- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #138659 üzenetére
Erre senki? Nagy Segítség lenne, ha lenne rá megoldás.
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX #138697 üzenetére
Ezt nagyon régen csinálta utoljára, még v13.x vagy v14.x körül (2017 év vége) és már rég kivette ezt topjonwu (pont a könnyű felfedezhetőség miatt) ezért nem is került bele a leírásba (hiszen kb csak akkor lehet ilyen könyvtár ott ha valaki még abban az időben tett fel Magisk-t és azóta nem volt internal törlés, így én nem tartottam fontosnak).
Egyébként ebben a pillanatban élesedett az új Magisk 19.4 stabil:
Magisk v19.4
Magisk Manager v7.3.4 -
Dr.NX
addikt
@crok: elolvastam a Magisk hide összefoglalódat, tök jó, egy dologra még felhívnám a figyelmet, esetleg belekerülhetne.
A Magisk Manager (azt hiszem update-nél és azt hiszem a régebbi verziók csak, de nem biztos) létrehoz egy Magisk Manager foldert az internal storage gyökerében, amit nyilvánvaló módon egy csomó rootfigyelő alkalmazás detektál. A megoldás ugyanakkor mindössze annyi, hogy ezt manuálisan törölni kell, még root sem kell hozzá, teljesen átlagos könyvtár. -
seger
addikt
Sziasztok!
Ha blokkolásba teszek egy számot, és hív, hogyan lehet beállítani, hogy ne jelenjen meg a hívásnaplóban sem ha hív??
Gyári beépített blokkolo hívásnaplóba jelzi.Köszi előre is!
-
válasz
szabi__memo #138692 üzenetére
Több értelme lenne, mint a tények nélküli fröcsögés...
-
szabi__memo
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
szabi__memo #138688 üzenetére
Te nem fogtad mit írt, a megnyilvánulás mikéntjével volt gond, nem az alkalmazás minőséget firtatta.
Ha kritizálok vmit, akkor az a minimum, hogy megindokolom mi is az az ok, okok amiért erre a megállapításra jutottam.
Enélkül hajlamos a félrevezetésre, mert a felületes, könnyen befolyásolható olvasók téves következtetéseket vonhatnak le. -
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #138689 üzenetére
Ahogy írod: kihagytad a megoldást, emiatt volt számomra egyértelmű.
Nekem így bejött -eddig. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zhata #138671 üzenetére
Nekem ezt minek irod le? Ezzel tisztában vagyok , ezért írtam én , hogy nálam működnek a banki appok , oké a megoldást kihagytam.
De úgyse biztos hogy működni fog , ahogy írod , mert nekem úgy futnak , ahogy croc fórumtárs leírta a blogjában. link. De itt is a 2. opció alapján. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
szabi__memo #138686 üzenetére
Nem vagyok informatikus, nem vagyok fejlesztő, én csak használom. És azt kell hogy mondjam, mindkét app-al meg vagyok elégedve. Nyilván nem hibátlanok, de közelében sincsenek annak amit te állítasz. A véleményed meg inkább azért nem tetszik mert nem hiteles, olyan mintha innen-onnan bullshit mondatokat ollóztál volna össze. A biometriával például mi a problémád? Mindkét appon működik. Ritka frissítés? Én nem érzem, hogy így lenne, nem emlékszem olyan hibára aminek a javítására sokat kellett volna várni. Mindkét appot aktívan fejlesztik. Kevés funkció? Mennyire funkciótlan már a CIB mobilbank, amivel júniusban 10 perc alatt vettem fel (3 millió Ft személyi hitelt KHR lekérdezéssel együtt). Mármint 10 perc múlva a pénz a számlámon volt. Összességében az ilyen típusú vélemény nyilvánítások félrevezetőek és emiatt nem is szeretnénk itt ilyeneket látni, ellentétben a jól megindokolt hiteles okfejtéseket szívesen látjuk. Köszönöm a figyelmedet.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
mobilizmo #138684 üzenetére
Nos. Lassú. Kevés funkció. Szoftver egonomia nulla. NFCs fizetésben utolsók, miközben egyik legnagyobb bank. Biometria úgyszintén. Ritka frissítés még akkor is amikor egyértelmű mi a hiba, és könnyen javítható. Egy pozitívum: mostanában legalább fejlődik. Fejlesztőként nem lennék rá büszke. Gyenge.
Te fejleszted hogy nem tetszik a véleményem? -
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Egy olyan alkalmazást keresek, ami meg tudja oldani, hogy az eszköz egyszerre adjon ki audio jelet jacken, és bluetoothon.
Elvileg létezik ilyen, de nem tudom a nevét.. az sem baj, ha root jog kell hozzá, csak működjön.
Ötletek?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
szabi__memo #138679 üzenetére
Már elnézést az értetlenkedésért, de mondj már valami konkrétumot is. Ez a fajta fikázás túl sok hitelességet nem közvetít. Gondolom ennyire határozott véleménnyel banki informatikus, fejlesztő vagy.
-
nyisziati
veterán
válasz
szabi__memo #138682 üzenetére
Nekem nincs semmi bajom vele, teljesen jól tudom használni.
-
nyisziati
veterán
Ezeket a banki oldalakat nem lehet webes felületről elérni? Mert pl. az OTP teljes értékű elérést ad, és mindegy, hogy gyári samuról vagy root-olt Xiaomiról érem el.
-
Mauzes
addikt
storno
-
Somatom
veterán
válasz
mobilizmo #138677 üzenetére
Az Erste hozzáállása érdekes. Ott a webes felület, aminek tök mindegy, hogy rootolt-e a teló. Viszont, az appot nem képesek alkalmassá tenni az összes számlafunkció kezelésére. Úgyhogy, hiába gyári a telóm, mégis kénytelen vagyok a webes felületet használni. A legbosszantóbb az, hogy közben a webes felületen tolják a képembe, hogy használjam a mobil alkalmazást.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
szabi__memo #138676 üzenetére
Nem szarok. Én CIB és ERSTE (csakhogy még egy bank képbe kerüljön) mobilappot használok. A Magisk hide ellenére látja mindkét app, hogy rootolt a készülék. Fel is hívja a figyelmemet, hogy ez bizonyos kockázatot rejt magában, de innentől az én döntésem, hogy így használom-e. Ezt a döntést nyilván jól el is tárolja a bank és ha esetleg később valami visszaélés történik a mobilom segítségével, akkor erre hivatkozhatnak. Védik a saját seggüket, ennyi a történet.
-
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #138674 üzenetére
Ha egyetertenek mindketten tevednenk.
Az appok bizony van, hogy annak ellenere felismerik hogy root-olt a keszulek hogy "rejtve van" (jol van megirva?), de topjonwu es a tobbiek rajonnek a nyitjara es akkor megint kijatszak (nincs jol megirva?).. macska-eger.. virus-virusirto.. -
szabi__memo
nagyúr
Azt hogy a banki app ha jól működne lenne olyan amikor nem működik. Olyankor amikor a magisk nem működik. Ha az app nem dobja el magát legalább olyankor akkor bizony a banki app szarul van megírva. Márpedig fent az volt az állítás hogy mindig jó. Tehát szarul van megírva. Ez megint csak elemi logika
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #138669 üzenetére
Gondolom azt, hogy ha nem tudja egy banki app kiszurni hogy van root akkor szarul van megirva, es hogy nem a Magisk fejlesztoi jok hanem a banki app fejlesztoi rosszak?
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #138667 üzenetére
Rootolt gyári rendszeren nem megy idén tavasztól a Rafi progi, mert figyeli a telefont, és ha rootot érzékel, kiírja, hogy a rendszere "feltört", és nincs tovább. A régebbi programjaik meg már el sem indulnak.
Rootolt telóval csak úgy megy, ha azt Magiskkel rootolod, és azon belül a rootot a Magiskkel elrejted. -
zhata
senior tag
válasz
szabi__memo #138666 üzenetére
De igen, inkrementális, ha jól emlékszem 170MB.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szabi__memo #138668 üzenetére
Tulajdonképpen mit szeretnél ezzel mondani?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138667 üzenetére
Mert annyira szarul vannak megvalósítva
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szabi__memo #138662 üzenetére
Érdekes nálam fut az OTP , Raiffeisen app is kezdetektől fogva rootolt gyári rendszeren és Custom romon egyaránt.
-
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #138662 üzenetére
Macska-egér.. vírus-antivírus..
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #138660 üzenetére
"rootoltak és akkor egyik banki apk sem megy rajta" - fals megállapítás.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, arra van lehetőség hogy YouTube appba feliratkozok egy tv-s csatornára de nekem csak egy bizonyos adás feltoltese után értesítsen? Ne a létező összes feltoltesrol?
-
atike
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138654 üzenetére
...megbízhatóbb? Az miben nyilvánul meg?
-
lumpy92
aktív tag
válasz
WhiteWalker #138651 üzenetére
Tuti. Neten meg is találtam, h gmail app van rajta csak, abban ajánlják, h állítsd be az email fiokod szolgaltatotol függetlenül. Azt meg nem szeretném. Amit ajánlottál kipróbálom. Köszi!
-
lumpy92
aktív tag
Üdv!
Xiaomi Redmi 7A.
Nincs rajta gyárilag email alkalmazás.
Kérlek segítsetek melyiket érdemes letölteni rá. Nem árt ha "kicsi" éa nincs benne reklám. Köszönöm. -
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #138647 üzenetére
Pie alatt nálam is működött (igaz, hogy a tokenes baromságaik miatt nehézkesen) de a tízes alatt lett törpicsek. (Kuka).
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX #138645 üzenetére
"amikor már használhatóvá kendácsolják a fejlesztők" - na ezen kacagtam, bár teljesen jónak tűnik a szóhasználat. A Play értékelések 50%-a 1* és az értékelések szövegét is érdemes elolvasni.. nagyon gáz lett az app.. előtte csak annyi volt hogy kinézetre a kétezres évek közepét/végét idézte de legalább működött.. most meg..
-
zhata
senior tag
A Raiffeisen mobil alkalmazás Android 10 -en nem működik. Belépés után a kezdőképernyőnél az alkalmazás leáll, néha a telefont is újra kell indítani. Tanácsolták, hogy telepítsem újra, megtettem, de így sem műküdik. (OP7 Pro)
-
MATEO6600
őstag
Messenger kérdés:
Valaki tudja esetleg hogy lehet eltávolítani az éppen online ismerősök részt?
Fent a storyk résznél vannak emberek akikre nem vagyok kíváncsi, hogy éppen online-e (főleg olyanok, akik nem is ismerőseim csak 1x egy marketplace hirdetés miatt rájuk írtam másfél éve). -
nyisziati
veterán
válasz
Somatom #138638 üzenetére
Nálunk a kávégépekben van NFC-s leolvasó. A múltkor szoftvert frissítettek rajta, valami KitKat-os csoda volt. A hardvere is olyan lassú, hogy időnként felforrósodik, leáll, ki kell húzni, és így újraindul.
A banki ATM-ek jelentős részén is Win XP fut még.
Az EuroCenter liftjében meg leállt egyszer a szoftver, azon meg Linux futott. -
svgyula
addikt
-
Fall-N
veterán
-
-
-
Jabby
őstag
válasz
Jumbozorz #138631 üzenetére
Én ott választok alapértelmezettet, vagyis amelyikkel kilépek, utána indításkor az fog alapértelmezett lenni, azzal indul.
Más:
Fiók mélyéről előkerült egy Android 2.2.2-es tablet.
Könyvolvasásra, esetleg WiFi-n (DLNA-t tudó player) filmnézésre használnám.
Gondom az, hogy nincs rajta Play áruház, a régi Market pedig nem működik.
Kérdésem, hogyan tudnék rávarázsolni egy Play áruházat, hogy a családi könyvtárban megosztott könyveket elérhessem, illetve feltelepítsek egy könyv readert és egy film lejátszó app-ot?Esetleg ha a Play-es családi könyvtár nagy falat lenne, akkor tudok kompromisszumot kötni, tudom tárolni a tabon is.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan appot ajánlani amivel az egyes alkalmazásoknak tudok adni különböző értesítési hangokat. Elég sok alkalmazás csak az alapértelmezett rendszer hangot hajlandó használni. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
A Google naptár alkalmazásánál van lehetőségem az alapértelmezett nézetet beállítanom(amikor megnyitom az appot), mert jelenleg a "Schedule" nézet jön be mindig, de nekem a havi kellene. Sehol sem találtam erre beállíási lehetőséget. köszi
-
pube111
senior tag
válasz
zsoltzsolt #138622 üzenetére
Majdnem jó. Kép kiválasztás, megosztás, térkép.
Hely kiválasztása, felajánl helyeket, alul "más". Kiválasztom a térképről, kiválasztás, közzététel, majd újra visszadob a hely kiválasztásához. -
nightzone
aktív tag
A magyar posta appból [link] eltüntek a külfödi rendeléseim követései. Mit lehet tenni hogy visszajöjjenek (nem szeretném újra bevinni a nyomkövetési adatokat)? Másnak is volt már ilyen?
-
pube111
senior tag
Google térképre hogy kell fotót feltenni?
-
válasz
Viktor0610 #138612 üzenetére
Jajj de köszi! Utánajárok, mit is tud!
-
válasz
csabyka666 #138611 üzenetére
-
Üdv mindenki!
Ismertek olyan appot, ami lezárt képernyő mellett képes fotókat készíteni (mozgásra), és ezeket mailben továbbítani? Kiraknék egy telefont, akasztanék rá egy power bankot...
A dolog apropója, hogy van egy birtokunk, és valami nyomorult állandóan oda hordja a szemetjét. Le akarom figyelni a kis gyökeret!Kerestem az áruházban, de csak spy camera detector appokat találtam. Létezik egyáltalán olyan, ami nekem megfelelne? Sony Xperia Z3, 6-os droiddal.
Köszi a segítséget előre is!
-
Foose
addikt
A swype billentyűzet már sehogy sem vehető rá hogy működjön? Se nyelv letöltés nem működik, se regisztráció, se Google fiók bejelentkezés... Se korábbi 2.3-as verzió, se a playen található legutolsó verzió.
-
domerator
veterán
válasz
Mcrazy #138603 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam... tehat ha a bekapcsolas utani leszakadas utan kezzel ujra csatlakoztatom, akkor mar ugy marad... muntha elfogadna, hogy tenyleg 2 hivasfogado eszkozt akarok hasznalni (nem tudom jobban megfogalmazni).
Automatizalot nem akarok hasznalni, mert nem is ismerem oket, meg annyira bonyolult muveleteket nem vegzek a teloval... no meg vigyaznek az akkuidore is, mert a note8 nem eppen az acelos akksirol hires.
Igy most, hogy sikerult kitenni a bt ikont egy gombnyomasra, megoldodni latszik a problemam... mindenesetre koszi az automatizalo tippet. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #138607 üzenetére
Ezt nem értem. Mi az, hogy "bezavarna"? Ha épp beszélek valakivel GSM -en, akkor bezavar egy másik GSM hívás? A teló jelez, én meg eldöntöm, hogy fogadom a másikat, vagy sem. Ugyanez kéne legyen a szitu akkor, ha én épp Whatsappon beszélek valakivel és abba "zavar be" egy GSM hívás. Ebben az esetben a teló miért döntené el helyettem, hogy nekem melyik a fontosabb beszélgetés? A segélyhívások sem jelenthetnének problémát, azokat símán lehetne priorizálni, hiszen előre definiált irányokban (számokon) történnek. A user szempontjából egy Whatsapp hívás pont ugyanolyan értékű, mint egy GSM hívás. Ehhez kéne a rendszernek alkalmazkodnia. A GSM csupán egy mód a sok közül, ráadásul eléggé elavult mód.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #138606 üzenetére
De nem is tudja a rendszer megkülönböztetni, mivel a média sávon megy. Honnan tudná az OS, hogy ez most zenelejátszó vagy valamilyen Messenger app? Az összes külső alkalmazás a média sávot használja, ami hangot ad ki, de ez érthető is. Nem lenne jó ha a hívásba belezavarna. Főleg segélyhívás esetén az a fő prioritás biztonsági okokból.
A hívás fogadása sem a rendszer call API-ját hívja meg hanem saját felület, ez sem "szabványos". Így végképp nem lehetne megoldani. Csak akkor ha külön API lenne a VoIP-ra is. Biztonsági szempontból is aggályos lenne ha a gyári híváskezelőt hívná meg egy 3rd party program. Könnyen vissza lehetne élni vele.
De nem hiszem, hogy ez másként van/volt iOS-en vagy a megboldogult Windows Mobile alatt.
-
-
-
válasz
domerator #138591 üzenetére
"Nalam ha egyszer csatlakozott, akkor marad"
Vagy mégsem?, mert ezt írtad utána: "Felteszem a bt fulest, kapcsolodik, de par masodperc utan leszakad"
Az automatizáló pont a kézzel beavatkozást hivatott kiküszöbölni. Pld érkezik egy esemény, hogy xy bt füles elvesztette a kapcsolatot, ekkor az eseményhez hozzárendelt művelet, ami a "Bt füles csatlakoztatása" elindul és megpróbálja csatlakoztatni a két eszközt. Nálam így működik, de tovább megyek. Profil kezelőként is használom az automatizálót, elmegyek otthonról, megszakad a wifi, bekapcsol a bt, de ha 1 percig nincs csatlakoztatott eszköz, akkor kikapcsolja a bt-t... stb.
Gyakran előfordul, hogy valami interferencia vagy a telóm Bt-je miatt szétkapcsol, de pár másodperc múlva ismét csatlakozva vannak úgy, hogy elő sem veszem a telefont és meg sem érintem a bt-fülest. -
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #138595 üzenetére
Ez a beállítás annyit ér, mint halottnak a beöntés. Ha a hívást a fülesre állítom, a médiahangot pedig máshova, akkor hogy tudnék a fülesen Whatsapp, vagy Viber hívást bonyolítani? Hab a tortán, hogy az ilyen hívásokat még fogadni sem tudom a fülesen. Először a telón kell fogadni és csak utána tudok a fülesen kommunikálni. Bezzeg a GSM hívást lehet fogadni a fülesen. Köszi Google!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged