Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
én nem mondtam, hogy hulladék.
SŐT.
csak azt , hogy ne várj Samsung minőséget 180 dollárért, de gondolom nem is vársz.
Nekem egy Dropad A8-am van, februárban lett, azóta már annyi pénzért jobbakat is lehet venni, pl. a Dropad A8x-et. (+GPS, + bluetuti)
Én a 7" mellett tettem le a voksot, mert azt könnyedén zsebrevágom, a 10" már nagylenne, akkora zsebem nincsMondjuk az A8-ban is Samsung cuccok vannak az alaplapon ha szétszeded, tehát még azt sem mondanám, hogy gagyiból van összerakva.
NEKEM, ARRA A CÉLRA, AMIRE HASZNÁLOM, TÖKÉLETESEN MEGFELEL.Tehát téged sem beszéllek le róla, a Zenithink pl. egy jónaktűnő választás , amennyiben:
-tényleg kapacitív,
-tényleg 8 gigás belsővel jön,
-tényleg multituochos
-felbontása érdekes
-tényleg tud USB Host/OTG funkciot
- megkapod 200 dodóért vám nélkül (sajna most kicsit drága a dollár, én még 180-as árszinten vettem a dropadot 180-ért , vám nélkül, azóta megvagyok vele teljesen elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest