Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
-
patex1983
őstag
Nem feltétlenük szükséges, elég egy Wifi hálózat otthonra, vagy ha olyan helyen vagy, úgyis találsz nyitott Wifi hálót...
Én pl. teljesen mobil-net mentesen nyomom az LG Optimussal és eddig még nem hiányzott soha a mobil-net előfizetés.
Szerintem nem bánod meg, ha android rendszerű telefonra váltasz, eddig bármi ami eszembe jutott, hogy de jó lenne, ha a telefon ilyet is tudna, rákerestem Marketen, neten és lett
Mindemellett a felhasználói élmény sem utolsó, nem kell idegbajt kapni a kezelése közben, atomstabil, gyors, egyszóval élmény használni!Különösen ajánlott plecsni az Androidnak
-
Saccco
nagyúr
Ha szeretnél kicsit szétnézni, van egy oldal ahol a marketet lehet megnézni asztali gépen.
http://www.androidzoom.com/ -
Saccco
nagyúr
Kicsit beelőztek...
"Pl. van rengeteg alkalmazás, de ezek futtatásához ahogy nézem állandó internet kapcsolat is kell"
Nem kell állandó internetkapcsolat, csak 1-2 programhoz (Pl: Google maps - olyan mint az asztali társa, online szedi le a térképrészleteket). Netnek bőven megteszi a wifi is, így nem kell plusz költséggel számolni emiatt.
Ha szereted a variálhatóságot, és hogy bármikor tudod bővíteni a telefont számodra hiányzó funkciókkal, akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé. Magyarországon a Marketnek (android alkalmazásbolt), csak az ingyenes része elérhető ugyan, de így is rengeteg, hasznos vagy éppen kevésbé hasznos program van fent.Android wiki: itt van egy kis leírás arról, hogy mégis mi fán terem az android.
-
Senhi
aktív tag
Röviden: [link]
Bár már jó pár dologban kissé idejét múlt a cikk, de az alapok ahogy nézem benne vannak.Internet előfizetés nem kötelező, de néha azért érdemes valamilyen internetre felnyomni a készüléket (wifi), elsősorban frissítések miatt (programok, rendszer stb.). Játékok és a programok jelentős részéhez nem kell net soha, de pl. market nélkül sokszor körülményes a beszerzésük. Ha van otthon wifi akkor egy 100-200mb-os csomag elég az emailekhez, időjáráshoz... (de mint mondtam enélkül is meg lehet lenni)
Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest