- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
blueye #94200 üzenetére
Sziasztok,
iphone 13 Pro és ipad 2020 11 pro készüléket gondoltam “egybegyúrni” egy galaxy tab active 5 készülék személyében.
Kameraban és hangszóróban, akkuban tudom, hogy visszalépés lenne. De amúgy nagyon tetszene, szertintem átlagos felhasználásra elég lehetne kiváltani telefont és tabletet. (Esetleg ipad Mini 2024 jöhetne szoba ha megjelenik, de szeretnék egy kompakt nagyobb kijelzős készüléket telefon helyett. Galaxy tab a9 forma tetszene, de a kijelző felbontása miatt elvetettem.)
Meg tudja valaki mondani közületek esetleg, Ingress játékra mennyire lehet alkalmas a hardver? Illetve, hogy airpod pro működne vele?
Koszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest