- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zsoltzsolt #162194 üzenetére
Szerintetek le merjem tölteni? Biztonságos? Egyrészt az oldal ahol van, másrészt a Google Play-ben tényleg 2018-as frissítés. Az meg azért elég rég volt már. Ráadásul ha a Play-ben írom be a keresőbe a Swype Keyboardot akkor nem is adja ki találatként.
-
vizimento
senior tag
Csináltam egy friss Google One mentést a régin. Az újon csináltam egy "gyári visszaállítást". Bekapcsolás után kihagytam a Smart Switch lehetőséget és bejelentkeztem wifin a google accountomba. De hiába nyitom meg a Google One-t, ott látom, hogy van a régiről egy friss mentés, azt nem találom hogy tudnám azt az újra visszaállítani. Lehet, hogy a régi (Xiaomi Note 9 pro) nem "kompatibilis" az újjal (Samsung Galaxy S22)?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610 #162195 üzenetére
2018-as
-
válasz
zsoltzsolt #162194 üzenetére
"bár ott 2028-as az utolsó frissítés."
Te a jövőből jöttél? -
Tökimanó
senior tag
Egykor nagy kedvencem volt a Swype billentyűzet. Aztán elmeszelték. Úgy tudtam már rég nem foglalkoznak vele. Erre most véletlenül találtam rá. [link] 22 márciusi frissítéssel. Lehetséges hogy ismét kezelésbe vette valaki? Vagy ez valami teljesen más a régi logoval és névvel?
-
Aksomatic
senior tag
válasz
WhiteWalker #162183 üzenetére
159ft havonta egyébként, nem az óriási összeg miatt, hanem hogy minden infó ott legyen. Én a logoutosat szerettem böngészőből, nagyon jól kezelhető volt, az új sztem rosszabb olvasói élményt ad. Az alkalmazás a kettő között van számomra.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #162185 üzenetére
EZT minek neveznéd egy 32" -os tévén? Egérrel nagyítani sem tudok.
-
Fall-N
veterán
válasz
Használtam, miért ne tudnám? Amikor átvette a jelenlegi fejlesztő akkor hagytam ott a programot. Az eredeti koncepció szerint pont reklámmentes alternatíva volt, erre fizessek a fejlesztőnek, aki átvette a programot (nem ő írta a nulláról). Ahogy írtam inkább a PH-t támogatom inkább. De ezt direkt nem hoztam fel, annó a fórumában ezt kitárgyaltuk és a Prohardver is megtűri a programot, mivel nekik bevétel kiesés, hogy nem az ő reklámjukat jeleníti meg. A tartalmat meg ők készítik, maradjunk annyiban, nekik járna a támogatás.
DS39: Na igen, a fejlesztő direkt azért vette át a progarmot, hogy beletegye a reklámot és pénzt keressen vele. Az adatkezelés is erősen kérdéses.
-
DS39
nagyúr
válasz
Mutassa meg a jóember a forráskód login részét, bemondásra nem hiszem el, hogy tisztességesen jár el, főleg azok után amit Parcival és Lezsoval lerendezett a topikban.
Egyébként meg miért nem lehet anélkül használni az appot hogy belépnél?
A weboldalt is lehet regisztráció nélkül használni. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #162176 üzenetére
Mert borzalom. Évekkel ezelőtt jeleztem a fejlesztőjének, hogy kéne fekvő nézet. Azt válaszolta, hogy jogos kérés és listára teszi. Az előbb telepítettem a tabomra, de még mindíg erőlteti az álló nézetet. Rákényszerítettem a fekvőre, de a bejelentkezésnél fordult kettőt, majd FC -vel elszállt. A DeX -ben megjelenés, vagy az egérrel kezelhetőség teszteléséig el sem jutottam.
Mivel az Opera zoomnál auto áttördel, ezért nekem tökéletesen megfelel a webes használat. -
WhiteWalker
nagyúr
Nincs azzal semmi gond
.
Van topicja , érdemes bele olvasni.App után a böngészőt használni, kicsit olyan mint sajtreszelővel ....
Fall-N #162182: a legkisebb támogatás lehetőség 159 Ft ... Jóval többet tud mint a böngésző , hidd el.
De mivel nem használod így nem is értem , hogy mi alapján mondod , hiszen nincs össze hasonlítás alapod. -
Fall-N
veterán
válasz
Én sem használom. Eleve van benne reklám és semmivel sem tud többet, mint ha böngészőből nézném. Ha már reklám, akkor inkább a PH lapcsaládot támogatom, nem egy random fejlesztőt.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
szabi__memo #162151 üzenetére
Sehol semmi.
-
DS39
nagyúr
válasz
Az egy nem hivatalos alkalmazás, a készítőjében valaki vagy megbízik, vagy nem.
-
crok
Topikgazda
-
vizimento
senior tag
Régi telómról (Android 11) költöznék az újra (Android 13). A Smart Switch-el mindent átmentettem. De a régibe elmentett wifi hálózatok nem keültek át az újba. Milyen programmal lehetne átmásolni az összes mentett wifi hálózatot jelszóval együtt, hogy ne kelljen egyesével mindhez újra csatlakozni és elkérni a jelszót?
-
mobilizmo
Topikgazda
Ez valós félelem. Eddig azért nem volt ez túl sűrűn gond (talán 2x fordult elő az elmúlt 1,5 évben, nem tudom pontosan mióta általános a GPay-es fizetés), de a Google tűzzel-vassal küzd a root-bootloader nyitás-custom ROM telepítés ellen, így most egyelőre úgy tűnik egyre nehezebb lesz. Nálam mindig van egy fizikai kártya is, az azért nem foglal túl nagy helyet.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
OnePlus 5T, gyári android 10 telefonomon mindig-mindenhol NFC-s Google Pay-el fizetek (fontos > se kp, se bankkártya nincs nálam)!!
Szeretnék feltenni egy friss custom romot, de félek, hogy nem lenne olyan stabil, mint a gyári, elég ha csak 1x nem tudnék nfc-vel fizetni!
Ez butaság, vagy valós a félelmem? -
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162166 üzenetére
Legutóbb EZT írta. De, mint látható, Opera alatt nem működik jól.
-
-
Somatom
veterán
Persze, azt már rutinból kezelem. De, meg fog szűnni. Pl. ha első hozzászólást akarsz írni valamihez, akkor már csak az új szerkesztő van. Be kell küldeni egy karaktert, majd szerkesztésre visszanyitni és úgy már használható a régi szerkesztő.
Az új viszont böngészőfüggő, de Opera -ra nincs optimalizálva. Viszont, csak az Opera tud nagyításnál jól működő auto szövegáttördelést. Számomra ez egy nagyon hasznos feature, ezért nem szívesen dobnám az Opera -t. A PH a legtöbbet használt felületem, szóval akkor most melyik kezembe harapjak? -
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162161 üzenetére
Köszi! Majd próbálkozom, de user oldalról ez nekem egyáltalán nem tűnik előrelépésnek a régi szerkesztőhöz képest.
-
válasz
Somatom #162160 üzenetére
"Mint látható, a kép linkelése sem akar sikerülni. Ha csak a "kép" szöveget írom át, akkor ott maradnak a zárójelek, ha az egészet, akkor meg nem linkeli a képet."
Ha jól értelek, erre az a megoldás, hogy a [kép] szövegen belül valahova beírod, amit szeretnél helyette (pl. [kvalamiép]), majd kitörlöd azt, ami nem kell. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162158 üzenetére
Köszi!
Majd gyakorlom.
Szerk: Mükszik!
Mondjuk, eléggé zavaró, hogy nincs visszajelzés a formázás állapotáról. Valamint, a formázás lebegő ablaka is [kép] aktív marad. Ha aktív a billentyűzet, akkor felül, a szövegbe takar bele (erről nem tudok screenshotot készíteni), ha nem, akkor meg alul, a fejecskékbe (emoji?).
Mint látható, a kép linkelése sem akar sikerülni. Ha csak a "kép" szöveget írom át, akkor ott maradnak a zárójelek, ha az egészet, akkor meg nem linkeli a képet. -
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Google drive-ról le van tiltva a kedvenc File Manager Plus programom..
Van rá megoldás? (Köszönöm..) -
Somatom
veterán
Használja vki Opera -val a PH új szerkesztőjét? Lehet user error, de nem boldogulok vele.
Ha rábökök valamelyik formázásra (dőlt, vastag, áthúzott, stb.), akkor nem tudok belőle kilépni. Hiába bökök rá újra, szürke (aktív) marad a formázás. Eddig a régi szerkesztőt használtam, de az meg fog szűnni, úgyhogy vmit lépnem kell.
-
crok
Topikgazda
válasz
b4lukapitany #162154 üzenetére
Ha a tv-n az adb tenyleg fut akkor f-droid-rol tedd fel a termux-ot a telefonra, abban telepitsd az android-tools csomagot es onnantol a telefonrol tudsz inditani adb pair-t es adb connect-et utana.. ha a telefon belso tarhelyenek gyokerebe teszed az apk-t akkor az adb sideload -r /sdcard/filenev.apk modon relativ konnyen megoldhatod a dolgot de igencsak inkabb adb install -r /sdcard/filenev.apk lesz a parancs.
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok! Lehetséges valahogy az androidos telefonom segítségével a tv-re appot telepíteni?
[link] Ugyanez a problémám a tv-vel. Factory reset után nem tudok belépni a Google storeba, hiába jó a jelszó stb. A laptopom szervízben, így nem tudok parancssorral mókolni, ahogy itt leírták. Ha összekötöm a tv-t és a telefont, a telefon mappájában letöltött apk-t nem látja a tv.
-
st6969
őstag
Olyan alkalmazást keresnék, aminek van 1x1-es, esetleg 1x2-es méretű widgetje, és nyomon tudok követni vele 1 vagy 2 devizaárfolyamot. XE-t használtam, de valamiért most csak 3x2-es widgetet enged kitenni, pedig napokkal ezelőtt volt kint 1x2-es is, csak átalakítottam a kezdőlapomat (kár volt)
-
®abstract®
őstag
válasz
WhiteWalker #162147 üzenetére
Jah.szerintem jófajta, több mint egy éve használom
csak annyi bajom van vele,amikor egeret használok akkor lefele tekerés közben van,hogy visszaugrik felülre a curzor.nem tudom,hogy miért, másik browserben nincs ez -
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Honnan lehet kideríteni, hogy mit akar a Chrome közölni? Nincs frissítés, belépve sem látok sehol semmit. [kép]
Újra indítva meg eltűnt. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
®abstract® #162142 üzenetére
Köszi. Most hogy írtad , valami rémlik nekem is. Pedig régen mintha ajánlott volt. Nah akkor hagyom a kacsa böngészőt.
A Soul böngészőt raktam fel , pár napja használom , elég részletes a beállítása , néha el is veszem benne. -
tknof1871
őstag
Üdv! szenzor, Polar Beat
Hogyan fér hozzá a szenzorhoz másik alkalmazás? Kipróbáltam a VARSE-t, felismerte a szenzort, mégse kapott adatokat.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Létezik olyan élő háttérkép, ami szép, jól néz ki, és az idő valamint az időjárás függvényében változik?
-
®abstract®
őstag
válasz
WhiteWalker #162106 üzenetére
nem rossz darab,de olvastam olyan hirt,hogy a microsofttal együttműködik a hirdetések miatt & ki tudja milyen anonim adatgyűjtést is folytatnak a mikrofosch javára...pedig pont azért volt ajánlott mert privát böngészést ajánlottak..vagy ki tudja 🤔
-
-
Oldman2
nagyúr
A Nova Launcher fordításában találtam egy hibát, ennek ellenőrzése érdekében át akartam állítani angol nyelvűre.
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs benne nyelv állítási lehetőség?
Ez esetben csak a Rendszer nyelvének átállítása a lehetséges megoldás?
-
psg5
veterán
válasz
zsoltzsolt #162138 üzenetére
Köszönöm. Vagyis attól még ellenőrizhető az érvényesség hogy elotte nem allitottad be hasznalatra. Koszonom ez gyakorlatias volt és egyértelmű.
-
mcsm88
senior tag
Hogy lehet elvenni egy aplikációtól az engedélyt, hogy a hangszóróra küldjön hangot, ha magán az aplikáción belül nincs halkítás/némítás és az engedélyekben sincs ilyen opció? Zenét hallgatok (spotify) és közben videót néznék némán tiktokon.
(Huawei Nova 5T) -
psg5
veterán
válasz
zsoltzsolt #162134 üzenetére
Köszönöm.
Számomra nem egyértelmű sem a bkk go sem a simple alkalmazás leírása esetében, hogy mindenképp meg kell hogy előzze a metró használatát az hogy bejelöljük, hogy metroraszállok bérletek esetében is. Szerinted ezek szerint ez nem szükséges. Így megveszem online és nem kinlódok a papír alapúval. Köszönöm. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Ha Simple-vel veszek bkk havi bérletet, minden metrora szallasnal ki kell valasztanom hogy metrora szallok?
Nem elegendő ha az ellenőr kéri?
Nem váltja ki teljesen a papír alapút? -
fradi81
veterán
Hali
Egyszerű appot keresek ami annyit tud hogy hangfájlokat játszik le egy gombnyomásra, van 10-20 gomb amire rakom a hangokat, lehet nyomkodni és ennyi. Köszi. -
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Onrplus Nord 2. Domino és Digi kártyával.
Google Messagest használom az SMS - hez.
Mentésnél csak a Dominora érkezetteket menti. Az erre készült apokkat próbálgattam...
Miért? Megoldás? Köszönöm! -
st6969
őstag
válasz
gyulank #162118 üzenetére
Én is próbálkoztam ilyennel...pont az általad említett problémák miatt nem volt sokáig kedvem hozzá
Utána benéztem az ip kamera topicba, és ott az általam elfogadható költségkeretnek megfelelően ajánlottak céleszközt (=ip kamerát), azóta gond nélkül mennek.
Nekem fontos volt, ha rá akarok nézni a házra, akkor lássak is jó minőségű képet és ne laggoljon. Közben meg mentsen mindent. Pár éve fillérekért lehetett venni Reolinket. Bentre is az lett utána. Mára megdrágult -
gyulank
addikt
IP kameraként szeretném használni a telefonokat. Milyen alkalmazások vannak erre? Szeretnék hangot is, szeretném, ha távolról lehetne állítani, mondjuk a fókuszt, az ISO-t, és lehetne vele dátumot feliratozni. Az IP Webcam nevűt használom most, de az néha kilép, és csak alacsony minőségre állítva laggol kevésbé. És kipróbáltam közvetlenül a router mellett is, nem az a baja. A telefon nem bírja. Pedig a kamera alkalmazásban meg felvételeken nem laggol.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Olyan infra távirányitó programot keresek, aminek megtanitható egy fizikai taviranyitó jeleit?
Ezt a lámpát szeretném telefonnal is vezérelni. -
gacsoi
senior tag
válasz
Dr.NX #162114 üzenetére
Jogos !!
Egy okostükör projekten dolgozom éppen.
A tükrön megjelenő adatokat egy androidos tv box szolgáltatja.
Hogy a beépített monitor ne menjen folyamatosan, úgy oldottam meg, hogy a box 5 perc után aludjon le. A felébresztést egy mozgásérzékelővel vezérelt kibelezett egér végzi. Szóval ha megmozdúl valaki, akkor felébred a box. Csak ezzel egy időben az egérmutató is megjelenik. Valahogy ezt szeretném eltüntetni -
gacsoi
senior tag
Üdv !
Olyan működő alkalmazást keresek, ami tabletten eltünteti az egér mutatót.
És lehetőleg root nélkűl. -
Létezik olyan levelező program aminek a kinézetét úgy alakították ki(vagy be lehet állítani úgy), hogy a beérkezett üzenetek listája alatt mutatja a kijelölt ímél előnézeti képét?
-
k-adi
nagyúr
hello!
Money manager appot keresek, így hogy itt az újév, szeretnék egy új appot, ami jobb mint a mostani.
Az indexes promo cikkben ezeket ajánlották a Koin behalása után:
Wyze
Spendee [link]
Wallet [link]
Money Pro [link]Ezekkel van valakinek tapasztalata mobil appra? (némelyik böngészős is)
Illetve az összefoglalóban lévőkről van valakinek tapasztalata, mennyire jók?
Pénzügy, költségvetés:
Expense IQ
MoneyWiz 3 (INAPP)
Monefy
Mobills -
Somatom
veterán
válasz
st6969 #162104 üzenetére
Régen csináltam hasonlót. Elindítottam egy hívást, amit az automatizáló azonnal megszakított, majd a hálózati állapottól függően GSM, vagy VOIP hívásként újraindította. Akkoriban Whatsappot használtam, de Whatsapp hívás kizárólag az alkalmazáson belűlről volt kezdeményezhető (üzenet indulhatott külső utasítással, de hívás nem). A Messenger -t nem ismerem ilyen szempontból. Ha indítható így hívás, akkor megoldható, amit szeretnél. Ha nem, akkor ott a VOIP.
-
WhiteWalker
nagyúr
A DuckDuck Go böngészőről mik a vélemények tapasztalatok?
Köszönöm -
csipuka
senior tag
válasz
st6969 #162104 üzenetére
Regen en is kerestem hasonlot, de csak annyit, hogy a tarcsazobol emberenkent mas legyen a default hivas mod. A tied a komplexebb igeny.
Tartok tole, hogy csak a edukacioval fog mukodni. pl. nagyit csak a tarcsazobol probalja, teged meg a messengerbol eloszor. Egy ido utan berogzul es fog menni.
Ha van mindig mobilnet akkor a kapcsolgatast megsporolod neki, kulonben az meg extra macera a gyereknel.
Nalunk a rovid kommunikaciora, mar csak cset uzi megy. -
st6969
őstag
válasz
punky10 #162100 üzenetére
Ne a zárójeles részt nézd először
Akkor picit másképp fogalmazva: tételezzük fel, hogy a mobilnet non-stop be van kapcsolva. Ennek ellenére mégis gyakran a tárcsázóval, normál hívást indít Messenger helyett (elfelejti, ez áll jobban kézre neki, nem tudom...). Tehát az kellene, hogy ilyen esetben, ha a hívott fél "APA", akkor először Messengeren keresztül irányítsa a hívást a tárcsázó, ha ez nem megy, akkor automatikusan (vagy megerősítést kérve?) indítsa GSM-en. Ha a hívott fél "NAGYI", akkor hagyományos módon, csak GSM hívást indít.#162101BitRider Igen, akár ilyesmi
Pl. olyat láttam már, hogy hívás indításkor felteszi a kérdést, hogy SIM1 vagy SIM2-ről menjen a kimenő hívás. Itt meg lehetne pl. SIM1 vagy Messenger.
De ok, ha nincs ilyen, hát nincs. Sokszor csak annyit beszélünk, hogy "apa, elindultam", vagy "megérkeztem", "4-re gyere, ne 5-re", stb. Ez perc alapon számlázva, szabad szemmel is látható összeg lehet, ha sokszor előfordul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged