- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
rothadt #18575 üzenetére
Nem, nekem a régebbi kellene, de nem tudtam működésre bírni. Most 3.1.5 van, de én 2.2.7-et szeretnék (a marketupdater-t át tudtam nevezni)...
Más: mióta feltettem a Handcent sms-t, azóta nem jelzi a led, ha jött sms-em, ráadásul minden bekapcsolás után újra jelzi a legutolsó sms-t (popup már nem jön fel újra, de a notification igen). Ezeket hogyan kell belőni rendesen (CM7)?
-
Mauzes
addikt
válasz
rothadt #18570 üzenetére
Béna kérdés, de hogyan lehet telepíteni a régit? Én eltávolítottam a marketet Titanium-mal (előtte lementettem), majd a netről letöltött 2.2.7-es verzió apk-ját telepítettem a telefonra, de ezután nem indult el a market, minden nyitásra azonnal kilépett. Mit kell máshogyan csinálni, mint egy sima telepítés?
Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest