- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Bazsee71 #94830 üzenetére
Nekünk van mindkettő, igaz, nem a drága fajtákból. Samsung A9+ (8/128GB) a gyereknek, amit most kb. 2 hete vettünk, szóval amolyan mesenézős, játszós tablet. 53 volt Telekom előfizunk mellé
Ill. májusban vettünk akciósan kuponnal emagnál iPad gen9 (2021)-et olyan 110-ért talán, amolyan esti ágyban netezős, youtube-ozós, filmnézős célból. Meg azért, hogy az ebédlőben lévő régi laptopot, amit szintén csak netezésre, rendelésekre stb. használtunk, kiváltsuk.
Nálunk én vagyok a Samsungos, feleségem Apple párti, de tablet terén nem tudnék különbséget tenni, egyértelműen rámondani valamelyikre, hogy ez jobb. Mindkettő bejön, ipad az ökoszisztéma, és az egyszerűség miatt talán vonzóbb, pláne ha ennyi almás cuccod van. Na meg a fluidsága az, ami még nekem bejön. De pl. az Apple billentyűzete nekem rémálom, persze szubjektív, megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest