- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Fireman67 #16489 üzenetére
Aranyos vagy, de vigyázz, Fireman67né hátha résen van.
Folyik belőle a kávészem?
Nekem megmaradt a gyári TW-alap, alul a négy ikon, de a menü elrendezése más lett. Bennragadt a TW az Home-on?
Keresek minél izgibb, különlegesebb launhcereket! Nem baj, ha nagy a hardverigénye.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz
Fireman67 #15583 üzenetére
Látszik hogy tűzoltóként alapos kiképzést kaptál a hő hatásairól.
Feltettem az ajánlott Android Location Cache Viewer-t hogy lássam mi a pálya. Aszongya hogy Location data cache found, de unable to load, merhogy ez csak akkor mukodik, ha a user bekapcsolja a wireless networks opciót a settings-> locations-ben, egyébként Android does not cache this data. No ennyit erről...
-
sssz
őstag
válasz
Fireman67 #15473 üzenetére
na jó
Thomas$:
hát eléggé számít.
először is, ha valamit a kártyáról, azaz a marketen kívülről akarsz telepíteni, akkor kell egy file kezelő, pl astro, vagy es file explorer. ezeket ingyenesen letöltheted a marketről.
másodszor, tudtommal, kizárólag apk kiterjesztésű fájlokat tudsz android alatt telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
válasz
Fireman67 #15092 üzenetére
Főképernyő... Megvan? Na akkor most lépj be a menübe. Sok kis ikon. Megvan? Na akkor most nyomd meg a menü gombot, felugrik egy lista, mit tudsz tenni. Alul. Megvan? Ott az első menüpont lesz a nekünk való, lesz egy lista, és ott kell lennie a Skype-nak! Megvan?
Nálam a menü gomb a jobb felső sarokban a vissza gomb mellett van (három vonal egymás alatt).[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
Fireman67 #14890 üzenetére
Régen sokan használták, de alap-, meg már a tovább főzött CM-ekben is eleve bent van az Extra beállítások között a processzor matatása, meg sok egyéb tuningolási lehetőség. A GB leak-eket ugye nem tudod tuningolni, alap órajel meg le van véve minimumra, úgyhogy ott megint nincs sok értelme. Esetleg 2.2 alatt lehet érdemes játszani vele.
-
-
elfelejtette
veterán
válasz
Fireman67 #14887 üzenetére
Az OC-s duma lényege az, hogy utánanézel, mennyi a procid gyári órajele, és ha ezzel a progival a gyárinál magasabbat is be tudsz állítani, akkor van tuning is az általad használt ROMban.
Egyébként hasznos program, én is használom a Voda845-ön. A gyári 528MHz helyett 691MHz-en használom a telót, viszont be van állítva, hogy kikapcsolt kijelzőnél (Screen off) 245MHz-re álljon vissza. De ha akarnám, ez 123MHz is lehetne energiatakarékossági szempontból, viszont így lassabban ébred fel a teló, ezért maradtam inkább a 245MHz mellett. -
TRob1
veterán
-
aggleány
addikt
válasz
Fireman67 #14461 üzenetére
RazorGTR1 egy kicsit féltékeny, de nem kell foglalkozni vele, úgysem küldött még egyszer sem csokit.
Megnéztem a gugliban, beírtam azt, hogy "android programok", és az első oldal alján ott figyel a cikkecske!
Feltörtem, mint a talajvíz!
Én is szeretlek Téged, Fireman67! Olyan jóképű fiatalember vagy!
-
Breki
veterán
válasz
Fireman67 #14224 üzenetére
hát én eddig nem tapasztaltam ilyet pedig a 3D Digital Weather Clock is fent van
Csak az időjárás helyének beállítása volt kicsit nehézkes
plusz a Fancy es Beautiful widget is fent van összedolgozva de azok órái nekem már unalmasak kicsit, csak időjárást meg effekteket használom.
Ez most jobban tetszik
illetve ez is
-
Luissimo
veterán
válasz
Fireman67 #9732 üzenetére
Énis egyetértek veled, nem a (nemlétező) észt kell osztani, hanem a tanácsokat és a tapasztalatokat kell megosztani.
másképpen: a lényeg az oktatás és nem a kioktatás kéne, hogy legyen.Egyébiránt megkérdezném, hogy ki bántott téged a Bléd forumon?
Hogy stilszerű legyek kirugod bléd ?Gyere át a Bléd Off topicba, ott normálisabb arcokkal találkozol és ottis választkapsz minden kérdésedre.
Aktív témák
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával