- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A soundhound (vagy más) tud olyat, hogy füllhallgatóval hallgatom a rádiót, és úgy mondja meg, hogy mi a dal címe? (Vagy mindenképp a mikrofonon kell neki "beadni" a dallamot?)
-
teve27
csendes tag
Sziasztok!
Rájöttem, hogy szükségem lenne egy jó kis naptárra a papír alapú határidőnapló helyett.
Létezik olyan, ami egyszerre képes a pl. névnapokat, ünnepnapokat, forma1, motogp, stb versenynaptárakat kezelni? Azt tudom már, hogy fáradalmas munkával ezt mindet meg lehet csinálni az alap naptárban, de ehhez azért lusta vagyok
Egy szó mint száz, van-e olyan szuper-naptár-app, ami ezt neten keresztül össze tudja szinkronizálni?Köszi mindenkinek
-
F-ECT$
titán
válasz
Black-core #27696 üzenetére
Töröld a market adatokat az Alkalmazások kezelése menüben. Elvileg lazán le kell tudnod tölteni megint.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy amit letöltöttem már Market-ról programok,de a telefonról már letöröltem azt hol érhetem el újra? mert újra letölteni már nem engedi..
És mostanában semmit nem enged letölteni. Azt írja hogy a letöltés elindult,de a csík nem halad semmit és nem is tölti le.
-
shaggy
aktív tag
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy akik nekem fel vannak véve gmailre ismerősök azokkal hogy tudok csetelni?
gyári gmail progival mert sehol nem találom benne vagy valakinek valami más progi ami jó rá? -
zzz03
őstag
[APP][2.2+][BETA] Diagnosis - Know what Android is
Diagnosis - System Information
Diagnosztikai program, sok mindent ki lehet íratni a kijelzőre, általad beállított helyre, színnel stb.
-
sittes79
addikt
Sziasztok
Titanium pro tud olyat, hogy egy teljesen új rendszerre vissza rak mindent pl. root-ot is?
-
kerjani
aktív tag
Nem rossz ez az Avast! teszt
Rootolt telefonon system app-á teszi magát, és factory reset után is megmarad.
(viszont ha van root, akkor gondolom van cvm is és másik rom felrakható)
-
hodostamas
addikt
99 cent az MC3
Tessék vásárolgatni
-
Mercutio_
félisten
válasz
fatal` #27683 üzenetére
Telefonbeszélgetés, vagy diktafon funkció?
Előbbire ezek vannak amiket próbáltam:
AllCall Recorder
CallRecorderUtóbbira:
Hi-Q MP3 Rec
RecForgeHi-Q jó, a free verzió 10perc limites, egyébként minden funkciója megy.
Ami szomorú, hogy pl. az AllCall ami nekem bejött annó csak gyári rom-okon megy rendesen
(Blade-en legalább is) szóval ilyesminek érdemes utánakérdezni a konkrét mobil topicjában a rom típusát is megjelölve.
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Feltettem a Ray-re a Dialer One-t. Amikor belépek nem csak a kiválasztott lista jelenik meg hanem a kijelző felétől lefelé a tárcsázó is. Már beállítottam a Defy-n is, hogy csak egy sor jelenjen meg ahonnan elő lehet hívni a tárcsázót, de most sehol sem tálálom. Tudom bagatell, de segítsen már valaki, aki emlékszik rá!
Köszi! -
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #27682 üzenetére
Nincs mit.
Van magyarul is stefi-től (igaz kicsit lemaradva, de reményeim szerint hamarosan aktualizálvaMajd mindjárt zaklatom is kicsit megint
)
-
fatal`
titán
Melyik a legjobb ingyenes hangrögzítő alkalmazás?
-
kerxy
őstag
Megoldva.
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #27679 üzenetére
GoSMSPro-ba pl. lehet beállítani 4 jegyű számkódot, vagy feloldómintát hogy be tudj lépni...
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan alkalmazás, ami jelszóval védi az sms-eket?
-
F-ECT$
titán
Valaki írta, hogy karácsony óta nem tud k&h bankkártyával fizetni a marketen. Nekem ma sikerült.
-
F-ECT$
titán
Az /sdcard-on mi hozza létre az App_manager mappát? Talán a TBP
-
stefi68
addikt
Nos akkor még egyszer....
Nem arról szeretnék meggyőződni, hogy működik-e maga az alkalmazás, mivel nálam azzal nincs gond. megjelenik bejövő híváskor. Ezzel még ugye nem tud többet mint bármelyik ilyen alkalmazás.Nekem a SKIN szerkesztésnél adódtak problémáim.
Amikor egyéni kinézetű bejövő képernyőt szeretnék készíteni: Skin > Képválasztás... > Decorate > Photo
A kép "keretet" elhelyezem a háttérképen > Apply és ezután másképp jelenik meg mint ahogy elhelyeztem. Magyarul szétesik az egész, tehát nem alkalmas (nálam) egyéni téma készítésre.Amúgy köszönet a vállalkozóknak!
A módosítatlan program elérhetősége ITT -
oriic
HÁZIGAZDA
Jöhet nekem is, megnézem...
-
stefi68
addikt
Találtam egy jó kis "Caller ID" programot.
Saját kinézetű hívóképernyőt lehet kreálni vele (háttérkép, keret, kép méretezése, szöveg)
A neve RingskinMár majdnem teljesen lefordítottam amikor kipróbáltam és szomorúan tapasztaltam, hogy az egyéni "skin" készítésnél nem jól működik. Amikor hívó képét szimbolizáló ablakot elhelyezem és jóváhagyom, akkor azt a hívóképernyő teljesen más területére helyezi és a méretét arányait is megváltoztatja.
Galaxy W-n teszteltem (480x800), de kipróbáltam AVD (Android Virtual Device)-n is, 320x480 felbontáson és ott jó volt.
Nincs vállalkozó kedvű aki tesztelné szintén 480x800-as felbontású telefonon?
-
dokee78
félisten
válasz
Something_ #27660 üzenetére
Küldd át megpróbálom.
Nem találom a percdijakat hol állíthatom. -
Something_
őstag
Nem
Mint mondtam, baromi nehéz beállítani. Legalábbis nekem
Itt van Coolboy leírása, ezzel meg lehet próbálni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_ #27660 üzenetére
MediaMania S díjcsomagom van, tudnál egy beállítást ehhez küldeni?
-
fatal`
titán
A mai napon akciós a Modern Combat 3 is, ha valakit érdekel, 1$, mint a többi Gameloft játék.
-
Something_
őstag
Teljesen pontosan mér, normálisan kerekít és számol.
A beállítása sztem nagyon bonyolult, aki elkezdené mondjuk 1000 Ft-ért beállítgatni a progit, meggazdagodna, HA nem lehetne továbbküldözgetni a beállításokat
dokee: átküldöm, de nem érsz vele semmit, mert nekem a havidíjam csak t-mobile irányba lebeszélhető, sms, mms-ezhető, ezért így van beállítva.
-
dokee78
félisten
Ha valakinek van beállítása T-mobile ECO díjcsomaghoz,vagy megcsinálná akkor örülnék,mert bár le van írva a beállítása,de nem megy.
Call Meter 3G-ről van szó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_ #27657 üzenetére
Köszi válaszokat.
Viszont ha rendesen be van állítva akkor pontosan mér? Meg kellene próbálnom nem átlépni a havidíjamat.
-
Mr X
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van valami olyan program(akár fizetős is) amiben ha beállítom a percdíjakat, meg sms díjakat akkor jelzi folyamatosan hogy perpill mekkora összegnél járok?
-
w.miki
veterán
válasz
atillaahun #27651 üzenetére
ez az a boot menu program, ami a Teljes Rom-ot lementi, nem?
a gmail jelszóval együtt...
-
Fateys
tag
Nem tud senki ajánlani SE x8-ra és mini-ra bluetoothon multiba játszható játékokat?Lényeg,hogy net nélkül is lehessen multizni velük.
-
w.miki
veterán
Összes beállítás mentéséhez, van valamilyen alkalmazás?
Olyan ami lementi a telefon összes beállítását, a Hálózatoktól kezdve, a Kijelző-n, CPU beállításokon át a CyanogenMod összes almenüjéig?
Aztán be tudnám importálni egy másik telefonba? Vagy csak megjeleníteni egy TXT/HTML fájlba?
Van ilyen program? -
toth_janika
őstag
válasz
atillaahun #27648 üzenetére
Az Android Lost nevű programmal.
A 800m pedig egy átlagos érték 10 mérés alapján. Volt, hogy 1,4 km-re a tényleges helyemtől jelezte!
SZERK:
És olyan is, hogy 100m! -
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #27647 üzenetére
Melyik programmal? 800m az elég durva azért, lásd a fentebbieket.
(#27649) toth_janika
Szerintem azt inkább a hálózati adótornyok alapján méri, 800m-es pontosság GPS-nek csúnya volna. -
atillaahun
veterán
Beállítanál magadnak egy műholdat.
Egyébként még azt tartom elképzelhetőnek, hogy a szolgáltató hálózata alapján csinálni egy lekérdezést, bár szerintem legálisan már ez sem menne. Meg még baromi pontatlan is volna. Még így is megérnék megtalálni melyik cigány húzta be a telefonom, ha megkapnám egy 4 emeletes tömbház koordinátáit.Mod.: igen, egyébként végiggondolva a dolgot, ha nem magától csúszik ki a telefon a zsebedből (már pedig az enyémből nem szokott), akkor a tolvaj első útja a sarki GSM-be vezet, ahol kukázzák a SIM-edet, és lehetőség szerint lepucolják a telefont, de legalábbis kikapcsolják. Úgyhogy ha hamar észreveszed, akkor egy pár órád van, (mert az ilyeneknek már megvan a jól bevált helyük) hogy megtaláld egy programmal.
-
_NCT
addikt
válasz
atillaahun #27644 üzenetére
Kár hogy nem katonai főiskolán voltam híradós, ott erre már biztos meg lenne a megoldás fű alatt
Amúgy az SMS-es megoldás is ezért szívás amit leírtál. Ha nincs pénz,nem találod meg. Mindenesetre felteszek egy Wifi-s szutykot, ha esetleg valahol felmászna netre az illető, akkor meglesz (bár remélem erre soha nem kerül sor). De ezeknek is addig van értelme, amíg nem hozzáértő a tolvaj. Mert tehetsz fel akármilyen védelmet, ha recovery-ből vagy parancssorból szépen lehúz minden adatot a telefonról
-
atillaahun
veterán
Az a gond szerintem, hogy ez teljesen ingyenesen elméletileg sem oldható meg.
Mert az még rendben lenne, hogy a program webes felülete lokalizációnál küld egy SMS-t a számomra (a fejlesztő költségére), ami egy kódot tartalmaz. A program figyeli az SMS-eket, és a megfelelő kóddal bekapcsolja a GPS-t, csak ugye a koordinátákat vissza is kell küldeni valahogy a weboldalnak, hogy az megmutathassa a térképen a helyzetem, de Net hiányában ez csak egy másik SMS-ben lenne lehetséges, amiért már ugye fizetni kéne.Bár úgy tudom, hogy külföldre sem drágább az SMS mint itthonra, úgyhogy ez simán bevállalható lenne. De inkább ilyen WiFi-s szutykokat csinálnak.
-
_NCT
addikt
válasz
atillaahun #27642 üzenetére
Már épp írni akartam privátot,láttam h te is kerested bőszen itt a megoldást, de ahogyan te is, én sem találtam még használhatót
-
atillaahun
veterán
Én eddig Lookout-ot, Cerberus-t, és Android Lost-ot próbáltam, de ahogy te is mondod mindhárom használhatatlan, mert WiFi, vagy mobilnet kapcsolat nélkül meg sem moccannak. Én lassan egy éve vadászok Anti-Theft programra, de egyre inkább kezdem azt hinni, hogy olyan nem létezik ami jó is valamire.
-
DBC
tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem, a Call Meter 3G-ben hol tudom beállítani, hogy percre felkerekítsen?
Illetve ha nincs benne ilyen lehetőslég, melyik appban van?
Köszi -
V.Stryker
nagyúr
válasz
somnia #27634 üzenetére
Itt ilyenről nem szabad beszélni!!! Ez egy full legális forum, ahol bannolnak, figyelmeztetnek és ha tehetnék a seggedre is vernének az ilyenért!
És ránk ugyanez vonatkozik ha válaszolunk és olyanokat írnánk, hogy már hogyne lenne, a legújabb verziók, legújabb térképekkel, minden felbontással, csak rá kell keresni a torrentoldalakon.
Na, ezért nagyon p.csán rúgnak itt.
Remélem értettük egymást.
-
_NCT
addikt
Megnéztem, ezzel is az a gáz, ha nincs wifi, akkor az egész program használhatatlan
Nekem pont az lenne a lényeg, h wifi ha nincs bekapcsolva vagy csatlakoztatva, akkor is elérhessem a gps koordinátákat, vagy legalább a hálózat segítségével meghatározza a telefon helyzetét.
-
TRob1
veterán
"Anti Theft"-nek próbáld/próbáljátok ki ezt:
Android Lost (És az androidlost.com-ról lehet "vezérelni", vagy természetesen sms-sel is)
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Tudtok egy jóféle antivirus és/vagy anti theft progit, amelyben nem SMS-es élesítés van, hanem web alapú? Cerberus-ról mik a vélemények? Ha nincs wifi akkor tényleg halott dolog használni? Sajnos a trial lejárt, nem tudom újra kipróbálni.
AVG vicc volt, párszor megnyomtam a vissza gombot és a lock képernyő eltűnt. Avast jónak tűnik, csak az sms-es aktiválás nem tettszik, inkább web alapú kéne, ahol gmaps-en nyomon követhetem a telefon aktuális állapotát.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Mika1227 #27615 üzenetére
Azért főzött, mert nem kapod készen, mint a mirelitet (gyári ROM), hanem neked (pontosabban a szakácsnak) kell összeválogatni és előkészíteni a hozzávalókat (kernel, driverek, felület, miegymás), majd ezt megfőzni (összeállítani) egy étellé (ROM-má). Azt pedig mindenki tudja, hogy a házi koszt - ha el nem szúrod
- mindig finomabb (gyorsabb, okosabb) a mirelitnél
(20 percig vadásztam neked ezt a hozzászólásomat
)
-
Mcfery
tag
válasz
krisi047 #27568 üzenetére
Hi!
Én ezt használom jó nagyok a billentyűk.
"Big Buttons Keyboard Standard" marketen free.
Ha letöltötted : beállítások: nyelv és billentyűzet:a bill. neve mellé pipa.
Első sms írásnál hosszan nyomj a szöveg mezőre és válaszd ki melyik billentyűzetet akarod alapértelmezettként használni. -
Mika1227
őstag
Mi az előnye ha főzött rom-ot használok? Mivel jobb vagy másabb mint a gyári?
-
csabibmx
tag
Kérdésem lenne,használ e valaki Mobile Mastercard alkalmazást aki Telenoros?
Van olyan lehetőség,hogy Telenor számla befizetése,ha ráklikkelek vissza kérdez,biztos elküldi az sms-t?Igen.
Na innentől nem történik semmi.
A Telenor oldalán talált infók szerint válasz sms-nek kéne jönnie amiben közli a számla összegét és itt tudnám jóvá hagyni (ezt a Telenor is megerősítette válaszában) de semmi sem történik.
Írtam a Telenornak is de szerintük nem náluk van a hiba,próbálkozzak a Mastercardnál.
Bár a válasz sms hiányát kétlem,hogy ott kéne kerseni.
A kártya be van regisztrálva,aktiválva szóval ezzel nem kéne gond legyen.
Más fizetési próbálkozásom nem volt ezért is kérdezném,ha valaki használ ilyet mi a tapasztalata.? -
retroid
senior tag
Van egy kis gondom ezzel a More Locale 2 vel
Beállitottam magyarra a Google appok magyarok is lettek de a Navigácio nem beszél csak kiirja az utvonalat de nem mond semmit
Ötlet?
-
rinbanbo
tag
Helo mindenkinek...olyan problémám van hogy a Droid razr em nem tud Este focusalni mert nem világít a vakuja csak amikor elsütöm a fénykép gombot...lehet ezzel valamit kezdeni....?
-
toth_janika
őstag
Sziasztok Hölgyek és Urak!
Először is B.U.É.K mindenkinek!
Másodszor: Valaki tud nekem ilyen órát ajánlani Defy-re?
Köszönöm előre is! -
xSide
őstag
válasz
Cartman023 #27601 üzenetére
Sokat beszéltünk már az időjárás appokról, mindenkinek más jön be.
Helyfüggő kinél melyik szolgáltató adatai pontosak, ki kell próbálni több félét és amelyik bejön azt használni...
Több helyszint felváltva jeleniti meg mindhárom widget méretben (aktuális 1x1, 2x2 és előrejelzés 3 napos) pl. az ingyenes Palmary Weather, ami a foreca.hu-ról veszi az adatokat!
Hátránya, hogy 4 óránként kap friss infókat az aktuális helyzetről.
Előnye az előrejelzés pontossága! -
Cartman023
aktív tag
Melyik a legpontosabb időjárás előrejelző app?
Valami olyasmi kellene, amiben nincs óra, az aktuális idő sem muszáj, az is jó lenne , ha egyszerre 2-3 hely adatait is mutatná.Mennyi adatforgalmat generál egy ilyen alkalmazás?
Aktív témák
- Energiaital topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest