- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
Sziasztok!
Olvastam a tesztet (több más angol nyelvű reddit topic és a rtings tesztje mellett), amiért ezúton is köszönet!
A magam részéről nehéz volt új egeret választani, mivel azt az időszakot, amikor tényleg aktívan játszottunk, lanokra jártunk stb., egy Zowie FK1-el toltam végig, amit a mai napig is nyúztam (2014-es vétel!). Egyébként máig működik, de nyilván ki van feselve a gumi kábelborítás, beszakad az oldalsó gomb, agyonra van kopva a talpa stb., szóval becsületére legyen mondva, hogy 11 (!) évig bírta, de mostmár úgy éreztem megérett a csere. Először, lévén hogy a régi FK1 ennyire jó vételnek bizonyult bő 10 év távlatából is, a Zowie egerek között kezdtem nézelődni, de konstatáltam, hogy vezetékes konstrukció már nem létezik, a vezeték nélküliek ára pedig 65-70 ezer ft tájékán mozog, ennyit semmiképp sem akartam egérre költeni. Szóbajöhetett volna a GPro 2, de ez is elég drága és egyébként sem szeretem a felhypeolt mainstream cuccokat, úgyhogy elkezdtem az alter gyártók között keresgélni, majd szűkült a kör a V6-ra illetve a Hitscan Hyperlight-ra. Elég nagy kezem van, így nemes egyszerűséggel a nagyobbat választottam, illetve aminek van hazai kereskedője, mert a Hitscan csak a gyártói shopból rendelhető.
Summa summarum nagyon elégedett vagyok vele, bár tartottam tőle, hogy 11 év használat után mennyit fogok szenvedni mire megszokok egy új egeret, de egy-két óra alatt már éreztem, hogy jobban megy vele a játék mint a régi FK1-el. Egyedül azt kell még szokni, hogy a súlya kb. a fele, tehát azonos sensitivity mellett is hajlamos az ember nagyobbat mozdítani rajta. A borítása nekem kellően tapad, a formája kényelmes, a görgő és a gombok sem keltenek "kínai" érzést. Ha csak a felét bírja, mint a Zowie, már elégedett leszek. Tök jó, hogy lehet ilyen termékek között is választani, nem csak a nagy európai márkák markánsan túlárazott cuccai közül, amik véleményem szerint egy átlagos hobby gamernek semmi pluszt nem jelentenek, de cserébe az áruk a duplája.
-
-
Kemény, ergonómiailag nem túl jó a csuklónak, koptatja az egér ptfe talpait, ha adott helyeken megkopik akkor inkonzisztens lesz az egér mozgása.
Annyi jó minőségű textilpad kapható manapság kb bármilyen méretben. Könnyen kiválasztható mennyire kell gyors vagy kontrolos pad, milyen vastag legyen, varrott szélű stb. Artisan, LGG, Lamzu, ATK, FGG. -
-
-
Ja, már nem annyira furcsa.
Van zselés csúklótámaszos alátét, de ehhez kényelmetlen, viszont halkabb rajta a kattintás. Főleg a görgőé zavar.
Alapból fém alátétet használok (sima, fekete eloxált alu), de azon hangosabb. Gondolkoztam hogy mit ragasszak a fém aljára, feleségem azt mondta hogy őt nem zavarja a hang (a gépet amúgy nem használja) én meg szokjam meg
Amúgy kezd ismerős érzés lenni amikor megfogom, lehet alacsonyabbra kell vennem az érzékenységet mert ez könnyebb és gyakran túlszaladok a célponton (menüpontok, ilyesmik) -
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Köszi.
-
Ha valakinek izzadósabb a keze akkor kellhet rá grip
A mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Horgász topik
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest