- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Fancy-boy #9450 üzenetére
Igen, ezek nincsenek benne. _Én_ nem is igénylem egyiket sem, mert ha külföldre megyek, ott a kocsiban a gps, h agyalog vagyok, a telefonban. Bt-t meg kb egyszer sem használtam táblán, szóval _nekem_ teljesen lényegtelen funkciók ezek, meg szerintem úgy a vásárlók 75%-nak, azoknak, akik elnetezgetnek, játszanak, olvasgatnak rajta.
Ipadon sincs flash, és mégis elvan
De komolyan: lesz azon flaysh, meg custom rom orrvérzésig. Market problémát orvosolták már vagy egy hete.
Valóban kicsit lassúcskák _még_, hiszen kapkodva került rá az ICS, kellett villantani a CES-en.Viszont cserébe olcsó, kellemesen össze van rakva, van rá support, közösség, FRISS robot, ami példamutató lehetne sok nagy gyártónak, és mellesleg nem via chipsetes rettenet, hanem egy használható tábla azoknak, akiket fentebb írtam.
Ha olvasgatod a teszteket, márpedig szerintem olvasgatod, akkor láthatod, hogy soksok 2-3x ennyibe kerülő táblán is akadozik a rendszer.
Ez saját véleményem, mindenki azt vesz, amit akar/tud, mit bánom én.
De mit védem én itt az ainolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest