Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nekem van fenn pár fotó app:
Ez mind felinstallálva.
Camera ZOOM FX
Camera360 Ultimate
Cartoon camera
HDR Camera+
Instagram
lgCameraPro
Paper Camera
Pencil Camera -
punky10
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Számcsoportoknál létrehozol egy hálózaton belüli és egy hálózaton kívüli számcsoportot. A díjcsomagoknál pedig beállítod, hogy melyikhez milyen tarifa tartozik. Érdemes ezt a leírást elolvasnod. A hozzászólások között van megoldás a lebeszélhető percekre is (igaz okostarifa 90-hez, de ez részletkérdés).
-
xSide
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Sajnos (mobil nézet vagy más néven egy oszlopos megjelenitésre) az Opera-n kivűl mindegyik a google 'wap' átalakitóját használja!!
Nekem ez annyira fontos, mint a zoom mérete illetve mobile-nál a %-os nagyitás.
Kipróbáltam több ilyen altetnativát a linkelt böngészőkből, de egyik sem tördeli jól az oldalakat.
Pc-n nem szeretem az Operát, tehát nem vagyok rajongója, viszont droidra jobb böngésző nincs szvsz.
Azt hozzá kell tenni több minden kihozható kis finomhangolással az Opera Mini config: vagy Mobile esetében az opera:config nem publikus beállitásokban
Mobile-nál be lehet állitani azt is, milyen legyen a max és min betűmétet. Nálam ez max16 min14 és nincs gond a zoommal, jól látok szerencsére és nekem elég a 125%-os beállitásokban elérhetö nézet.
Viszont aki így kicsinek találja, rakja 175-re és értékelje újra magában a zoom pocsékságát
Továbbá beállitható pl. a cache mérete, helye (ram!!! vagy Sd), a görgetés lehet smooth és még sok más.
A mini-nél szintén a nem publikus beállitásban config: lehet alakítani a weboldalak alapértelmezett betűbeállitásainak használatát vagy a készülékét, ezzel szintén a zoom működésében jelentős változás érhető el. kikapcsolható az rss feed, telszám felismerés stb...
Alapbeállitásba nem értem miért nem rakják bele az ilyen user-ek számára kényelmesebb opciók elérhetőségét
-
fatal`
titán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Elvileg igen, amennyiben a beállítások, billentyűzetnél visszaraktad a pipát a nemzetközi billentyűzet elé.
De szerintem nem mindet távolítottad el, ezért mondtam, hogy a fenti menüpontnál nézd meg mi van bepipálva. Esetleg indítsd újra a telót. Ha végékpp nem megy, akkor gyári beállítások.

-
TRob1
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
(#27372) mraco:
Sajnos az meg nem a Go csapat hibája... régebbi gmail appra jelez, de az újabbakra elvileg semmi más se, gugli vmit megberhelt (az én tippem az, hogy még jobban rámentek a biztonságra, és ez miatt van vmi gebasz)(#27373) tutis:
Erre 1 tuti megoldás van: Válts Androidról más platformra, mert a droid így működik (és ha te bezárogatod, ő úgyis megnyitja, de a bezárások-megnyitások miatt nő a proci használat és az akkufogyasztás, ezért jobb hagyni ahogy van)
A másik megoldás még lehet amit te is írtál, a fagyasztás... max ha vmi zavar lesz az erőben, felolvasztod azt az appot, ami miatt van. -
ko9
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Note Everythinget szeretni szokták, és van benne Widget is-
Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Volt fenn az is

ingsoft Office