- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
lomposfarkas #137797 üzenetére
Ez a google keresője vagy a készülék gyártójának alkalmazása volt ilyen sikeres?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #137789 üzenetére
Csekkold le, hogy miután leszedted az alkalmazást inaktívak maradnak-e a tiltott appok, de szerintem nem.
Factory resetet csak akkor csinálnék, ha utána instabillá válna a működés. -
Somatom
veterán
válasz
lomposfarkas #137797 üzenetére
Nekem azonnal rezeg a Talkband a csuklómon, ha elveszti a BT kapcsolatot a telóval.
-
lomposfarkas
tag
Ma bevéstem egy nagy pirospontot a gugli eszközkeresőnek.
Bringázás közben egyszercsak nem volt meg a telefon. Visszafordultam, mert nem messze volt egy hely, ahol szerelvényt igazítottam, ott kieshetett. "Lepsénynél még megvolt" ugye. Persze nem volt ott. Nemsoká találkoztam két bringás sráccal (szegediek vagy dorozsmaiak voltak? de nagy köszönet a segítségért), megcsörgették az enyémet, de semmi. Aztán eszembe jutott az eszközkereső, a srác böngészőjén belépve kisvártatva volt jelzett helyszín a közeli faluban. Leírtam a helyszín koordinátáit, amit aztán beírtam a pda-ba és azt követve visszaindultam. A koordináta alapján meg is lett egy faluszéli ház, 5 perc hallózás után kijött egy középkorú hölgy és kérdésemre elmondta, ő találta meg a telefont és elhozta. Különösebb terve nem volt vele, mondván, majd csak keresik. Aztán a hölgy elmondta, hogy ott találta, ahol én is megálltam tollászkodni és még látott is az úton valahol... Bár amíg vártam a hölgyre azon kombináltam, ha ez egy c. tanya, akkor mi a túrót csinálok? A koordináta ránézésre sacc/kb. 5-6 méteres pontossággal jelezte az épületet.
Szóval az engedélyezett mobilnet és gps vevő hasznos kombináció, különösen ha van egy másik telefon is a közelben. -
mikk2000
őstag
Sziasztok, ismerős megállított menetközben, hogy elvesznek a fényképek amiket fényképez a telójával. Úgy rémlik az újabb androidok alapból felhőbe mentenek, kérdezem mikori teló, azt mondja új, mivel az előzőt nemrég ellopták tőle. Nem sok időm volt, kutyafuttában belenéztem a beállításokba, és a képeknél láttam valami képek mentése samsung cloudba opciót, ami ki volt kapcsolva. Gondolom ez valami gyártó specifikus dolog lehet, ha ez ki van kapcsolva, akkor egyszerűen elvesznek a képek, mert nem ment semmit?
A funkció bekapcsolásához kell valamilyen acc/regisztráció? Egyéb ötlet? Köszi
-
crok
Topikgazda
válasz
rgeorge #137788 üzenetére
lol önmagában nem meríti - kivéve ha nem helyesen működik
-----
Nem tudom mi most az utolsó ami arra a készülékre kimehet amúgy, nem tartom kizártnak hogy ez normális egyébként (visszatartják). Ha itt nem írja hogy van frissítés akkor neked nem megy ki, annak valami oka lesz amit talán a készülék ROM-ja vezérel.
-----
Ezen kívül csak kézzel lehet.. mondjuk innen.. csak betát inkább ne.. meg ugye lesz n+1; n>10 variáns, és azt majd neked kell kiválasztani hogy melyik kell neked: architektúra, minimum Android verzó (minSDK) és DPI alapján.
Ezzel megnézheted egyébként hogy van-e frissítés meg milyen verzió van fent (és hogy melyiket kell manuálisan letölteni ha manuálisan frissítenéd - az első számsor a zárójelezett részben 3 részből áll (6 szám - kettessével, régebben elég volt 3 szám, egyesével, mostmár 0-val van kiegészítve az második kettő), na az egyezzen meg (az adja meg amúgy az architektúra+Android verzió+DPI kombinációt, kis leírás itt, annyi, hogy ebben még a Pie nincs benne(10 az Android verzió szám helyén))). -
rgeorge
addikt
A Google Play Services-hez kapcsolódva lenne kérdésem. A cikkben a 18.3.82 verzióról van szó, nyilván megnéztem pár napja, amikor a cikkről először volt itt szó, hogy nálam melyik fut. Samsung S9+, Android 9 és legfrissebb verzió, a Play Services verziója valami 16. akármi volt, 2019 április 23-i dátummal. Akkor mindent megcsináltam, amit a Google a Play Services frissítésére javasol (clear cache, data services-re, play store-re), de még másnap sem változott a verzió. Most viszont ellenőriztem, és 18.3.85.
Miért ilyen következetlen és követhetetlen ennek az elég fontos (mármint a Google-nek és a felhasználónak is fontos) komponensnek a frissítése?
Az már csak mellékszál, hogy a hivatalos Google frissítési tanácsadó harmadik bekezdése arról szól, hogy a Play Services nem meríti az akkut... -
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #137786 üzenetére
Aha, de én csak szimplán a SoT hajkurászásról írtam.
De még így se értek egyet, mert ha az egyiken beragad a Google Play Services vagy más (hogy más ne mondjak) a másikon meg nem.. mindegy, elengedtem. -
szabi__memo
nagyúr
Nyilván, de a teszteken általában ugyanúgy nézik (ugyanazon oldalon) azaz azok összehasonlíthatóak. Még ha nem is úgy használod de mondjuk az életben nem hozol ki 3 óránál többet a sajátodból valami meg 10 órát hoz bármilyen módon, akkor azért elég nyilvánvaló hogy mérvadó és mégis csak összehasonlítható
-
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #137783 üzenetére
Utolsó mondatomban a lényeg.
Csak akkor hasonlítható össze ha tudod mit mivel.
Vagy ha pl. két eszközt pontosan ugyanolyan körülmények közt pontosan ugyanúgy használsz.
Na. Akkor igen. -
S e t h
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #137761 üzenetére
Már 3-4x eljátszották ezt, nem véletlen a negatív értékelés( jelenleg 1,7 pont), nem érdemes költeni rájuk 1 forintot sem.
-
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #137778 üzenetére
SMS meg az Authenticator bekapcsolásakor kérhetsz (vagy eleve kapsz is?) vagy 10db Emergency code-ot amit jól tegyél el valahova ha esetleg kell (olyan kódok amik minden körülmények közt mennek majd, pl. ha nincs SMS-re lehetőség mert nincs meg a SIM de még nincs telepítve az Authetnicator mert mondjuk új a készülék..).
-
Sanyi.mTs
addikt
Jelenleg a 2 lépcsős hitelesítéshez a mobil számomat használom, a google hitelesítővel kapcsolatban lenne kérdésem.
- lehet egyszerre aktív az app és az sms kódos hitelesítés?
- mi történik, ha a telefon elromlik, cserélem? Hogy azonosítom magam az hitelesítőnek, hogy én én vagyok? -
kuksa90
őstag
válasz
MikeWazowski #137775 üzenetére
Kiválaszt - megosztás - solid explorer (vagy akármi) - letöltési könyvtár.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Google Fotók appban telefonon, hogy tudok letölteni több videót? Létezik, hogy csak egyesével engedi?
-
Sziasztok!
TuneIn felhasználóktól szeretném megkérdezni, hogy nem tapasztalnak olyat jelenleg, hogy egy csomó adó megszűnt/eltűnt. Van köztük olyan is, amit reggel még hallgattam, de most már a keresésben sem jön elő.
Köszönöm a segítséget
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan progi, amivel a PC-m tartalmát tudnám böngészni és megnyitogatni a file-okat, amikhez van program a telefonon? (kép, videó, szöveg) -
"de a környezet károsító láblenyomata sokkal rombolóbb mint az iPhoné."
Ez tetszik. Jót röhögtem rajta!
Kivéve, persze, ha másként használjuk, mint a videóban mutatott módok, mert akkor lehet, hogy a szuper iPhone környezetkárosító láblenyomata lesz sokkal rombolóbb, mint a gagyi Huawei esetében.Ja, ez itt off.
-
crok
Topikgazda
Ezért nem értem én pl. hogy miért mérvadó a SoT sok-sok-sok ember fejében (pláne análkül hogy tudnád mit csinált vele a felhasználó míg ment a kijelző), Telegramon annyiszor jön velem szemben a dolog hogy írtam egy Telegra.ph cikket erről mert már untam állandóan leírni a sok indiainak és már csak linkelem.. De magyarul is írtam már párszor.. pl. itt, szét is linkeltem még vagy 8 hozzászólásommal.
Androidon pont ilyen még a free RAM hajkurászás.. aztán mindent kilövögetés, aztán jön a csodálkozópikacsuarc mikor elmagyarázod, hogy ha állandóan full újra be kell tölteni amindent az app működéséhez a RAM-ba az bizony idő, az bizony UX-ben azt jelenti hogy az app ikonjára bökés után várni kell.. "lagggol" már megint ez a s.*r Android.. vagy lehet hogy csak meg kéne tanulni használni és hagyni hogy a kernel csinálja amire ki lett találva? És szépen hagyni cache-ben (ami nem elveszett RAM! Egyébként a Telegra.ph linken erről is írtam).. És nem az Eclair meg Doughnut idejéből megmaradt mítoszokat élni hagyni.. mert nagyjából már az is hülyeség volt, nagyon szépen és gyorsan kinőtte ezt a betegséget. De ha azt mondom autó motorolaj viszkozitás: dettól.. lehet még sorolni..
Amúgy most a Redmi Note 4 (Snapdragon) készülékem hétfőn reggel 7:30-kor vettem le töltőről, a képernyő 4 órát volt eddig bekapcsolt állapotban (SoT) és most 42%-on áll az akku. Jelent ez bármit? Nem, amíg nem tudatom hogy hogy és milyen körülmények közt használom a készüléket...
Inkább offba is teszem mert off.. sorry. De ki akartam írni magamból : D
-
Láttam egy rövid videót, amiben összehasonlítják egy tesztben a jelenlegi topp készülékek üzemidejét.
https://youtu.be/Kbjs3IEQ944
[link]
Elgondolkodtam rajta, ha úgy fognánk fel a dolgot, mint az autók üzemanyag fogyasztását, akkor egészen más képet kapunk a 2 napos akku időről.
Tudtam már régebben is, hogy egy kamu reklám duma a több napos üzemidő, de a videóban látni is, hogy a legjobb se bírja ki 22 óránál tovább.
Az összes mobil tesztben, csak lezseren odavetik, hogy 1-2 nap. Lehet, hogy jobb lenne, ha átlag fogyasztás írnának, mint az autóknál!
Egy képmontázs a videóból.
Itt jól látszik, ha jól számolgattam, hogy az iPhone XS Max a legtakarékosabb 166 mAh fogyasztott átlagban. Legtöbbet a Huawei P30 Pro 208 mAh. Én ebből arra következtetek, hogy az Apple sokkal környezetbarát mobilt forgalmaz, mint a Huawei.
Gyakorlatilag 2 órát nyer a Huawei tulaj, de a környezet károsító láblenyomata sokkal rombolóbb mint az iPhoné. -
Tudtok javasolni hotspot ki/be kapcsolgatásra (automatikus,pl időzített) progit az automatelt-on kívül?
Note 9 , android 8 , no root (garanciás) -
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Melyik a legjobb offline navigációs app amiben lehet a műholdnézetet is használni amit korábban már betöltött?
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni olyan audiobook playert, ami tudja szinkronizálni az éppen lejátszott könyvet, hogy ha másik eszközön szeretném folytatni a lejátszást, akkor onnan tudja folytatni, ahol az előző eszközön abbahagytam? -
lasse001
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #137749 üzenetére
Én is így jártam már megint. Újra meg kell venni. De én csak böngészőn keresztül tudtam.
-
crok
Topikgazda
válasz
Henker2 #137750 üzenetére
Root nélkül? Ha nagy szerencséd van akkor talán Helium, de manapság már nem nagyon valószínű hogy menni fog vele. Nincs esetleg lehetőség menteni benne, exportálni, esetleg Google Games-be menteni?
-
nubreed
veterán
Az telefonfüggő, hogy hívás kapcsoláskor, amikor én hívok valakit, akkor vibráljon egyet a telefon amikor felveszi a másik oldal? A régi telóm tudta ezt és megszerettem ezt a funciót, az újon, amin a legfrissebb Pie fut meg nem találok erre opciót de lehet hogy én keresem rossz helyen?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #137749 üzenetére
Letörölni, mást nem.
-
Henker2
addikt
Üdv nektek!
Ha van egy alkalmazásom a régi telefonomon, azt játékállással együtt át tudom valahogy menteni?
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok!
Régebben megvettem a package disabler pro appot.
Samsung s10+ telón letiltottam egypár appot.
Most engedélyezni szerettem volna egyet de nem indul el az app. Hibaüzit dob.
Tudtok segíteni, hogy mit lehet kezdeni vele?Üdv
Zsolt -
Sziasztok!
Ismertek olyan app-ot, amivel a közelemben lévő benzinkutak aktuális üzemanyag árait tudom megtekinteni, neadjisten javaslatokat is tud adni, ha pl pár nap múlva olcsóbbodás lesz (híreket nem szoktam hallgatni).
Köszönöm! -
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker #137743 üzenetére
Igaz, igaz..
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #137742 üzenetére
Meg is válaszoltad a kérdést magadnak.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker #137740 üzenetére
és (#137741) sopruk de ez mire jó a Sygicnek??
Azonkívül, hogy ezen appon keresztül is pénzt tud beszedni.
-
sopruk
senior tag
válasz
zsoltzsolt #137739 üzenetére
Azt én sem tudom, csak én neveztem el klón-nak
Nem tudom, hogy akkor mi benne az üzlet nekik, mert teljesen ingyenes. Ugyan az a program csak később frissül kicsivel. Áruház is van benne (ami drágább), de vásárlás nélkül is működik. Majd lehet egyszer lekorlátozzák és aki megszerette, megveszi... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #137739 üzenetére
Sygic-é
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #137735 üzenetére
Húú, nem egyszerű a stori! Nekem ez elkerülte a figyelmemet. Én egy korábbi változatot használok nagy megelégedéssel.
-
kispe82
tag
Hali. A SwiftKey-nél hogy oldhatnám meg hogy ne kelljen minden új eszközre telepítésnél megtanítani az általam használt stílusra. Hiába van bekapcsolva a szinkronizáció, teló-tab cserénél sosem tudja hogy miket írkálok.
-
crok
Topikgazda
válasz
paolinho #137734 üzenetére
Az, hogy a Cheetah Mobile csinálta nem kis botrányhegy mellett. Még Play-ből kis ki lett szedve. Nincs meg a story?
-
-
Face8814
őstag
Sziasztok
Van lehetőség arra, hogy a galériából kizárólag egyetlen mappa szinkronizáljon a Drive-al automatikusan? -
lovi27
addikt
válasz
benimika #137728 üzenetére
Azok nem hülye kérdések, hanem biztonsági kérdések. Arról akar meggyőződni, hogy te vagy-e te, vagy egy idegen akar betörni, használni a fiókodat. Minél jobban erőlködsz, ki akarod hagyni, át akarod ugrani a kérdéseket annál jobban lezárja a fiókot.
A rootnak nem sok köze van a Google fiókhoz. Legfeljebb annyi, hogy rootolt mobilon már lehet törölni a személyes adatokat tartalmazó partíciókat, amiket elsősorban védenek. Majd jöhet egy tiszta telepítés és egy másik Google fiókkal használható a mobil. Ha az eredetit fiókot akarod használni, ahhoz először vissza kell szerezni felette a felügyeletet (jelszót), majd a biztonsági azonosítókból legalább egyet, de inkább többet beállítani és megjegyezni.
A részletkérdésekhez a mobilnak van saját topikja.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Az arcfelismerő működésekor a kamera körül fény csík jelenik meg. Ezt nem lehetne akár külső alkalmazással "értesítő ledként" használni? Egy samsung A50 készülékről van szó. -
benimika
friss újonc
Sziasztok, abban kérném a segítségeteket, hogy honor 8 teljes rootolás után sem törli a google fiókot és fogalmam sincs mi volt a jelszavam. Elfelejtett jelszóval sem ment, utána már minden hülye kérdést tesz fel. nem tudom átlépni sem, nem engedi. Köszönöm, ha valaki segít!
-
crok
Topikgazda
válasz
bigrock #137723 üzenetére
Ennél faékebb már csak a LineageOS vagy az AOSP sajátja van, de nekem pl. azok is pont elegek. A Simple összes appja fent van amúgy F-Droid-on. Jóféle. Szivesen az emlékeztetőt is, @Viktor0610
Amúgy Galéra appok listájába az összefoglalóba is beférne a Focus Go meg a Simple Gallery is, nem?
-
-
bigrock
addikt
Egy faék egyszerűségű Galéria-pótló app-ot keresek, amiben van kép átméretezési funkció.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #137718 üzenetére
Elvileg Samsung készülékekkel működik: [link].
(#137719) Viktor0610: Én még nem találkoztam a TW-ben olyannal, hogy kérne root engedélyt. Elvileg ott is van olyan telefon, amit lehet vezérelni és van, amelyiket nem. Na, a Sony-t nem lehetett, pedig jó lett volna, ha az Android programot nem csak emulátorban tudom megmutatni a diákoknak.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #137713 üzenetére
Fájlok megnyittatása automatizálóval lehetséges root nélkül is. Mondjuk, a másik droidon fut egy Webdav szerver. Ehhez tudsz távolról csatlakozni, átmásolod a fájlt és egy push üzenettel utasítod a másik gépet, hogy nyissa meg. Vagy, akár a te eszközödről streameltetheted a másik droiddal.
-
-
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Olyan appot keresek, ami lockol egy másik appot és csak jelkóddal engedi azt bezárni. Tudok ilyet ajánlani nekem?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Chris Kiki #137702 üzenetére
Esetleg erre valaki?
-
SharpSA
veterán
válasz
SharpSA #137712 üzenetére
Azt látom, hogy a teamviewernek van ilyen lehetősége, viszont azt el kell indítani, be kell diktálni az azonosítót és még rá kell nyomni a képernyőre. Viszont egy mozgássérült ember esetén ez így nem jó. Van olyan megoldás, amit be lehet állítani, hogy automatikusan csatlakozni lehessen az androidos táblagéphez? Ahogy PC-n is be lehet állítani a teamviewert.
Videó és olvasni való indítása lenne a cél akár távolról. -
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Van olyan program, amivel távolról lehet irányítani egy androidos táblagépet akár laptopról (Windows, macos, androidos telefon)?
-
junior11
veterán
válasz
Aannddeeee #137707 üzenetére
Nekem mindig fennt volt, de a flags-ben gondolom be lehet állítani.
-
Aannddeeee
újonc
Sziasztok,
Samsung Note 8-on a Chrome böngészőben nemrég alulra került a kezelősáv. Tök jó volt, de két napja újra fent van. Ez állítható valahol, vagy a Google állítja önkéntes alapon? -
-
asuspc96
senior tag
-
Chris Kiki
senior tag
Urak, van arra mód, hogy a hangerő állítást több fokozatban lehessen választani mint a gyári 16 érték? S10e, root nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest