Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twopac
kezdő
Lehet az volt a bibi hogy s8+ ra kerestem rá. Elsőre a samu honlapján lévőt dobta fel, de az már be sem ugrott hogy az azonos méretű régebbi tokok is jók lehetnek.
Köszi. De még vacillálok hogy nem lenne e jobb egy teljesen körbeölelő tok hátsó kihajtható támasszal és külön egy bt billentyűzet.Somatom: átvitel szempontjából mennyire korlátoz le a tab? Mert kinéztem egy 1tb os samu külső ssd-t aminek 1000-1000 az írás olvasási képessége, ha találnék egy olyan 3.2 es hub ot hozzá aminek van hdmi je (eddig csak olyat találtam ami csak 4K 30hz) akkor a tápellátás és tabtöltés is megoldott.
Találtam egy 1tb os mikro sd 64ezerért de annak csak 170 az írás olvasás, ebből azt gondoltam hogy maga a tab sem képes többre. Vagy a fix belső memória teljesen más tészta mint a mikro sd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő