- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Belenéztem az összefoglaló ejelébe, és nem is olvastam tovább, mert: 10 colos tábleteknél várható megjelenés - 2010
Kicsit idejétmúlt.
Na mindegy. Érdeklődés címén tabletcserén gondolkodom.
Van egy LG G-PAD7-em. 1GB/8GB Kitkat.
Nincs baja, pár pixel beégett, de egyébként nagyon szeretem.
A gyerek nyúzza, és naponta töltögetne rá játékokat. Sajnos az a 8GB kevés 6-7 <100mB játék már telerakja, és nem lehet mást feltenni rá.Toltam neki factory resetet, de leszedte az updatékat, mert különben nem megy a playstore.
Sajnos a beletolt SD kártyára nem igazán akar menteni telepített programot, ezért fantáziálok egy újon.Láttam egy 10"-ost a Vodánál ma és tetszett. Csak az ára nem( 60K körül volt). Valami Huawei Mediapad T5 vagy mi volt.
Szóval mit tudtok ajánlani, ami
1. Szinte ingyért van
2. 32Gb vagy afelett (az új oprendszerek már a 16-ot is felzabálják)
3. 9-10 Col.
4. Vigye az aktuális játékokat szépen, és teletöltve menjen 6-8 órát töltő könyörgése nélkül.Akár mondhattok nem top3 márkát is, csak megbízható masina megbízható boltból legyen.
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest