- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
bozont
veterán
Létezik hogy az alkalmazások törlése után marad egy kis "szemét" a telefonon? Csak mert elég szűkösen vagyok és csak a legfontosabb alkalmazások vannak a telefonra telepítve (launcher, egy-két widget nem sok, meg egy-két olyan alkalmazás ami jó ha sd kártya nélkül is futtatható maradna). Már csak 20Mb szabad hely maradt ami elég szűkös és többnek kellene maradni. Létezik valami temp könyvtár, vagy alkalmazás ami a felesleget törölné? Vagy marad a factory reset?
A másik pedig szintén hasonló eset, az Opera Mobile mintha folyamatosan enné a telefon memóriát, kicsit neteztem és egyszer csak jött a jelzés hogy nincs elég hely töröljek valamit. Megnéztem és a 20Mb-ból maradt 17Mb. Keresetem de nem találtam semmi cache-t vagy "temporarly internet files" könyvtárat amit üríthetnék. Ez ellen mit tehetnék (mivel elég sokat foglal az opera az sd kártyán van)?
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest