- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Na jó én azt hiszem ezt az egész yatse meg kodis marhaságot el engedem. Megtalálja a hálózatot aztán média kiszolgáló csatlakozás ellenőrzéskor http98090 hibát dob.
-
Somatom
veterán
Annak, akit hozzám hasonlóan a Yettel kirekesztett a TV előfizetésból, javaslom a Sweet tv -t. Van rajta csiszolnivaló (pl. tabon kényszeríteni kell fekvő nézetet), de használható. Megy HDMI -n és a Tizen TV -m -re is telepíthető, úgyhogy sztem boxon is fut.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ma töltöttem le a google Gallery appot. De sajnos a képeket nem tölti be, üres az app, tárhely engedélyt megadtam.
Telefont újraindítottam, de semmit, sőt töröltem az appot, telefont ismét újraindítottam, majd ekkor megint telepítettem, de így sem jó!
Másik galéria appal megjelennek a képek!
Nálatok működik? -
vacs
veterán
válasz
dokee78 #163278 üzenetére
Ha Telekomos vagy, akkor Mobilvásárlás.
-
dokee78
félisten
Kinek mi vált be parkolás fizetéshez?
Olyan kellene ami egyszerű és nagyobb városokban is használható. -
Aurig@
őstag
Üdv!
Be szerettem volna lépni a Bitwarden app-ba, de állandóan hibát dob.
Ugyanez PC-én hibátlanul beenged.
Androidon mi lehet a probléma?
8 hónapig hibátlan volt.Köszönöm
Megvan a hiba: az utolsó 2023.2.0 frissítés nem jó. /Nálam biztosan hibás./
Visszatettem a 2023.1.0 verziót és hibátlanul működik. Enged belépni, szinkronizálni, módosítani. -
Probert75
addikt
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazás létezik , amelyre rá beszéléssel rögzítek jegyzetet, de ő szöveggé formázza?
-
svgyula
addikt
-
user26
senior tag
Sziasztok, én ezt a Galériát használom, alapesetben, és mellé a Google Fotókat, a mindennapokban megfelelő, viszont ha egy képszerkesztésre megyek, akkor rajzolás, jelölés nincs, csak forgatás, körbevágás, kicsit kevés így már.
Mit lehetne kezdeni vele ? Cseréljem le másik alkalmazásra a Google Fotók mellé ? -
chris-v
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Akkor úgy tűnik marad a manuális kapcsolgatás. -
kaciokos
őstag
válasz
chris-v #163267 üzenetére
Én Taskerrel próbálkoztam régebben úgy, hogy Custom Settings-ként adtam meg (ha jól emlékszem ez a neve), amikor a Tasker figyeli, hogy mit állítasz át a beállításokban, és az alapján próbálja leutánozni. Sajnos csak látszólag működött, a második térerő ikon eltűnt az állapotsávról, a beállításokban látszólag ki volt kapcsolva a SIM, de a kártya fent maradt a hálózaton, hívható volt.
Ez egy Samsung S10e volt amúgy.
-
chris-v
senior tag
válasz
Somatom #163266 üzenetére
Egy tasker-ben sem lehetne megadni, hogy pl az adott gps címen kapcsolja be a kártyát, a címet elhagyva meg ki? Vagy valami hasonló kerülő úton?
Sajnos nincs a tasker-ből demo, hogy megnézzem mi van benne.....
Mert ugye csak egy engedélyezés kapcsoló amit kapcsolgatni kellene. -
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami app, amivel a dual sim-nél be tudom állítani hogy pl a 2-es sim csak 8-16:00 között legyen aktív?
Manuálisan ugye tudom kapcsolgatni, de jó lenne, ha ez automatikusan menne.
Keresgéltem, de nem találtam semmi ilyesmit. -
Somatom
veterán
válasz
batai15 #163258 üzenetére
Kodi nem megy fel rá? Az símán lejátszik fájlszerverről. Annál sokkal kevesebb a kompatibilitási probléma, mint egy médiaszervernél. Épp ma próbálgattam a VLC -t, de pl. a WebDAV -ot egyáltalán nem látta, miközben ugyanazon a droidon a fájlkezelő, vagy másik médialejátszó símán kezelte.
-
batai15
félisten
Sziasztok androidos vlcvel kapcsolatban kérdeznék azon belül is a dlna át küldéssel kapcsolatban.
Van egy tvm amin szintén vlc van.
Letöltöttem egy filmet telefonra és át akartam küldeni tvre ne kelljen ssdre másolni. A film 50 percig hibátlanul futott utána folyamatosan meg szakadt az átküldés vagy állandóan megállította a filmet mintha meg nyomtam volna a pause gombot.
Mi lehet a gond ? Vagy milyen megoldások jöhetnek még szóba mert alapvetően eléggé kényelmes megoldás lenne nekem ha jó lenne.
A készülék egy s21fe 5g a box meg egy telekomos Android tv box. Előre is köszi ha valaki tud segíteni a témában. -
-
Somatom
veterán
válasz
#33802016 #163254 üzenetére
Nem elég. Roamingban is Magyar IP -d van. VPN sem megoldás, mert a Google regisztrációd országa a mérvadó, amit nem lehet "csak úgy" csereberélni. Keresd alternatív boltokban, vagy kérj itt segítséget linkkel, hogy vki telepítse és mentse ki neked! Aztán manuálisan telepítve jó eséllyel működni fog.
-
törölt tag
Külföldi barkács áruház applikációját ami tartalmazza a hűségkártyát (app), hogy lehet felrakni telefonra? Az írja "ez az almalmazás a te országodban nem elérhető". A hűségkártya csak applikációban érhető el weboldalon regisztrálva nem.
Googlenél kell valamit átállitani vagy vpn kellene?
Esetleg külföldi roming helyzetben csatlakozni mobilnetről is elég? -
válasz
Pandimakaay #163252 üzenetére
Szerintem Facebook hiba.
Kapcsold be, hogy a Facebook külső böngészőben nyissa meg a linkeket, és ott töröld ki az l betűt a cím elejétől. (Az m.facebook.... kezdés a helyes.) -
Pandimakaay
tag
[kép]
Sziasztok, facebookrol mikor megnyitnek egy cikket a csatolt hibat irja, szinte minden hosszabb inaktivitas utan elsore ezt irja. Utana megnyitja ha megegyszer rabokok, csak kicsit zavaro mar. Koszi elore is ha van barmi otletetek.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610 #163248 üzenetére
holnap megpróbálom. köszi
-
válasz
nincsnév007 #163247 üzenetére
Töröld, majd add hozzá újra a lámpát. Hátha helyrerakja.
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok! Van egy okos lámpám amit a google segéddel szoktam ki/be kapcsolgatni. Egy, két hete elment az internet, és amikor ki/be kapcsolom a lámpát ezt mondja a segéd: Sorry, it looks like those lights haven't set up yet. You can do thath in Assistant settings. Ezt elmondja és utána ki írja hogy Done. lámpát meg szépen működteti. Ezzel lehet valamit csinálni? mert már mindent próbáltam kikapcsolni, bekapcsolni már a google home alkalmazással is próbáltam de akkor is ezt írja ki. Hogy tudom ezt eltüntetni hogy ezt ne írja ki, van valakinek valami ötlete?
-
crok
Topikgazda
válasz
Xtomi #163241 üzenetére
@vacs: az nem minden alkalmazásra működik.
A válasz -root nélkül- az ADB és a pm disable vagy disable-user parancs. De pl. Wireless adb-vel akár a készüléken magán is kiadhatod a megfelelő parancsokat (termux + android-tools csomag vagy az LADB) vagy használhatsz Shizuku-t + a Swift Backup alkalmazás letiltás funkclióját vagy használhatsz PC-t is, arra (is) vannak akár a sima adb-s vagy akár GUI megoldások is mint pl. az UAD, az ATA vagy az AppControl. Linkeken mindent megtalálsz.
-
S e t h
nagyúr
2 éves Samsung tablet, típusát nem néztem, newpipe pop up window nem működik, csak a háttérben fut a tartalom.
Telefonon oké, ott engedélyt kell adni a legfelül történő megjelenítéshez, viszont a tableten nem találtam ilyet.
Videó indításakor felugró ablakban kéri adjam meg a hiányzó engedélyt, de az alkalmazásnál nincsen.
Van akinek van tippje mit lehetne ezzel kezdeni?
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
One+ nord 2-n (android 11) hogy lehet letiltani a googel appokat? Van rá valami trükk? -
cidalain
veterán
Androidra keresek hardver tesztelő appot.
Különösképpen memória, háttértár tesztelésre lenne szükségem. Tipp, hogy valamelyik hibája okozhat random fagyást egy készüléken. Létezik ilyen app?
(Na nem mintha ez megoldaná a problémát, de legalább ha lenne valami bizonyíték chip hibára, akkor könnyebb lenne elengedni a dolgot) -
crok
Topikgazda
válasz
#14787072 #163237 üzenetére
Sehogy de mégis.. ez a csuda Google féle Material You theme design, világos / fehér háttér hozza magával.. ha változtatsz a hátteren változnak ezek is.. amúgy a telefonnak van topikja.
-
Tökimanó
senior tag
Na bazz! Ez nem az én napom
Esküszöm végig abban a hitben voltam hogy a "Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)" topikba irogatok
-
Tökimanó
senior tag
válasz
this is life #163233 üzenetére
Ez a fajta sehol. Azt hittem az Edge pc-ről van szó. Ezek szerint telefonról.Úgy látszik akkor ezt értettem félre.
-
-
Angel2014
addikt
válasz
Cs1csó #163224 üzenetére
Köszi! De van még két lehetőség elvileg.
Hogyan engedélyezhető az USB hibakeresés a számítógépről az ADB parancs segítségével?
Utána van még a Scrcpy a másik a ADB data recovery
Ezt még megpróbálom ha vakon sekerűl belépni a recoverybe.
-
-
cidalain
veterán
válasz
this is life #163227 üzenetére
Kösz, akkor azok maradnak.
Nekem a ... menü alján oda van írva hogy álló módban használható a menü szerkesztés. De álló módban vagyok, és nincs semmi
Neten néztem képeket, és másnak ott van Change menu gomb. Ez nekem vajon miért nem jön elő? Ha mást nem kicsit átrendezném a gombokat. -
válasz
cidalain #163226 üzenetére
A kezdő képernyő személyre szabható, a jobb felső sarokban és a beállításokban van rá lehetőség. Az oda-vissza, home, megosztás vsz viszont fix(ha csak nem az edge://flags alatt szerkeszthető). De ennyit el lehet viselni. Az ad block, kedvencek, jelszavak, böngészési előzmények, megnyitott weblapok más eszközökre átvitele, és az ai-val megtámogatott bing keresés, csevegés bőven kárpótól.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #163225 üzenetére
Már megvan, megtaláltam.
Tényleg elég jó opció Chrome helyett az Edge.
Címsorban a sok felesleges ikon kikapcsolható, vagy betehető a ... Gomb alá? (Alapból nem kéne nekem a profil, a oda-vissza nyíl, a home gomb sem, és a megosztás ikon sem, cserébe viszont jó lenne a szélesebb címsor) -
cidalain
veterán
Az Edge-ben hol kell beállítani, hogy ne kérdezze meg hogy elmenti e a belépési adatokat egy oldalon? Default sehol nem akarom menteni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Peterhappy #163218 üzenetére
kb. 20 perce jött meg egy üzenet amit 4 órája küldtek nekem -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #163220 üzenetére
A topikokra is van kereső.
-
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy #163218 üzenetére
"Ha jól látom, nincs külön MIUI totyik." -- bahh akkor nem is kerested.. [MKUI topik]
És a Messenger alkalmazásod verziójától függően megjavul, ez spec. nem MIUI hiba. Pl. messenger-394-0-0-15-72-release-el még ment, utána nem.. majd elvileg volt valami javítás, utána megint ment.
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Ha jól látom, nincs külön MIUI totyik.
Redmi Note 11 Pro, FB Messenger. Végigjártam a hülye kanosszát, lakatolt az app, auto indítás, nincs akkukímélő korlátozás, mégis van, hogy bealszik az app és marhára nem kapom az értesítéseket.
Ez Messenger hiba lehet, vagy MIUI?
Nemrég ment fel a 13-as főverziójú Android, kapott utána FR-t is.Signal-nál nem szoktam hasonlót tapasztalni, bár pl. az órámat van, hogy eldobja, és nem kapom az értesítéseket, pedig a Garmin alkalmazással ugyanúgy végigjártam a "kanosszát".
Egyéb tipp, ötlet esetleg?
Van egyébként értelme teljesen kikapcsolni a MIUI aksikorlátozását? Az appokat gyakran ki szoktam lőni magamtól, manuálisan (bal alsó négyzet ikon, majd x - nem tudom a megnevezését).
Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
-
crok
Topikgazda
PSA
20 perce all a Raiffeisen mint a szeg, se a MyRaiffeisen app nem megy (szolgaltatas sem elerheto), se a RaiPay nem megy (fizeteskor elutasit) se a fizikai kartyaikkal nem lehet fizetni de meg az ugyfelszolgalatot se lehet elerni (nem tudjak fogadni a hivast). -
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Mivel próbáltam a Galaxy A51-ben nézni de nincs leírás. Itt tenném fel a kérdést.
Lenne egy Galaxy A51 telefon aminek egyik percről a másikra elment a kijelzője de az érintő panel megy rajta.
Láttam több videót ahol HDMI kábellel összekötik a TV-vel.
Vettem is egy Ilyen Kábelt amire azt írják minden samsung telefonnal működik de egyszerűen nem érzékeli a HDMI jelet és nem tudom kivetíteni a telefont.
Van egy ilyen micro USB HDMI adapter is amit még nem próbáltam. Gondolom ezzel sem fog menni.
Meg tudnátok mondani mi a baj. és esetleg mivel fog ez sikerülni nekem kivetíteni a telefont? Mert nagyon fontos adatok és képek vannak a telefonon amit le kellene mentem.
Köszönöm ha tudnátok segíteni ebben nekem.
-
-
cidalain
veterán
Az edge-ben van valamiféle adblock?
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #163202 üzenetére
Ú, tényleg, erről el is feledkeztem, köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest