Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #29337 üzenetére
A Qualcomm MSM chipekben integrálva van ez, így ezek alapján itt is van három tablet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
@matthew@
őstag
válasz tjb007 #29334 üzenetére
Nos igazábólnekem az lenne fontos h átlátható, gyors és megbízható legyen. Ezeket figyelembe véve iOS lehet jobb választás számomra, bár az Asus Transformer Pad-ra 2 év gari van ami annak a javára szól, meg a Tegra 3-al már sztem szépen menne a Droid is.
Most Hollandiában vagyok és egy Asus Transformer Pad TF300T-t 98k-ért kapnék meg átaszámolva, viszont azt nem tudom h ha itt megveszem, de hamarosan megyek vissza, akkor Mo-n is elfogadják az itteni Asus garipapírt?Matthew 24:42
-
-
stmiklosi
tag
-
Chaser
legenda
válasz tjb007 #29236 üzenetére
Én is azt mondtam, hogy az csak irányadó. És persze nem direktbe gondoltam tabira másolni, hanem olvasón keresztül, úgy gondoltam ez utóbbi evidens. Nézegettem már usb3 readereket is, de úgy látom írási sebességben nem lépik túl a microsd-k az usb2-t se, hiába tud némelyik 90MBps olvasást.
Prof01: Ennél a kategóriánál azért ne várj ipad érintőfelületet. Iphonet próbáltam napokban, 4-est, hát nem estem hanyatt se a kijelző minőségétől se a képek váltogatásától, crystal gyorsabb volt Felülete az pontosabb...amekkora felárért adják az apple cuccokat az a minimum ami elvárható. Mjad ha 5 év garral adnak apple cuccokat talán veszek is, addig engem nem győz meg a csutka alma az biztos.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Biqci
aktív tag
válasz tjb007 #29179 üzenetére
Köszi a tippet, de már néztem a 7-es Samut. Kicsi. Vagy csak a szemem már nem a régi.
De komolyan, összenéztem a 7-es és 10-es Samsungot és óriási a különbség.
Csak nincs 100-am Tab-ra."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz tjb007 #29094 üzenetére
Köszi a válaszod, úgy látszik rosszul emlékeztem a dolgokra.
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy nekem tényleg nem lennének extra igényeim, nem játszanék, nem hd filmeznék, csak netezés, sok és tényleg hosszútávú utazás közbeni szórakoztatás-sorozatnézés, nyelvlecke ismétlés, nameg a 6-700g kontra 2,5kg cipelés lenne a mozgatórugó. Ilyen kritériumok mellett is felejtős a Tegra2?
Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de közel azonos ár mellett inkább megbízom egy használt, de minőségibben (pl.Asusban), mint egy új kínai (és itt tényleg nem akarok senkit megbántani) gépben.
Hülyeség?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Chaser
legenda
válasz tjb007 #29125 üzenetére
Ahan, én azt hittem ők magyarok.
z0d1AK: Tudom, hogy nem degradáltad le Én viszont mindenféleképp megemlítem és fogom is, mert maga a gép jó és gar is több mint a versenytársaké. Ami akár jelentheti azt, hogy sokan mellette fognak dönteni pl a wayteq 70dci ellenében is, mint pl én is.
Statisztikából meg csak annak hiszek amit én hamisítok Napokban voltam juroniksben', láttam újságban 16 gigás N7-et, mondom megnézem. Illetve néztem volna, de 70k feletti táblákat az eladó szerint csak rendelésre hoznak. Ők valszeg nem tudnak az apple és samu elsőségéről. De ismerősöm se, akinek ilyen jellegű országos üzlethálója van és az olcsó vackokból zsákszámra adnak el, drágábból havonta max 1-2 db-ot._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Krystal_s
addikt
válasz tjb007 #29052 üzenetére
Értem, köszi...
Azért nehéz a választás, mert eddig bármelyik márkás gépről olvastam, Sony, Asus, Toshiba stb. mindnek van valami "betegsége" vagy hiányossága (hdmi) :gyenge wifi, nem olvassák be a külső eszközöket, vagy csak Fat-exFat fájlrendszert és még sok olyan panasz teszt leírásban és itt a fórumokban, ami szerintem egy 140ezer körüli gépnél felháborító...számomra.
Megértem, hogy egy kínai 30-40ezres gépnél kompromisszumokat kell kötni, de a magasabb kategóriánál azért elvárnám, hogy hibátlanul működjön.
Alig 1 hónapja kezdett el foglalkoztatni a téma, de nem tudok már dönteni, mert az a gép, amit szernék már sehol sem kapható az újabb változataira meg nagyon sokan panaszkodnak. Alap dolgokkal gondja van, amit a régebbi még simán tudott.
Toshiba AT200-on gondolkozom most, a 300-at nagyon szidják, 200-ról nem sok hír van... -
Biqci
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #28999 üzenetére
Ez meg már az ő dolguk, ha nagyon nem kell senkinek, akkor majd lesz olcsóbb (talán).
Bár tegyük hozzá, 3G-s tablet 70-ért még nem is olyan rossz, nem sok alternatíva van ugyebár sajnos ezen a fronton. Mondhatni lehet örülni, hiszen lehet már ilyen-olyan tabletet venni, mindenki megtalálhatja az igényeinek a legmegfelelőbbet. Igaz, akinek meg nincs konkrét igénye, annak meg egyre nehezebb választania.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Davebowman
senior tag
válasz tjb007 #28955 üzenetére
Igazából feltettem, de nem drivereztem be, hanem uninstall és újraindítás. Nem történt semmi. A sima Chanfire3D(free) valóban írja, hogy csak régebbi rendszerre való, de a PRO leírásában már a "!! Android 2.1 and newer." szerepel, ez arra engedi következtetni az embert, hogy JB-re is jó, mert "újabb" Persze a hozzászólásokat is olvasni kellene. Na mindegy, hála istennek nem vettem meg.
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Blacek
tag
válasz tjb007 #28955 üzenetére
Köszi, már Én is érzem, de mindegy, valaki nem akarja beszámítani egy jobba és ráfizetek mondjuk 10K-t?
Tom hogy nem ez a hardverpiac .
Ja köszi a linket, de sajna az Angol tudásom vetekszik egy amerikában élő kinai taxisoförével.
Ha mailban küldene valaki egy ROM-ot meg elmagyarázná, hogy kell használni akkor megpróbálnám feltelepíteni. -
-
Chaser
legenda
-
-Mosquito-
őstag
válasz tjb007 #28258 üzenetére
Igen az egyik kiszemelt 8.9" de nem bővíthető. A másik meg a 7.7" Galaxy P6800 lenne ami minden kritériumnak megfelel. Gondoltam van a tarsolyotokban esetleg további versenyző.. De szerintem nincs.
(#28262) Chaser:
Én is feltettem a kérdés a vakerán. Törölték is!
Ha már így játszik,akkor én is. Jelentem.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
addikt
válasz tjb007 #27918 üzenetére
Note volt nálam egy hétvégén keresztül, nem használtam azt a tollat semmire.
egy dokkolós billentyűzettel együtt kaptam, az is haszontalan szerintem (inkább kényelmetlen)
a bővíthetőség viszont lehet hiányozna a Nexusból...
viszont ha a SoC erősebb, és a kijelző is jobb, akkor csak az szól ellene, hogy nem tudok SD kártyát tenni bele... szoftver oldalról ugyis biztosan tökéletesre van csiszolva, meg update is nyilván az elsők közt lesz hozzá (plusz eleve 4.2-vel jön)
egyre inkább hajlok erre a Nexusraa Ramos W30HD is nagyon tetszik (ugyanaz a bele mint a Note-nak, csak 1920*1200 IPS kijelzője van) de egyelőre sehol nem kapni, a Nexus meg azonnalra van.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
félisten
válasz tjb007 #27804 üzenetére
Köszi az infót!
Igen, én is a kínai tepsifonokat néztem eddig, és ezek közül is szándékozom válogatni, csak mivel nekem nincs szükségem jópár funciójukra (telefon, sms, kamerák, gps, közelség érzékelő, dual sim, stb.), gondoltam megpróbálom ugyanazt még olcsóbban megszerezni, hiszen kizárólag intenzív netezésre kell.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Tenager18
senior tag
válasz tjb007 #27736 üzenetére
Az az egy problémám van még,hogy feltelepitettem az SD maid prot-t(felesleges baromságok fagyasztására),de telepités után nincs ikon sehol,ergó nem lehet elinditani...kel még valami program mellé??
Root Checker:this device does not have proper root access
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
válasz tjb007 #27466 üzenetére
Hát ez így azért nem egy nagy durr... hogy leviszik 28nm-re és 4 magot pakolnak egymás mellé, egyéb meg marad a régiben. Gondolom megy erősen a licenszdíjből maximális profit kinyerés, nem vesznek új licenszet. Ezért csinál az MTK is inkább A7-ből nyolc magot, hogy ne kelljen megvennie az A15 meg a big.Little koncepció jogdíját. Mondjuk személy szerint sokkal több értelmét látom egy 28nm-es A7 4 magosnak SGX544MP / MP2-vel (amennyiben az Alwinner ezzel csinálja, mert az A7-re van 40nm-es dizájn is), mint 4 A9 es magot MALI 400MP4-el... az A7 jóval kevesebbet eszik, mint az A9, még akkor is, ha mindkettő 28nm-en készül, cserébe kb 30% al lassabb csak, ami 4 mag esetén nem fog feltűnni. Az Allwinner A31 mellé hamarabb tenném le a voksom mint az RK32xx mellé. Aztán majd kiderül, hogy az Allwinner aki ugyancsak az olcsóságra fekszik rá erősen, 28nm-ren gyártatja e vagy 40, mert akkor már érdekesebb az energiagazdálkodási mutató.
-
bpmcwap
senior tag
-
csibe1
addikt
válasz tjb007 #25954 üzenetére
Tènyleg jó árban van.Amikor legutóbb nèztem a 70w-t akkor mèg 40 ezerbe került.
A specifikáció viszont szokás szerint hiányos mindkét oldalon,de az edigi vezet.
Most nèztem, hogy az edigi 512MB RAM-ot írt, míg a gyári oldalon 1GB van megadva.Tenager18
Szívesen. :-)
Majd írd meg,hogy sikerült-e összehozni.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
smkb
őstag
-
stranger2006
tag
válasz tjb007 #14536 üzenetére
Szia!
Maxtab C8 29.999 az MM-ben. Android 4, 1 G memoria, 800*600. Erdekelne a velemenyetek, illetve hatha mar vett is valaki ilyet. Nezegettem ma, az osszes kirakottnal jobban tetszett... (a keskenyek egyaltalan nem jonnek be, tobb penzt nem koltenek ra, es a romokat sem cserelgetnem hetente, nem azert veszek eg eszkozt).
Van valami konkret tapasztalat, ellenjavallat, miert nem, vagy pozitiv: miert igen?
Elore is koszonom! -
[w]
őstag
válasz tjb007 #25277 üzenetére
jahm, csakhogy - gondolom mivel - nem ismeri fel a modemet, ezért ez a menüpont nem jelenik meg.
de már egyébként is használtam ezt a kártyát kétsimes mobilban és akkor kikapcsoltam a pin-kérést rajta. bár jó lenne tudni ehhez valami másik, biztosabb megoldást.
most találtam egy file-t a system/etc-ben, 3g_dongle.cfg. ez nagyon fa**a, mert itt vannak konfigolva a támogatott stickek, viszont vannak olyan egyedi paramétereik, amiket hasból nem tudok beleírni, pedig valószínűleg érdemes lenne ennek tájékán kutakodni...
@errorcode06:
laptopon nekem sincs vele gondom, ezért kell megoldani a tabon!
[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
válasz tjb007 #25273 üzenetére
nem tudom hol kellene kikapcsolni a PIN-kérést, nem láttam ilyen beállítási lehetőséget. hol keressem?
arról nem beszélve, hogy az APN beállítások is nehezen jönnek elő, de azok elvileg rendben vannak, mert bár nem magától húzta be, de a szolgáltató által megadottakat én felvittem.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
válasz tjb007 #25259 üzenetére
frankó, kb. ettől tartottam.
érdekessége, hogy a rádugott modemet érzékeli és el is jut odáig, hogy jelzi, van egy CDMA network, de jelenleg nem tud rá csatlakozni, kéri próbáljam később.
ebből arra gondoltam, hogy autentikációs problémák vannak, konkrétan hiányzik valami, ami kezeli a modemet és bekéri a kártya PIN-kódját.
ez a valami tehát a driver.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
addikt
válasz tjb007 #25230 üzenetére
köszi!
a számítási teljesitményt azért nem nézem, mert a 2 mag felett már minden bőven elég kell legyen.
szerintem valahol a 2 x 1,2ghz környékétől fölfelé netezésre meg általános rendszergyorsaságra nem lehet panasz - marad a kijelző milyensége és a grafikus gyorsító sebessége.
ebből a válaszodból az is következik, hogy mivel november közepére igérik, várjam meg a Ramos W30HD-t, igaz? kb 200 font (70k huf) postával együtt.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz tjb007 #25155 üzenetére
tjb007:
felállítanál egy sorrendet ezek között, ha a játék teljesítmény is fontos?Ti OMAP4470 (PowerVr SGX544)
Samsung Exynos 4412 (Mali 400MP4)
Tegra 3valami igazán future-proof tabletet akarok (főleg a kinaiak közül), és bár a Ramos W30HD nagyon szimpatikus, elbizonytalanodtam a SmartQ T30 irányában plusz bejátszana használt Asus TF201 is...
A Ramos-ban szimpatikus a szép kijelző meg a Samsung chipset - gondolom nem lesz vele kompatibilitási probléma, más kérdés, hogy nem tudni mikor jön ki.
a SmartQ-ról mindenki áradozik, főleg ami a minőséget illeti, plusz ott az a Texas Instruments vas alatta, ami akár még fantasztikusan jó is lehet - vagy ugye a használt TF201“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
laszlohu
addikt
válasz tjb007 #24923 üzenetére
Igen, arra értettem, hogy az új Navon specifikációban csak annyi van írva, hogy Cortex A9,
nem derül ki, hogy melyik,
és az emberek tudatlanságára alapozva, nagy valószínűséggel
Wondermedia Cortex A9 van benne,
lehet ez egy reklámfogás, és olcsó is, viszont teljesítményben nem sokkal jobb, mint bármely Cortex A8 - as[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz tjb007 #24709 üzenetére
Értem. Én is így gondoltam a felbontást. A 4.3"-as telefonomon 960x540-en van...
Erről esetleg valakinek van személyes tapasztalata?
Csak mert specifikáció és képek alapján jónak tűnik, de mint tudjuk a kici kínaiak mindig is jól tudtak "fényképezni".
-
fudi2002
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #24519 üzenetére
Ha csak az itthoni viszonyokat nézzük, szinte biztos vagyok benne, hogy a tablet fronton nem lesz siker kezdetben a Windows 8, aminek oka az lesz, hogy egyelőre nem tudok olyan tabletről, ami 180 ezer alatt elérhető lesz itthon hivatalosan.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
csibe1
addikt
válasz tjb007 #24406 üzenetére
RAMOS W30 Quad Core Samsung Exynos 4412 10.1 Inch
Ilyesmire gondoltál?
(#24449) Mulderpapa
Egy GPS-es cuccnál inkább az üzemidőnek kellene dominálni szerintem.
Az IPS azért többet fogyaszt,mint a sima TFT.
A TFT-ből viszont tényleg nem ártana egy nagyobb felbontású,és jobb betekintési szögekkel rendelkező darab.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest