Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Beállítanál magadnak egy műholdat.

Egyébként még azt tartom elképzelhetőnek, hogy a szolgáltató hálózata alapján csinálni egy lekérdezést, bár szerintem legálisan már ez sem menne. Meg még baromi pontatlan is volna. Még így is megérnék megtalálni melyik cigány húzta be a telefonom, ha megkapnám egy 4 emeletes tömbház koordinátáit.Mod.: igen, egyébként végiggondolva a dolgot, ha nem magától csúszik ki a telefon a zsebedből (már pedig az enyémből nem szokott), akkor a tolvaj első útja a sarki GSM-be vezet, ahol kukázzák a SIM-edet, és lehetőség szerint lepucolják a telefont, de legalábbis kikapcsolják. Úgyhogy ha hamar észreveszed, akkor egy pár órád van, (mert az ilyeneknek már megvan a jól bevált helyük) hogy megtaláld egy programmal.
-
atillaahun
veterán
Az a gond szerintem, hogy ez teljesen ingyenesen elméletileg sem oldható meg.
Mert az még rendben lenne, hogy a program webes felülete lokalizációnál küld egy SMS-t a számomra (a fejlesztő költségére), ami egy kódot tartalmaz. A program figyeli az SMS-eket, és a megfelelő kóddal bekapcsolja a GPS-t, csak ugye a koordinátákat vissza is kell küldeni valahogy a weboldalnak, hogy az megmutathassa a térképen a helyzetem, de Net hiányában ez csak egy másik SMS-ben lenne lehetséges, amiért már ugye fizetni kéne.Bár úgy tudom, hogy külföldre sem drágább az SMS mint itthonra, úgyhogy ez simán bevállalható lenne. De inkább ilyen WiFi-s szutykokat csinálnak.

-
atillaahun
veterán
Én eddig Lookout-ot, Cerberus-t, és Android Lost-ot próbáltam, de ahogy te is mondod mindhárom használhatatlan, mert WiFi, vagy mobilnet kapcsolat nélkül meg sem moccannak. Én lassan egy éve vadászok Anti-Theft programra, de egyre inkább kezdem azt hinni, hogy olyan nem létezik ami jó is valamire.
-
TRob1
veterán
"Anti Theft"-nek próbáld/próbáljátok ki ezt:
Android Lost (És az androidlost.com-ról lehet "vezérelni", vagy természetesen sms-sel is)
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotprszívó eladó
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest