Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
Fateys
tag
válasz
sittes79
üzenetére
Én olyan beállítást csináltam neki,hogy ha 10% alá megy az aksi,akkor amin lehet spóroljon az aksi,mondjuk,hogy még kibírja,amíg hazaérek és töltőre tegyem
(fényerő alacsonyra, rezgővisszajelzés ki, wifi, adatforgalom, szinkronizálás, stb kikapcs). Min lehetne még spórólni aksi ügyben?
Meg ami nagyon hasznos,hogy ha bedugom a headset-et,a médialejátszás hangereje felmegy jó hangos-ra (amúgy mindig leveszem) Üvöltsön a rock
Valamint a beszélgetési hangerőt is beállítottam olyanra,ami jó headsetnél,így magától átállnak a dolgok. -
Fateys
tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Llama-val akkor megoldható,hogy pl reggel 10percre bekapcsolja a wifit,szinkronizáljon (emailek,stb). Majd kapcsoljon ki a wifi és a szinkronizálás is? Valamint csináltam egy olyan eseményt,hogy ha 20% alá megy az aksi,akkor vegyen vissza fényerőből,rezgésből,2g-re álljon át,stb.
Ezekre nem találtam megoldást a timeriffic-ben,eddig azt használtam.Most ismerkedek az Llama-val.Remélem minden működni fog. -
Fateys
tag
Nem tud senki ajánlani SE x8-ra és mini-ra bluetoothon multiba játszható játékokat?Lényeg,hogy net nélkül is lehessen multizni velük.
-
Fateys
tag
Tudnátok pár olyan játékot ajánlani,amit lehet multiba játszani egy SE x8 és egy SE mini között?
A legjobb olyan lenne,amit net nélkül bluetooth-on is lehetne játszani,de akár netes is szóba jöhet
Sport,ügyességi,kaland,akár aranyos játékok is lehetnek
Barátnőmmel így ütnénk el az időt unalmas előadásokon 
És BUÉK mindenkinek
Remélem senki se hagyta el a tegnapi bulizás közepette az okos telóját
Mert sajna még nem olyan okos,hogy hazataláljon,még mindig jobb egy kutya 
-
Fateys
tag
Tud valaki vmi jó ikonc,widget packot linkelni go launcher-hez?
-
Fateys
tag
Lehet én vagyok a béna,de egyik naptár alkalmazással,naptár widgettel se tudom megoldani,hogy egy sima egyszerű egész hónapos naptárt varázsoljak valahogy a telóm egyik főképernyőjére...Mindig csak egy napos,aktuális napos naptár kerül ki,az adott nap teendőivel. Tud valaki olyan naptár widgetet,amin megoldható lenne az egész hónapos nézet kirakása?
-
Fateys
tag
Mi pontosan annak az app-nak a neve,amivel beállíthatom és automatizálhatom,hogy a teló xy órakkor ezt és azt csinálja (pl repülő mód kapcsoljon be éjjel,wifi kapcsoljon ki-be,meg nem tudom még miket tud)
-
Fateys
tag
Tud valaki egy olyan böngészőt se xperia mini-re,amivel minden weboldal,még az agyon flashelt játékok is megnyithatóak?
vagy ez esélytelen?
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ennyire láma lennék? Pedig pont ilyen kéne nekem,ha ez kapcsolgatja a háttér-adatforgalmat.
Valamint a beszélgetési hangerőt is beállítottam olyanra,ami jó headsetnél,így magától átállnak a dolgok.
A legjobb olyan lenne,amit net nélkül bluetooth-on is lehetne játszani,de akár netes is szóba jöhet