- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Bazsee71 #94830 üzenetére
Nekünk van mindkettő, igaz, nem a drága fajtákból. Samsung A9+ (8/128GB) a gyereknek, amit most kb. 2 hete vettünk, szóval amolyan mesenézős, játszós tablet. 53 volt Telekom előfizunk mellé
Ill. májusban vettünk akciósan kuponnal emagnál iPad gen9 (2021)-et olyan 110-ért talán, amolyan esti ágyban netezős, youtube-ozós, filmnézős célból. Meg azért, hogy az ebédlőben lévő régi laptopot, amit szintén csak netezésre, rendelésekre stb. használtunk, kiváltsuk.
Nálunk én vagyok a Samsungos, feleségem Apple párti, de tablet terén nem tudnék különbséget tenni, egyértelműen rámondani valamelyikre, hogy ez jobb. Mindkettő bejön, ipad az ökoszisztéma, és az egyszerűség miatt talán vonzóbb, pláne ha ennyi almás cuccod van. Na meg a fluidsága az, ami még nekem bejön. De pl. az Apple billentyűzete nekem rémálom, persze szubjektív, megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest