- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Írtam már párszor ide, de soha egyetlen válasz sem jött. Most meguntam, és felteszem a kérdést többször is, hátha nagyobb sikerrel járok.
Tudtok javasolni olyan rss olvasó progit, amivel wifin le tudom tölteni a beállított híreket, majd nap közben bármikor offline el tudom őket olvasni, ha van rá időm?
Lehetőleg ne google reader alapú legyen, de ha nincs más, az is jó.
-
Ceree
senior tag
Tudtok javasolni olyan rss olvasó progit, amivel wifin le tudom tölteni a beállított híreket, majd nap közben bármikor offline el tudom őket olvasni, ha van rá időm?
Lehetőleg ne google reader alapú legyen, de ha nincs más, az is jó.
-
Ceree
senior tag
Sziasztok!
Megelégedéssel használom az Audioguru+Widgets és a Ringo Pro alkalmazást, elsővel profilokat tudok váltani (és időzíteni), utóbbival pedig értesítési hangot, rezgést és a jelzés ismétlődését állítom be. Felmerült azonban egy probléma: a munkahelyen rezgőre állított, s az asztalra lerakott telefont gyakran nem veszem észre.
Keresek egy olyan programot, ami akár a két fentit váltja ki, akár csak kiegészíti úgy, hogy a profilokhoz egyedi csengőhangot tudjak állítani, vagy esetleg az előbb rezeg, aztán cseng opciót. Természetesen az értesítési hang beállításának, és a profilidőzítéseknek a megtartásával.
Köszi!
-
Ceree
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan akkumulátor töltöttség kijelző programot, ami nem a telefon által számolt % érték alapján dolgozik, hanem a telefon feszültségének függvényében számolja ki az aktuális értéket? Értem ezalatt, hogy tudom 3500mv-nél kapcsol ki a telefon, és mondjuk 4100mv-nál van teljesen feltöltve, akkor ez alapján jelez ki egy százalékot/rajzol egy szép töltöttség jelzőt?
Galaxy 3-ban a gyári kijelzés abszolút nem mérvadó. :S
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest