Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van olyan app, ami a telefon kamerája által fotózott tárgyra keres egyből a neten, és információt oszt meg?
Pl. lefotózom az Eiffel-tornyot, akkor egyből írja a hozzátartozó információkat.Valami hasonló alkalmazás van most a Galaxy S8-on is. A reklámban egy kerékpárt fotóztak le, és egyből rákeresett a neten.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! A Gmail appon belül azt írja a minden üzenet fülnel hogy van 3 olvasatlan levelem. Na most ezt a hármat hogy tálalom meg? Van vagy 20 ezer levelem... Ami fura hogy ha a gépen jelentkezem be, ott nem írja hogy lenne három olvasatlan levelem...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! Tudnátok nekem ajánlani egy költségvetés nyilvántartó app-ot? A legfontosabb, hogy legyen benne felhőmentés. Google drive, vagy dropbox, mindegy, de mentsen valahova megbízható módon. Valamint olyan legyen, amit frissítenek is, nem pedig 2 éve nem lett hozzányúlva. Lehet fizetős is.
Köszönöm szépen!
-
MikeWazowski
veterán
válasz Viktor0610 #112856 üzenetére
Elnézést kérek , olvastam őket, de nem tudom melyikben van felhőmentés... mindbe lenne?
-
MikeWazowski
veterán
Igen, fel is telepítettem, de mikor látom, hogy havidíjas… vagy 4500-ért lesz korlátlan, akkor már töröltem is.
Feltettem a Monefy-t, ebben is persze fizetni kell a cloud save funkcióért, de legalább csak 900 HUF. Ennyit még megér nekem. Ahogy látom a napokban is volt frissítve, meg elég korrekt a letöltés száma, így egyelőre ez lesz.Köszönöm Mindenkinek!
-
MikeWazowski
veterán
válasz Oldman2 #112870 üzenetére
Ez a Monefy egyelőre tetszik. Elég puritán, de amire kitalálták tökéletes. Átlátható, ment felőbe, úgyhogy szerintem jó lesz ez. A magyar nyelvi támogatásban is reménykedem.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Jól látom, hogy a google naptár nem szinkronizálja az exchange-es fiókom eseményeit? Csak a két gmail fiókomat szinkronizálja. Nem lehet valahogy beállítani, hogy a munkahelyi eseményeket is vegye át?
-
MikeWazowski
veterán
válasz Viktor0610 #112941 üzenetére
Én az Outlook-ot. Akkor ez lenne a baj? Nem is lehet megcsinálni?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Valaki használja az Evernote appot? Érdekelne, hogy ki ilyen funkciókra használják? igazából az egy szimpla emlékeztető? Mert akkor nem értem hogy lehet havidíjas, és hogy mehet ennyire a szekér vele. Mit tud az az app?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Tegnap óta használom a Hangouts app-ot. Kérdésem az lenne, hogy a beszélgetéseket menti felhőbe? Nem találtam beállítást rá, csak archívumot. Amit viszont ha oda berakok, akkor az alap oldalon nem látom a beszélgetéseket. Úgy működne, hogy mielőtt formázom a telefont, akkor előtte minden beszélgetést átrakok az archívumba, és akkor menti felhőbe?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Tudnátok segíteni abban, hogy szeretnék létrehozni egy mappát a laptopomon, és azt valamint a tartalmát a telefonomon is szeretném látni. A szinkronizáció oda-vissza menjen. Sokszor olvastam, hogy erre a célra a legjobb a FolderSync amit telepítettem is, de nem értek hozzá. Leírná valaki, hogy az említett művelethez mit tegyek a programon belül? A laptopomon win 10 van, nem tudom számít-e.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #113835 üzenetére
#113835 -re senki?
-
MikeWazowski
veterán
válasz enginev3.0 #114042 üzenetére
Mármint a szülinapp?
-
MikeWazowski
veterán
válasz Viktor0610 #114244 üzenetére
Mert a Gmail app egy vacak.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Bozek #114248 üzenetére
Én is szerettem az Aquamail-t, de mikor generált nekem egy 600 megás adatforgalmat, úgy töröltem le, hogy ihajj-csuhajj.
Most egy ideje az outlook-ot használom, ami kicsit fapados, de folyamatosan frissül, bővül, és tetszik, hogy egyszerű, átlátható.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv. Használja valaki a Reddit appot? Olyan kérdésem lenne hogy amelyik csatornára subscribe-olok azt hol látom? Nincs semmi kedvencek vagy hasonló...
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #114344 üzenetére
És még hozzá szólni se tudok semmihez. Egyszer azt írja hogy törölték, máskor azt hogy túl gyorsan csinálom és próbáljam újra 9 perc múlva... Szivat a Reddit app vagy ennyire szar?
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Probert75 #114828 üzenetére
Bazz. Ez durva... még a fotók alkalmazás is megszűnik. Hát ez vicc...
A Drive-ban és fotókban lévő dolgok megmaradadnak örökre ott? Jól értem, hogy lesz egy új alkalmazás aminek lesz xyz a neve, és abból elérem majd a Driveban es a fotókben levő tételeket? Magyarul nem kell több gigányi adatot mozgatni?[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Pancsermeste #114864 üzenetére
+1 az Outlookra.
-
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Youtube alkalmazásban be lehet azt állítani, hogy az általam követett csatornákon mikor új videó jelenik meg, akkor emailt ne küldjön csak maga az app jelezzen?
-
MikeWazowski
veterán
Mit ajánlotok a .tiff kiterjesztésű fájlok megnyitására? Lehet fizetős is.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Mostanában „zaklat” a google térkép. Állandóan figyeli hol állok meg, és kérdezgeti, hogy mettől meddig van nyitva stb. Hogy lehet kikapcsolni az összes ilyen hülyeségét?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! Az miért lehet hogy a Google fotok alkalmazás három képet akar még szinkronizálni de csak pörög? Pedig van wifi is...
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #115620 üzenetére
Most csináltam egy új képet azt szinkronizálta, de továbbra is hármat akar és csak pörög... Hogy tudom megnezni hogy melyik három nincs szinkronizálva? Mert akkor azokat törlöm.
-
MikeWazowski
veterán
Megjelent a Microsoft Edge. Bár úgy látom még béta.
Már töltöm is!
-
MikeWazowski
veterán
Béta... mire ez is eljut 60 verziószámhoz, lehet nem ennyit fog tudni.
Ám szerintem PC-n a legjobb böngésző most. Firefox jelenleg kuka, chrome meg zabálja az erőforrást...
Jakuu - próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Somatom #116057 üzenetére
Firefox egy ideje számomra alkalmatlanná vált. Fura, mert évek óta nagy megelégedéssel használtam, de saját magát tette tönkre a fox. Chrome-ot említettem miért nem használom, az edge viszont pc-n nagyon ott van.
Ahogy tapasztalom androidon is korrekt egyelőre, ami nyilván idővel csak jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A OneNote alkalmazás ment felhőbe, valamint van arra mód, hogy a google keep-ből átexportáljon mindent?
Tetszik, hogy le lehet jelszóval, és ujjlenyomattal védeni a jegyzeteket.Egyébként úgy látom, hogy a Microsoft most nagyon belehúzott. Jók az alkalmazásai. Word, Excel, OneNote, Edge, outlook amiket használok, és mind profi. Az Edge valami hihetetlen profi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest