- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Something_
őstag
Üdv!
Meg tudjátok mondani, hogy a status barban ennek időjárás "widgetnek" mi a neve?
Próbáltam keresgélni, de pont ezt nem találtam meg.Ha esetleg tudtok még pár hasznos dolgot, amivel el lehet foglalni a felesleges nagy helyet a status barba, azt is megköszönném.
-
Something_
őstag
válasz
saphancs #33268 üzenetére
Nálam teljesen jó, lezárt képernyőnél aktív móddal is patent, csak ugye 2szer kell nyomni a felvesz gombot. Amúgy lassucska a progi, nem jön be instant, kell 1-2 mp mire beadja a nagy képet. 768 mb ram és 1.5 ghz dual procival elvárható lenne, hogy gyorsan bejöjjön.
Plusz még az nem tetszik benne, hogy a kihangosító gomb olyan kicsi, hogy alig látni. Ha autóban elfelejtem benyomni a Car mode progit, akkor esélytelen, hogy vezetés közben rá tudjak bökni a kihangosító gombjára
Mindezek mellett nagyon fasza ez a progi és nagyon jó lenne, hogyha a következő android vagy sense verzióba lenne gyári egész képes híváskijelzés, de nem nagyon találtam erről "tervezetet", de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért
Lenne benne egy ilyan gyárilag, senki sem rakna fel külön programot, hogy ne egész kijelzőn jelenlen meg a kép, hanem egy pcsányi kis kockában -
Something_
őstag
Üdv!
Full Screen Caller ID-nél ha le van zárva a képernyő és úgy hívnak, akkor másnak is csak alternatív móddal lehet felvenni a hívást? (2szer kell megnyomni a zöld gombot, egyszer az FSDI-nél és egyszer a gyárinál)
Ez elég idegesítő, ezt eltekintve nagyon jó progi és badarságnak tartom, hogy a gyári android nem egész képernyőn kezeli a hívó képét. Van egy 4,3-as kijelzőm és a hívó képe kb 1/8-adát teszi ki középen. -
Something_
őstag
válasz
tomy86 #29931 üzenetére
Hmm, hát valamit valamiért.. Pedig jó lenne erre is megoldás.. Max majd számolgatok..
Új még a progi, viszont az jó lenne, hogyha a viber-nek lenne egy saját telefonkönyve, pl hívásidővel. Így ki lehetne vonogatni a Call meter 3g-ből a viberes perceket.frensys:
Azt írják, hogy kb 4 mb 10 perc beszélgetés. Szóval kb 250 percet tudsz a 100-as csomaggal. Azt viszont vedd figyelembe, hogy a másik félnek is rendelkeznie kell a programmal, plusz neki is pörög az adatforgalom. Azt írják, hogy Edge-n nagyon rossz a vétel, 3G-n tökéletes.
Én pl Wifin használom (kemény 1 napja..), szerintem a hangminősége "valósabb", mint a GSM vonalon.
-
Something_
őstag
válasz
tomy86 #29926 üzenetére
Nem sikerült.
Létrehoztam egy szabályt, de nem működik, lehet hogy rosszul állítottam be. Esetleg ha valaki ért hozzá, megnézhetné nekemKöszönöm.
Cél típusa: Hívások
Tarifa: Ingyenes
Keret nincs túllépve: false
Irány: Kimenő
Roaming hívás: Nem számít
SIP hívás? Igen
Vonatkozó időtartam: Egyik sem.
Kizárt órák: Egyik sem
Tartalmazott számok: Hálózaton belül, Hálózaton kívül
Kizárt számok: Egyik sem. -
Something_
őstag
válasz
tomy86 #29926 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom. Először megijedtem, hogy kiírta, hogy 16 perc hálón kívül
Plusz a gyári híváslistába is rendesen mutatja a viberes hívást és nincs semmi megkülönböztetőjelzés.Kíváncsi vagyok, hogy a szolgáltatóknak ez mennyire tetszik.. Mert ez nagyon visszaszoríthatja őket a "high-tec" felhaszálók köre miatt.
-
Something_
őstag
válasz
spiritex #29905 üzenetére
Nem kell, hogy ingyenes legyen
Megoldom..
Nem értem, mire mondod, hogy nyomozhatok az asszony után
Nekem arra kell, hogy vizsgán fülest berakom a fülembe, fehér listás szám hív, a telefon automatikusan felvegye
Még egy kérdés:
Most kezdtem el használni a Viber-t, viszont a Call meter 3G számolja a hívást, mint perceket, ezáltal elcsúszik az egész ft beli számlám. Erre van valami megoldás? -
Something_
őstag
Köszi, felraktam. Majd tesztelem.
Viszont még nagyon kéne egy olyan progi, ami ha aktív automatikusan felveszi a hívást. Nem rögzíti, hanem felveszi.
Akarok egy számot a fehérlistára, fülest bedugva és ha ez a szám hív, akkor vegye fel egyből a telefon, ne kelljen nyomkodni.
Régi telefonokon volt ilyen opció, hogyha füles aktív, akkor automatikus hívásfogadás.
-
Something_
őstag
Üdv!
Tudnátok nekem olyan progit ajánlani amiben megbízható a fehér lista? Szükségem lenne egy ilyen app-ra egy kis időre, ahol csak 1 számot engedélyezek. Ha más hív, akkor foglaltat fog jelezni?
Továbbá kellene egy olyan progi is, ami automatikusan felveszi a telefont, hogyha BT-s headsethez van csatlakoztatva.
-
Something_
őstag
Nem
Mint mondtam, baromi nehéz beállítani. Legalábbis nekem
Itt van Coolboy leírása, ezzel meg lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Teljesen pontosan mér, normálisan kerekít és számol.
A beállítása sztem nagyon bonyolult, aki elkezdené mondjuk 1000 Ft-ért beállítgatni a progit, meggazdagodna, HA nem lehetne továbbküldözgetni a beállításokat
dokee: átküldöm, de nem érsz vele semmit, mert nekem a havidíjam csak t-mobile irányba lebeszélhető, sms, mms-ezhető, ezért így van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Üdv! Csináltam egy logout bejegyzést az általam használt főzött rom-ról és pár alkalmazásról. Ha valakit érdekel lesse meg, találtok benne pár hasznos appot sztem
Egy videó van linkelve, amit a ScreenCast Video Recorderrel vettem fel. Úgy mond a rendszeremet mutatom be, plusz amiket használok
Logout cikk[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz
atillaahun #26744 üzenetére
Gond megoldva, köszönöm a segítségeket!
-
Something_
őstag
válasz
hodostamas #26739 üzenetére
Pont most járt le pár hónapja és küldték az új kártyát postán. Ha nem lesz más megoldás a videó rögzítésre, akkor kénytelen leszek. De várok még, hátha ismer valaki ilyen progit
-
Something_
őstag
Üdv.
Tudna valaki alternatívát mondani a ScreenCast Video Recoder programhoz, ami nem fizetős?
Telefon kijelzőjét szeretném videóra rögzíteni, de mondjuk ingyenNem adtam még ki pénzt programra, nem szeretném megtörni ezt a jó szokásomat, plusz a sima OTP-s kártyámmal nem is lehetne sztem.
-
Something_
őstag
Üdv.
Ezt használja valaki? Light Flow - LED Control
Sensationnél a led csak 1 percig villog, hogyha van valami nem fogadott hívás, email, sms.
Ezzel a progival addig villog míg ki nem lövöm, elvileg.
Na de mióta felraktam azóta villog a zöld led ha feloldom a billentyűzárat, sőt még lezárás után is egy ideig.
Kilőttem a beállításoknál mindent, csak a missed call, sms és email hagytam bent de még így is villog orrba szájba.
Tipp? -
Something_
őstag
válasz
hodostamas #26649 üzenetére
Sajnos csak egy chapter, plusz túl egyszerű :S
Amúgy az elején az a More kocka az mi? Ott valami Cranky-ről ír, hogy van játék, de nem találtam. -
Something_
őstag
válasz
molnarpeter #26485 üzenetére
Nincs is bekapcsolva a mobilnet, plusz a beállításoknál is így írja, hogy USB modemként való használat -- A telefon mobilhálózatában megosztása egy PC-vel
-
Something_
őstag
válasz
molnarpeter #26483 üzenetére
Azzal sajnos csak mobilnetet lehet megosztani, wifit nem.
-
-
Something_
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem. A házban van wifi, a laptop erre van felcsatlakozva. Az asztali gépben nincs wifi modem, sima mobilnetet használok, telenor hipernet.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a telefonnal fel vagyok csatlakozva a WIFI-re, azt meg tudom osztani asztali gépen valamilyen alkalmazással?
Wifi -> Telefon -> Asztali PC USB kábelen keresztül.Szóval nem a 3G-t vagy a Wifit szeretném Wifin tovább osztani.
-
Something_
őstag
Használja valaki ezt a SPB Shell 3D-t? Felraktam, nézegettem, de sztem egy rakás szr. Szóval aki megveszi jól gondolja meg.
-
Something_
őstag
Van magyar leírás, de azzal is kínai
Milyen csomagban vagy?
-
Something_
őstag
Call meter 3G, nagyon patent, nekem perc alapú a hívás és minden egyes hívást jól számol, ha 2 perc 1 mp, azt már 3 percnek veszi. Droidstats szépen kerekített.
Ha esetleg T-s Like díjcsomagba vagy akkor még beállítást is tudok küldeni. (megjegyzem, hogy überbrutál beállítani)
Nekem úgy van, hogy a hálózaton kívül perc és sms az 25 ft, a hálózaton belül hívás és sms 15 ft, 1500 a havidíj, ez hálózaton belüli sms-re és hívásra vonatkozik. Na ezt be van állítva, amíg el nem éri ezt az összeget addig %-osan mutatja, plusz mutatja a hálózaton kívül perceket időben és pénzben is. Ingyenes hívásokat meg ugye csak percben. Ja és természetesen a végösszeget is mutatja. (alap havidíj ami hálózaton belüli + hálózaton belül ha meg van a havidíj összege + hálózaton kívüli hívás és sms)
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Tudtok ajánlani valami megbízható, stabil torrent klienst? Próbáltam már több fajtát, fizetős verziókat, de nem voltak stabilak, össze vissza ingadozott a letöltés, plusz sok üresjárat volt.
Valami olyasmi kéne, ami fixen mondjuk 1 mb-vel tud letölteni, ez meg is volt, de állandóan ugrált, volt, hogy percekig 0-t írt, 64 kb, stb. Ilyenkor kellett vele szenvednem, leállítás, indítás, kilépés, belépés, frissítés. Megőszültem.
Szóval olyan kéne, hogyha már felcsatlakozott 30 seederhez akkor hozzon normális átlagot -
Something_
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #25899 üzenetére
Csinálsz egy fehér listát vagy minden héten fekete listára rakod az új embereket?
-
Something_
őstag
Próbálta már valaki magyarítani a GTA III-at? Elvileg iPhone-nál működik a magyarítás
Már csak egy jó fegyó-cheat kéne -
Something_
őstag
válasz
dokee78 #25815 üzenetére
A HTC Amaze-nak a különlévő kamera szoftvere. Elég jó, sok mindent tud gyárilag, jobb, mint bármely más marketes fényképezős progi, profibb.
SmartShot ™ - 5 fotót készít el és azokból rak össze egy tökéletes képet
BurstShot ™ - 5 egymás utáni képet készít egy kattintással, így biztos nem marad le semmi fontos a fotónkról
SweepShot ™ Panorama – Ultraszéles panoráma felvételek, hogy semmi se hiányozzon
ClearShot ™ HDR - Lásd a kristálytiszta részleteket akkor is, ha rosszak a fényviszonyok
Automata - Full automata fényképek készítése
Makro - elég szép makro képeket készítFull HD videofelvételben be lehet állítani a video bitrate-et, 20 mbps a legnagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
HTC Sensation-ön tökéletesen fut a GTA III!
Nagyon komoly, dettó ugyanaz, mint PC-n, és még az irányítást is jól megoldották.
-
Something_
őstag
válasz
hodostamas #25710 üzenetére
Hát nekem annál kényelmesebb nincs, mint amikor böngészés közbe áthúzom DropBox-ba az apk file-t és majd valamikor ha úgy van, akkor a telón elindítom
-
Something_
őstag
válasz
Cartman023 #25690 üzenetére
Mindkettő nagyon jó, használom is. (egyik a bal alsó sarokba van, a másik a jobb alsóba
Nekem jobban bejött a Wave Laucnher, habár lehet, hogy azért mert a SwipePad a 4,3-on kicsit nagy
-
Something_
őstag
válasz
Cartman023 #25682 üzenetére
Én használom a Swipe Pad-ot és a Wave Launchert is, mindkettő nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz
Cartman023 #25617 üzenetére
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
S e t h #25556 üzenetére
Csak úgy tudod leszedni az ingyenes verziót, ha rootolod a telefont, de gondolom ezért nem fogod. (Habár sok más dologért érdemes felrakni főzött rom-ot, ha esetleg érdekel keress meg priviben, segítek. Én is pár napja raktam fel főzött rom-ot, hát ég és föld a különbség)
Szóval s-off után feloldod a telefon védelmét, ezáltal root jogként le tudod törölni a gyári alkalmazásokat, amik feleslegesek, így az SH-t is és akkor már csak a fizetős verzió lesz fent. -
Something_
őstag
válasz
zsolt19900 #25538 üzenetére
Szerintem a bjuti az valami szörnyű, a HD egy fokkal jobb, átgondoltabb.
-
Something_
őstag
Ezt próbáljátok ki, nagyon nagy játék
Turkey Season
Körönkénti High Rekordot írjatok majd
Nekem 21.050
Jelenleg 36 pulyka és 11 golyó / kör, hát kicsit durva -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
Koczka #25243 üzenetére
Van rá program, még ha nincs is bekapcsolva a gps, akkor is bekapcsolja. Viszont kell akkor a gyerkőcnek előfizetni egy kis mobilinternetcsomagot, mert azon keresztül kommunikál. (olyan csomag kell, aminek nincs túlforgalmazási díja, csak belassítanak x mb után, a T-nél a legolcsóbb 600 ft/hó)
Ja és a progi neve SeekDroid.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Üdv!
Kellene nekem egy kis segítség.
Raktam fel főzőtt ROM-ot, elmentegettem a dolgokat és abban a reményben vágtam bele, hogy a marketes alkalmazásaimat automatikusan visszarakja a rendszer. No most nézem, bűvölöm, de nem akar belekezdeni. Meg lehet valahogy noszogatni a telefont, hogy elkezdje vagy majd magától rájön?Webes felületen írja az alkalmazásokat, de telón nem csinál semmit a market.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Esetleg akinek kell T-s Like díjcsomaghoz Call Meter 3G-hez importálandó beállítás, az dobjon egy privit!
-
Something_
őstag
válasz
RootRulez #24379 üzenetére
Köszi az infot, ránéztem:
Miért is jó ez a program?Nagyon jól testre szabható pl azt is be lehet állítani, maximum mennyit töltsön le egy levélből (mobilneteseknek jól jön) Nekem 8kB-ra van állítva...
Akkor ezért nem kerestem még ilyet, mert a gyári e-mail kliensem is tudja ezt.
-
Something_
őstag
válasz
decoati #24374 üzenetére
"(Hívás, szöveges üzenet és naptárbejegyzés jelzésére is jó – egy felugró ablakban figyelmeztet.)" Hasznos alkalmazások - by aggleány
-
Something_
őstag
Tudnátok nekem must have listán felüli ajánlott programokat?
Rákerestem itt a topikban, aggleány must have listája nagyon jó volt, a Wave Launchert leszedtem és nagyon tetszik. -
Something_
őstag
válasz
kavics325i #24265 üzenetére
??
-
Something_
őstag
válasz
kavics325i #24259 üzenetére
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
DroidStats nevű progiba nincs olyan opció, hogy havi felbontásba látom az adatokat? Csak havit és összesen opciót találtam.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Köszi, ezt már áttanulmányoztam.
Nekem ez a progi nem valami praktikus, valami ftp-s progi kéne, ami biztosít ingyen tárhelyet és gyors. Azért kellene valami ftp-s, mert nem tetszik, hogy automatikusan letölti a file-okat minden bejelentkezésnél. Laptopon telenoros hipernetem van, asztalin kábelnet, telefonon 150 mb-s mobilnet és wifi. Ezért nekem nem jó, hogy a laptopon egyből lekapja az összes felrakott dolgot.
Esetleg ilyen progit tud valaki, ami biztosít ingyen tárhelyet és én választom ki, hogy az adott file-okból jelen pillanatban mire van szükségem ? -
Something_
őstag
válasz
RootRulez #24176 üzenetére
Nem is értem, hogy minek tettem fel a kérdést
Most ismerkedek vele, lehetne pár kérdésem?
Felraktam asztali gépre és telóra. Mindkét készüléken 2 mappa van, Photos és Public. A Public-hoz mindenki hozzáfér vagy csak az akit a fiókhoz kapcsolok?(habár még fogalmam sincs, hogyan lehet kapcsolni valakit a Public mappához) Ebből adódóan a Photos mappához senki nem fér hozzá, az az én saját tárhelyem, ahova bármit pakolhatok?
Kb csak pendrive-ként használnám a Dropbox-ot, itthoni gépekkel áthúzok valamit/valamiket, amit/amiket máshol le szeretnék tölteni akár telefonra, akár laptopra. Ergo nekem csak az kkellene, hogy ne férjen hozzá senki, csak én lássam, tudjam kezelni a file-aimat.Még egy kérdés:
Miben jobb a Dropbox, mint a Skydrive. Mert ugye a Skydrive tudtommal 25 gb tárhelyet ad, míg a DB kezdetben csak 2-t. (habár skydrive-ot sem használok, de most, hogy elkezdtem keresgélni google-n db-vel kapcsolatban, feljött ez a lehetőség is[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Láma kérdés, de fel kell tennem: ha behúzok valamit mondjuk a gépen a Dropbox mappába, akkor az internetes feltöltésnek minősül? Gondolom igen, de érnék emgerősítést.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD