Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
van egy Samsung SM-T515 (A10 asszem, használtan vettem már régen) ami tegnap bootloop-ba került. Alapvetően a falon van és kiosk browser fut rajta (1 éve van így), tegnap elindítottam egy másik alkalmazást ami kamera jogot kért, rányomtam az "csak alkalmazás használata közben" gombra és újraindult, azóta bootloop. Néha eljut addig, hogy Android optimalizálása vagy mi (factory reset után első induláskor van ez) de ott is újraindul egy idő után. Factory reset / cache törlés megvolt de nem változott semmi.
Arra gondoltam, hogy újraflash-elném, de utoljára a Windows mobile meg Motorola Defy időszakban csináltam ilyet XDA-ról... Akkor még SD-re kellett a zipet felmásolni és recoveryből feltenni Androidon de már nem tudom mi a módi manapság
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak...
Dr.NX