Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
sssz
őstag
olyan van benne, hogy kézmozdulatokat lehet különféle dolgokra programozni, pl szótár megnyitás, törlés, stb. de hogy pont ez amit keresel benne van-e ilyen formában az passz. próbáld ki, nem vesztesz vele semmit se. Én nem használok ilyen "swipe" jellegű dolgokat szinte sehol.
RazorGTR1: nagyon szeretem a missed it-et, egyszerű kis app, nem csicsás, de pontosan és megbízhatóan tudja azt amire készítették
dokee78: még akár beautiful widgets is lehet.
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
TRob1
veterán
Sztem vmi nem stimmelt a mentés/visszaállításnál. Kezd tiszta lappal az "életed" (Törölj mindent, hisz amit már elolvastál, az úgyse kell többet, csak a helyet foglalja )
Jobb ötletem sajna nincs, én személy szerint soha nem mentettem/állítottam vissza smseket (elolvasom, és utána már nem kell. Legalábbis én olyanokat szoktam kapni, ami arra az időszakra/időpontra vonatkozik )
De azért előbb halgass meg olyanokat is, akik szoktak backup/restore-olni...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Akkor csak neked, kicsihuszár. by Wiki:
"Az Android felhasználói szemmel:
Manapság leginkább mobil eszközökön találkozhatunk Android operációs rendszerrel. A platform lényeges része a Google eszköztár, amely lehetővé teszi, hogy a Google (illetve Gmail) azonosítónk megadása után a névjegyzéket, az üzeneteinket, a beszélgetéseinket, a naptárunkat, illetve a webes fotóalbumunkat az operációs rendszer szinkronban tartsa. Ha levelezni kezdünk egy új partnerrel a Gmail keretein belül, akkor az Android névjegyzékében megjelenik az új név; ha egy telefonhívás után felvesszük a névjegyzékbe a hívó adatait, akkor a Gmail kapcsolataink között jelenik meg szinte azonnal, s igaz ez a naptárunkra, illetve a GTalk beszélgetéseinkre is. A mobilban lévő kamera segítségével készített fotókat meg tudjuk osztani a Picasa portálon, illetve a Latitude használatával megoszthatjuk a pontos helyzetünket ismerőseinkkel." - Na így kezdődik az egész Androidos móka, és nem az ingyenes letöltéssel.Ha bármi kütyüdön internetkapcsolat van, akkor lőttek a te elméletednek, miszerint az sms-eim csak az enyémek... semmid sincs biztonságban, akármit is állítasz, tök mind1 hogy te szinkronizálsz vagy sem. Gondolom arról azért hallottál, hogy mikor volt néhány vírusgyanús/vírusos app, akkor gugliék törölték a telefonokról (persze az megint más kérdés, hogy a te sms-eid a kutyát se érdeklik, és nem is konkrétan sms-ről beszéltem, hanem magáról az adatokról, bármilyen formátumnak is hívjuk épp)
Innentől kezdve tényleg nincs mit mondanom (aztán lehet gondolkodni, kinek hogy megy az olvasás meg a szövegértés... ésatöbbi )(#23814) kmisi99
Pl. MyPhoneExplorer (1 kliens a telefonra, 1 progi pc-re és kész) Tud magyarul is.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest