Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kuksa90
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
Jópár éve még lehetett húzogatással kijelölni a megfelelő méretű kockát, majd csippentéssel állítani a térképet... Most azt hittem, erőt vett rajtam a szenilitás.
Szép, meg jó dolog ez az állandó fejlesztés, csak nem visszafelé kellene... Az sem lenne baj, ha opcióként komplett országot is lehetne választani, de tudom, ez nem a kivánságműsor.
-
lomposfarkas
tag
válasz
Sas madár
üzenetére
A guglis megoldás. A telefonon a "device administrators" között legyen bepipálva a "find my device", aztán a https://www.google.com/android/find weblapon a gugli accounttal belépve megkopogtatja a telefont. Régebbi, vékony cserepes a tetőm, a plafon se vasbeton, úgyhogy itthon is a telefon mostani pozíciója benn van a portán.
-
válasz
Sas madár
üzenetére
Én azt használom már rég óta. Jó, de a messenger rész csak úgy működik, hogy be kell állítani, hogy milyen időközönként nézze meg, hogy van e üzeneted (a facebooknak nem tetszik, hogy 3rd party kliensek vannak, ezért csak így oldható meg). Reklámmal még sose találkoztam, de nekem a Pro verzió van meg.
-
kovisoft
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
Ilyen app még a BetterSleep is: bekapcsolva tartja a kijelzőt, amíg kézben van tartva a készülék.
-
Sas madár
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
Ezek szerint csak a kérdést kellett feltennem és tovább böngészni a készüléket,és meg is lettek.
Viszont ha dupla koppintásra ébred a kijelző érdemes tovább keresgélnem,ha hasonló gyors lezárást is szeretnék?(elsötétítést)
Valaki tudna segíteni a jelen gyári rendszer biztonsági mentésében?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo