Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék tabletet vásárolni (sajnos a Galaxy Tab S3 elhalálozott amit eddig használt), de kicsit elvesztem itt a dolgokban. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Amire használni fogja elsősorban Youtube, mert onnan nézi a horgoláshoz a videókat, illetve Netflix menne rajta sokat, meg egy kis játék, de ott is a Mahjong, szókereső a tuti nála.
Keret nagyjából 130K, illetve ami még fontos lenne, hogy minél nagyobb legyen a tablet (horgolásos téma miatt).
Amiket én néztem az összefoglaló alapján:
1. [Honor Pad 9]
2. [Xiaomi 1.]
3. [Xiaomi 2.]
Illetve ezt nem tudtam még hova tenni, bár a RAM szegényes benne:
[Honor Pad X9]Kérdésem lenne, hogy az összefoglalóban meg van jelölve a Xiaomi Redmi Pad Pro is. Az általam megjelölt 2. és 3. pontban ezek a tabletek vannak de mégis van köztük különbség. A Media Marktos az Snapdragonos procis, viszont a Best Byteos az Cortex-es. Illetve a kijelző egyiknél IPS, a másiknál LCD. Kérdés ezek mennyire számottevő különbségek a két tablet között?
Szívem nekem a Honor Pad 9 felé húzna, kérdés jó választás lehet-e több évre vagy esetleg tudtok ajánlani ennél jobbat is ebben az árkategóriában? Én használt cucc elől sem zárkózom el, ha abból van valami ajánlott Galaxy vagy bármi ami jobb ezeknél hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő