Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Üdv!
Van olyan alkalmazás, amivel az alkalmazások engedélyeit lehet szabályozni? Vmi hasonló, mint a miuin van alapból.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv! Van olyan video szerkesztő program, amivel több videóból tudok egyet összevágni?
-
Dr V
őstag
Üdv!
A Heliummal próbálkozott már valaki lementeni a teljes készüléket? Holnap jönne a szervizes az alaplapot cserélni (remélhetőleg) és előtte szeretnék egy teljes mentést csinálni, de a root és TiBackup most nem játszhat garanciavesztés miatt...
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
A PC-s winamphoz keresek androidra távirányító programot. Régebben próbáltam már a
RemoteControl for Winampot, de annyira nem jött be. Egyéb alternatívák, tapasztalat?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
LEszedtem a
a WARemote for Winamp® és egész jó sztem.
Nagyon jó a kezelőfelülete, sőt még a winampot is meg lehet nyitni róla
Sztem ajánlott.
Egy külön kis progi kell hozzá a gépre, a leírásban linkelve.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Milyen hívásrögzítőt tudnátok ajánlani? Az ACR 19 percnél leáll. Olyan kell, ami a teljes felvételt tudja rögzíteni.
Sokszor túl sok információt kapok telefonon keresztül, esélytelen vagy nincs lehetőségem jegyzetelni, így ezen programok nagy segítséget jelentenek számomra.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz aprokaroka87 #92278 üzenetére
Szerencsére ő is tudja, h ilyenkor TILOS megadni a telefonszámot.
Létezhet, hogy a hahu ilyen durva reklámot alkalmazzon?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, ami megmutatja, hogy éppen melyik program használja a GPS-t? Ha bekapcsolom a GPS-t, akkor szinte állandóan megy, annak ellenére, h nem navigálok és nem is fut GPS-t igénylő program.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan GPS programot ajánlani, ami a beírt koordináták irányát mutatja, egy iránytűhöz hasonlóan?
Olyan kellene, amibe többféle formátumban (pl EOV) beírható a koordináta.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Note 8 esetében hogyan lehetne a kezdőképernyőre kitenni névjegy csoportot? Céges névjegyeket sokkal gyorsabban el lehetne így érni.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
A google mapsen hogyan lehet előhozni a traffipax megjelenítését, bejelentését? Elvileg már elérhető nálunk is, de eddig még nem láttam, annak ellenére, hogy naprakész az alkalmazásom.
-
Dr V
őstag
Nekem van ilyen halkítós appom, igaz analóg módon működik, de azt tökéletesen teszi és mindig naprakész.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Néhány mp3 tag rosszul jelenik meg, mindenféle idegen karakterek a rendes ékezetes vagy ékezet nélküli betűk helyett. Win alatt jól jelenik meg, mp3tag editorban hiába mentek rá, nem segít. Note 8, Samsung gyári zenelejátszója az érintett telefon/program.
Hogyan lehetne ezt kijavítani?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Az AuoTopNL által gyorsulásmérésre használt appot hol tudom beszereni? Eddig sehol sem találtam androidra. Esetleg valami másik, megbízható alternatíva?
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung note 8 és andorid auto. Kábellel összedugom, működik.
Viszont hogy tudom azt megoldani, hogy ne az andorid auto jöjjön be, hanem a telefon rendes menüje, az összes alkalmazással? Screen2auto-hoz hasonlóan, de ahhoz root kell, amit kerülnék, ezért keresek más megoldást.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Hogy szerezhetnék statisztika adatokat play Store letöltésekből? Diploma munkához van rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest