- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
-
cintula187
addikt
válasz
bozont #20997 üzenetére
domenator: WMA-t Flacot a gyári lejátszó se játssza le, tehát valszeg ezért nem hajlandó maga a Mort Player se lejátszani.
Amúgy kezd bejönni a program. Tetszetős a lock screenen is a kinézete.ko9 : Igen fent volt a plugin is de felejtős. Köszi azért a tippet!
Trob1 köszi kezd bejönni a cucc mint írtam
Necc: Nekem azt írja most hogy 7 nap a trial végéig.
-
aggleány
addikt
válasz
bozont #17608 üzenetére
Nem tudom, hogy béta vagy nem.
Sajnos arra sem jöttem rá, hogy hogyan tudnám visszacsinálni a régit. Egyszer csak ez a ronda lassú Market fogadott a telefonon, csak lestem, hogy hogy került ez ide, amikor senki sem kérte.
Nincs valami módszer arra, hogy az ember visszategye a régit?
-
canniball
nagyúr
válasz
bozont #13516 üzenetére
Ritka madár aki wma-t hallgat.
De konvertálgatni mondjuk én is utálok, úgyhogy ezt megértem.
Narxis!
"...érezhető a különbség nálam komolyabb fejhallgatónál."
Elhiszem, de a városban gondolom nem ilyen fejhallgatóval mászkálsz és gondolom az utca zajában nem igazán jön ki ez a különbség... -
sssz
őstag
válasz
bozont #10145 üzenetére
igen, az töröl mindent.
de ha nem akarsz mindent keresgélni meg egyenként újra telepítgetni, akkor töltsd el az appbrain appot, telepítsd szonronizáld vele az appjaidat és a factory reset után elég lest ezt az egy appot letöltened és ott megtalálod az összes progidat és tudod őket telepíteni is, nem kell krersgélni
-
sssz
őstag
-
aggleány
addikt
Widget nem kerülhet memóriakártyára, mert akkor nem működik (legalábbis a többség). Kis keresgéléssel megtalálhatod a neten az App2SD Pro nevű progit. Ez magától átteszi a nem Marketről telepített cuccokat a kártyára, de ha akarod, vissza tudod tenni. Nagyon könnyű és egyértelmű használni.
Ha gondolod, próbáld ki stefi68 LauncherPro-ját, az magyar
Itt van
-
dokee78
félisten
Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest