- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Mobilnet ki/be kapcsolgatására milyen widgetet ajánlotok?
-
FeRkE
őstag
A samsungos Barátaim éppen most widgetet hogyan lehetne kivarázsolni a főképernyőre nem Samsungos launcher esetén? Mert ha a Samsung launcher van akkor ki tudom tenni a widgeteknél, de ha mondjuk ADW, akkor nem jeleníti me ga Samus widgeteket
-
FeRkE
őstag
válasz
St3ven #10650 üzenetére
A 2ik az biztosan, bár én voipstuntot használok egyenlőre, de ugyanaz a kettő kb.
(le kell még beszélnem a korábbi kreditem, aztán váltok actionvoipra)
A hangminőség jó, ha nem tetű a sávszélesség. Bár ritkán használom,
úgyhogy egy tapasztaltabb felhasználót lenne érdemes megkérdezni. -
FeRkE
őstag
válasz
St3ven #10648 üzenetére
Van olcsóbb is, ActionVOIP
Bármilyen SIP-et támogató cuccal használható. -
FeRkE
őstag
sziasztok,
milyen progival tudom megnézni, hogy mi mennyit fogyasztott a batteryből ?
a gyári cucc a telefon állapotánál nem elég részletes. köszi -
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
Ha valaki esetleg szét akarja kapni a telót, itt egy video: ZTE Blade szétszedése
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Localen kívül tudtok olyan appot, ami megadott időben bekapcsolja az airplane módot, majd kikapcsolja minden nap? köszi
-
FeRkE
őstag
válasz
hodostamas #5923 üzenetére
Hát nemtudom srácok, nektek biztos vmi izom állat telefonotok van, de én a HTC Magicet (32B) Task killer nélkül nem tudom rendesen használni, mindenre hosszú másodperceket kell várni ha lemegy a free ram 10Mb alá.. Sajna ebben a telóban alapból csak 95Mb RAM van, aminek nagyrészét felemészti az Android rendszer. Azzal meg nem teljesen értek egyet hogy magától bezárogatja a dolgokat, amikor 5Mb szabad RAM van, nekem akkor sem lövögeti ki a nem futó taskokat, hanem mindenre várhatok órákat. Így felraktam a TaskKillert Widgetnek és csak egy katt rajta és kilövi ami felesleges, amit meg szeretnék hogy fusson,hozzáadom kivételnek.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest