfüggő. Az OTPnél lehet, a Visaval fizettem is többször, amíg OTP-s voltam. Ezért is lepődtem meg, hogy a CIBnél le van tiltva, de azóta már megkaptam az Internetkártyámat.
(#26742) Attila0313: Class6, mert a felvételhez elég és a kis fájloknál, amiket a programok írkálnak a kártyára, gyorsabb, mint a Class10.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
petipetya #26762 üzenetére
Addig rendben, de amikor a fizetési módokhoz jutok (ahol el kellene fogadnom), már 9.99HK lesz. Más alkalmazás, például a HD Widgets akciósan 0.99$, olyan 220 ft körüli. Ennyit is mutat, és ha meg akarom vásárolni, akkor a fizetési módoknál is 0.99HK$-t látok. Ez így korrekt, de a Fancynél nem. Sikerült telefonon is túljutnom az előkészítési fázison, ott is HK9.99-et látok.
Megnéztem egy kalkulátorral, és tényleg 9.99HK egyenlő 1.28 USD-vel...nagyon érdekes...
-
F-ECT$
titán
Hockey Nations 2010-zel játszik valaki?
-
Kérdésem lenne, elég sürgős. A Fancy widget unlocker elvileg le van árazva, 302 forintra (1.28$). Telefonon keresztül persze nem tudom megvenni (fogalmam sincs, mi a probléma, már egy ideje nem tudok mobil Marketen keresztül vásárolni, azt írja, hiba történt a feldolgozás során, most pedig időtúllépés...egyszer (először) sikerült, többé nem), webes Marketen keresztül vásárolok, párszor már vettem így, semmi gond nem volt. Most viszont kattintok a szokásos HUF302-re, mennék tovább a fizetési módokhoz, már épp elfogadnám, és itt azt látom, hogy HK$9.99...
Ilyenkor mi a helyzet?
Ti is ezt látjátok, ha megpróbáljátok megvenni? -
SilverToM
tag
Sziasztok!
Ezt a linket találtam. A leírtak szerint LG-sítettem a blade-em, mégsem kaptam meg az 50 GB-ot...valami ötlet?
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #26754 üzenetére
nem az volt a problémája a kollegának, hogy nincsen üzenetkezelő a telefonján, hanem hogy - akár csak a legtöbbje - nem kezeli külön a bejövőket és a kimenőket, hanem ömlesztve, kvázi egy beszélgetésként tárolja.
Legalábbis ha jól értettem akkor ez a gond
Erre a handcent sem megoldás. Úgy rémlik, mintha a Gosms-ben lenne lehetőség mappákba rendezni, de erre majd az ad választ, aki használ ilyet, én a handcentet használom.
-
w.miki
veterán
HungiFungi gombahatározót Androidra:
Tavaszig a bolti csiperkéket lehet határozni, utána ami terem
innen -
F-ECT$
titán
válasz
Cartman023 #26750 üzenetére
Ehhez a funkcióhoz mindenképp kell root.
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan program ami a DroidWallhoz hasonló, csak nem szükséges root hozzá?
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
aki Go Lancher-t használ kérdeznék: a Go weather-hez töltöttem le background video-t
a beállításoknál kiválasztom (aply pipa) de az istennek sem akarja beállítani.
valamit még kell gépészkedni? köszi.
kellemes ünnepeket.
(Optimus 2x) -
kalló
aktív tag
válasz
zsolt19900 #26608 üzenetére
droidcam
http://www.dev47apps.com/ -
Something_
őstag
válasz
atillaahun #26744 üzenetére
Gond megoldva, köszönöm a segítségeket!
-
atillaahun
veterán
válasz
Something_ #26738 üzenetére
ShootME elméletben tud még videót, bár ha jól olvastam csak valami valami gyenge fps-sel. De ahogy láttam levették Market-ről, meg más helyekről is, sehol sem találtam.
-
dokee78
félisten
válasz
Attila0313 #26742 üzenetére
Class 10
Ez a kérdés meg ide való elvileg,csak nem igazán pörög.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0313
csendes tag
hd felvéltelhez milyen kártyát ajánlotok?class 4-6-10?van számottevő különbség?
-
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #26739 üzenetére
Nekem sem tudja a Maestros,mert nincs ott a hátlapján a CVW szám
-
Something_
őstag
válasz
hodostamas #26739 üzenetére
Pont most járt le pár hónapja és küldték az új kártyát postán. Ha nem lesz más megoldás a videó rögzítésre, akkor kénytelen leszek. De várok még, hátha ismer valaki ilyen progit
-
hodostamas
addikt
válasz
Something_ #26738 üzenetére
amennyiben 1-2 éves sima OTP-s kártyád van, valszeg tudja
már a junior kártyáik is internet képesek.
-
Something_
őstag
Üdv.
Tudna valaki alternatívát mondani a ScreenCast Video Recoder programhoz, ami nem fizetős?
Telefon kijelzőjét szeretném videóra rögzíteni, de mondjuk ingyenNem adtam még ki pénzt programra, nem szeretném megtörni ezt a jó szokásomat, plusz a sima OTP-s kártyámmal nem is lehetne sztem.
-
tutis
őstag
válasz
atillaahun #26734 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a jótanácsot.. Rootolni fogom majd a telót, de azt majd a teló saját topikjában megkérdezem hogy kell, mert még nem olvastam utána...
(#26728) F-ECT$
mégis meg kell kérdeznem, mert a rövidítésből nem jöttem rá, mi a rendes neve a tbp proginak?[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
F-ECT$ #26733 üzenetére
Hát igen, pont a lényeget nem tudja. Mert én sem arra használom elsősorban, hogy a mobilnet forgalmamat kordában tartsam, mert úgyis lassítós, hanem, hogy a kis tetves sunyi rendszerfolyamatokat, meg egyéb programokat lefüleljem ami mászik ki a netre, pedig semmi keresnivalója ott. És akkor azt DroidWall-ban én is kilövöm.
Meg mondjuk azt is jó látni, hogy a faszbukk is pár óránként lekap néhány száz kbyte-ot, ha teljesen off a frissítés akkor is, ha on, akkor meg még többet. És nem ez az egyetlen ilyen kedves kis program.(#26726) tutis
F-ECT$ már javasolt két jó megoldást, a 3. még az lenne, hogy törlöd őket a picsába, főleg azokat, amiket abszolút nem használsz. De esetleges rendszerfolyamatok lévén ezekhez csak Root jogosultsággal, és mondjuk Root Explorer-rel férsz hozzá.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #26731 üzenetére
Nálam a 3g watchdog csak kb 5%-ot téved, és külön számolja a wifit és a 3g-t. Persze az nem mér programonként külön.
-
atillaahun
veterán
TrafficStatsPro. Asszem Market-en már nem elérhető, vagy csak én nem látom, de elmentettem egy korábbi verziót ha kéne.
Természetesen keményen félremér, mint összes ilyen program, de legalább tud WiFi-t is nem csak 3G-t, App-onként mér (rendszerfolyamatokat is), és lehet resetelni.
Eddig más ilyen programmal még nem találkoztam.(#26719) Teasüti
MoboPlayer nálam szépen streamel. Bár én megavideóról még pont nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Mitől lehet az, hogy:
Player Pro + DSP pakk install.
Player pro működik szépen, majd a DSP -t engedélyezem EQ-t beállítom, bekapcsolom és néha néha zene lejátszás közben beakad (pattog) kicsit a hang? Ha mondjuk lezárom a képernyőt, vagy ha kilépek a home gombbal és elindítok egy ES File Explorert, vagy éppen kikapcsolt kijelző mellett hangerőt állítok az oldalsó gombok segítségével???
Telefon egy HTC Wildfire S (Facory reset épp most lett csinálva, de az se oldotta meg a problémát. Lehet kevés neki a telefon hardvere?) -
tutis
őstag
Sokan írtátok hogy feleslegesek a task killer progik. Viszont ehhez fűződően kérdésem lenne. Megfigyeltem, hogyha van netkapcsolat, bizonyos programok használják a netet, ráadásul olyanok amiket ép nem használok. Van valami egyetemleges megoldás a nem használt programok bezárására, illetve arra hogy felesleges programok ne használják a netet? Kicsit idegesítő hogy nem lehet bekapcsolva pl a 3g mert a telefon magától elfogyasztja az adatforgalmat. Az is idegesítő hogy bezárok egy progit ami nem kell, akkor az ott fut még a háttérben..
-
pethYeti
addikt
A k9-ből most jött ki a 4-es verzió, de ahogy nézem marketre már június óta egy update nem került fel. Ez sem várható?
-
fatal`
titán
PlayerPro, mert:
- Ugyanolyan jól szól
- Olcsóbb
- Tud hangerőszabályzóval (ha bekapcsolod a lockscreenjét, mindegy milyen romod van) és shakinggel léptetéstMa jött új verzió, ICS kompatibilis lett, pár bugot javítottak, skinezhető a widget (bár bugos, mert újraindítás után nem tudja betölteni, gondolom pár nap és javítják).
(#26706) kerxy: Ezt kb mindegyik tudja, ha kikapcsolod a repeatet. De a PlayerPRO és a PowerAMP biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Sziasztok, és Kellemes Ünnepeket!
Facebook authentication failed-el találkozott valaki? És ha igen, hogy oldotta meg? Nem tudok a facebook app-al belépni, képeket megosztani stb...
Cache, data törlés megvolt, uninstall, reinstall, régebbi verzióra visszaállás (titaniummal), még új rom is került a kicsikére (nem emiatt), de semmi. A probléma kb. két hetes. -
Tyer
őstag
Go Lockerben meg lehet valahogy oldani, hogy ha hozzáérek a kijelzöhöz, ne kapcsoljon be a képernyő?
-
Teasüti
nagyúr
megavideo-ra van ötletetek (ingyenes?)? kéne egy kliens, amivel le tudom játszani a stream-elt videókat, hardveresen gyorsítva. böngészőből nem megy jól
. -
Tyer
őstag
-
Tyer
őstag
-
-
porse
őstag
Én az ubermusic ot használom, nem tud semmi extrát, de nekem tetszik.. wp7 kinézete van a menüjének. cm7 miatt tudok számot léptetni hangerőszabályzóval, és a hangerővel sincs gond így, tehát nekem semmi extra funkció nem kell.. De megnéztem neked lehet állítani, hogy megálljon a mappa végén, de szerintem a legtöbb lejátszó tudja ezt.
k850
Amik elhangzottak azok nem ingyenesek..
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Van olyan alkalmazás,ami pontosan olyan billentyűzetet varázsol a telefonomra,mint ami legújabb iphone-on van?
-
kerxy
senior tag
Én olyan zenelejátszót keresek, ami mondjuk ha betöltök egy albumot, és az végig megy, akkor megáll az utolsó szám után, és nem kezdi újra. Sajnos néha bealszom vele esténként, a régi telómon nem volt gond, max még 10-20percet ment, de most előfordult, hogy reggel is ment még a zene. Tudtok esetleg ilyet?
-
pepe10.10
tag
ÜDV.
tudna valaki ajánlani valami jó ingyenes zenelejátszó progit? ami eredetileg van a defy!+-omon nemnagyon tetszik -
Stay
tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani adatforgalom számlálót?
Aktív témák
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből