Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
milyen hívásrögzítö programot használtok 9.-es droidon, ami mindkét fél hangját felveszi?
A régi call recorder prom a samsung a70-en nem müxik.
Valakinek tuti tippje?
köszi
-
Luissimo
veterán
Sziasztok, van valami biciklis vagy gyalgos navigalasra megbizhatoan alkalmazhato navi program, jobblenne az offline, de ha csak online van az sem gond.
A Waze vagy az IGO figyeli a behajtani tilos v egyiranyu stb korlatozottsagu utcakat, oda nem navigal be es Barcelonaban nem akarok sokat feleslegesen gyalgolni.
Ki mit hasznal erre, mert a googlemaps sokak szerint nem megoldas mèg.Koszi,
Udv,
Lui -
Luissimo
veterán
válasz Nordik #137845 üzenetére
Szia,
Én a Ttorentet használom, ajánlották, merthogy SD kártyára vagy külső tárhelyre is rögzít.
Sajnos azt nem tudtam beállítani, csak a abelső memóriára rögzít, de oda remek.Ha valaki használja és lenne ötlete, akkor sughatna, hogy hogyan kell beállítani a kártyára vaó rögzítésre.
Lehet, hogy a 64 Gigás kártya miatt nem rögzit?
A menűpontot feladja, rányomok, de nem történik semmi ahol beállíthatnám a rögzítési utvonalat , könyvtárat stb. -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Az SMS Backup+ egy ideje, kb. augusztus ota nem menti az sms-eket és a hivásnaplokat, holott a gmail fiokban engedélyezve van az IMAP belépés.
Most próbából kiléptem a Gmail fiokomból a backup-al, és nem enged visszalépni.másnak nincs ezzel gondja ??
-
-
Luissimo
veterán
válasz lomposfarkas #138963 üzenetére
kétlépcsős azonositásom van eleve beállítva, már jó régóta és eddig gondnélkül ment.
Most megnéztem az utólsó szinkronizálását, augusztus 7.-én sikerült, azóta semmi, call log, SMS-ek, üres a naptár.Köszi megnézem majd estefelé és adok neki mégegy esélyt, hátha esetleg netántán...
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #138966 üzenetére
És elindult a mentés a google fiokba, ÉS MEGY .
Köszönöm,
Hozzá kell tennem, hogy csakis akkor volt hajlandó ha ezt is a szájába rágtam, addig meg sem indult, hibaüzenettel visszadobott:
For some of our readers, the server address needed to be added manually (imap.gmail.com:993).
mégeccer kösz, ez egy nagy segítség volt, már keresztett vetettem az egészre
thx
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #138979 üzenetére
Az előző NAGY KÖSZÖNET természetesen LOMPOSFARKAS Fórumtársunknak szólt, javaslom, hogy akinek szintén nem megy az figyelmesen kövesse a leírásban lévő linket és csinálja végig, és lesz öröm.
(még elvan kicsit, 2500 egységet kell mentenie )
[SMS Backup+ beállítása a hívásnaplók és SMS-ek Google fiokba mentéséhez][ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Thunderzolee #139735 üzenetére
Digis SIM-ed is van?
-
Luissimo
veterán
válasz Thunderzolee #139775 üzenetére
azér nekapkoddel.
Nekem pl. itt a fővárosban a reptér közelében a házben nincs térerőm.
VoWiFi-n elérhető vagyok, de ez még nem elég arra, hogy véglegesen már ráálljak.dolgozni kell ezen még a diginek, igencsak hézagos a lefedés
-
Luissimo
veterán
válasz WhiteWalker #140113 üzenetére
Neked holvan olyan, barátom ?
-
Luissimo
veterán
sziasztok.
beállitottam a google naptárban, hogy az adott névnapokat jelenítse meg.
Az egyik dolog az, hogy mivel két fiokom van összefűzve, ezért mindegyiket figyeli és mindegyiket duplikáltan jeleníti meg.
a másik, hogy előző nap 23:50-kor dobja fel a holnapi névnapot üzenetben és igy a telefonomon mindig ugy jelenik meg, hogy holnap mondjuk Elza névnap van, holott MA VAN.ezt hogylehetne rendbetenni, mert a módosítgatást csak egyenként engedi és 365 napra kellene egyenként megcsinálni ?
-
Luissimo
veterán
válasz cidalain #140442 üzenetére
Ezt próbáld meg, én a Samsungon is a régi lenovom music appját használom, tökéletes...
-
Luissimo
veterán
válasz Fall-N #140667 üzenetére
azért van néhány bonyolultabb nyelv, legyen az török, szlovák, cseh, lengyel, stb. ami televan jobbnáljobb magánhangzókkal, ami szinte sehol nincs...
azt azért megnézném, hogy miként bánik egy echte skót által bediktált angol sms-el a gugli angol nyelve, érdekes lenne.
-
Luissimo
veterán
válasz darvinya #140671 üzenetére
tudom, mindkettőt, ma beszéltem egy skóttal, netuddmeg...
de ha elmondod diktafonba, hogy "északőrségi tájegységségben készülő tésztakészítő szerkentyű" (vagyvalami hasonlót) és azt visszaadja SMS-ben az ellenpartnernek, és helyesen megy át az sms, arra befizetek, akkor elkezdem használni.
Most próbáltam 9-esen a droid hangparancsokat, de kis százalékkal sikeres.
Van az OK Google Command nevű app, ahol előre megírt (angolul) parancstipizációk vannak pl. " wake me up at x AM" or "set an alarm for 8:45 AM", etc. ezek általában működnek, de ha már ékezetes magánhangzóval elmentett neveket akarok felhivatni vele, akkor abba néha beletörik a bicskája.a magyar nyelvben sok az e és az a, de az ő, ű, é megzavarja.
viszont a skandináv nyelvekben is van sok ö, az osztrák,németben is van, de a ty, gy, stb. az már nem mindennapi mindenhol.A rakrozásról, toldalékokról ne is beszéljünk
ezvan, eztkell szeretnünk
-
Luissimo
veterán
válasz csabyka666 #140943 üzenetére
IGO Primo navigáció, e könyv olvasás, egyszerűbb konténerbe pakolt filmek nézése, e-mail, gmail, céges levelek figyelése, fácse lite, messenger lite, netradio hallgatás,kocsiban youtube nézés.
kb. ennyire képes, de csak jó komótosanAz én Galaxy 7-esem már csak ezzel bír el, 10 éve vettem meg kézalól, 60 ezer volt, akkor mindent vitt mint a villám de már csak "öregesen, ahogy jólesik" , Tunyogi Péter után szabadon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Automata kávégépek
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest