Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz Xerath404 #89278 üzenetére

Kitárgyaltuk szerintem már ezt a témát.
    Szar hardverűt nem vehetsz, mert nyűglődés lesz az akadozás. Kicsi 8" méretű normális hardverű gép, értelmes áron nincs szerintem.
    Én vennék valami olcsóbb 3/4 GB ramos telefont Sim nélkül. Mondjuk valamelyik Redmi-t 50-60 körül.
    Ne költsél rá sokat, mert ha okosan neveled a gyereket, akkor nem fogja sokat használni, az elején újdonság lesz, akkor pörögni fog (napi akár 15-20 perc használat), aztán el-elfelejtődik (heti egy-két alkalom).
    Amíg nem tudnak olvasni, addig nem fogják tudni értelmesen használni. Én odaadtam a 7 évesemnek a régi mobilomat. Az elején nyomkodta, de szerintem az elmúlt 1 hétben egyszer nem vette a kezébe, ott van a nappaliban a komódon pedig szem előtt.

(Egy ilyen kis gyerek szerintem nem tudja ezt még ajándékként értékelni amúgy. Ha el akarod kezdeni a digitális nevelést, akkor tényleg a használt mobilt add neki, csak úgyból, nem alkalomra. 40-50 rugóból én valami komolyabb távirányítós kocsit vennék, ha fiúk, vagy valami nagyobb Lego szettet, de ez persze saját vélemény)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés