Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék tabletet vásárolni (sajnos a Galaxy Tab S3 elhalálozott amit eddig használt), de kicsit elvesztem itt a dolgokban. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Amire használni fogja elsősorban Youtube, mert onnan nézi a horgoláshoz a videókat, illetve Netflix menne rajta sokat, meg egy kis játék, de ott is a Mahjong, szókereső a tuti nála.
Keret nagyjából 130K, illetve ami még fontos lenne, hogy minél nagyobb legyen a tablet (horgolásos téma miatt).
Amiket én néztem az összefoglaló alapján:
1. [Honor Pad 9]
2. [Xiaomi 1.]
3. [Xiaomi 2.]
Illetve ezt nem tudtam még hova tenni, bár a RAM szegényes benne:
[Honor Pad X9]Kérdésem lenne, hogy az összefoglalóban meg van jelölve a Xiaomi Redmi Pad Pro is. Az általam megjelölt 2. és 3. pontban ezek a tabletek vannak de mégis van köztük különbség. A Media Marktos az Snapdragonos procis, viszont a Best Byteos az Cortex-es. Illetve a kijelző egyiknél IPS, a másiknál LCD. Kérdés ezek mennyire számottevő különbségek a két tablet között?
Szívem nekem a Honor Pad 9 felé húzna, kérdés jó választás lehet-e több évre vagy esetleg tudtok ajánlani ennél jobbat is ebben az árkategóriában? Én használt cucc elől sem zárkózom el, ha abból van valami ajánlott Galaxy vagy bármi ami jobb ezeknél hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX