Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
Tudsz megoldást arra, hogy a P8 ra megérkezett a softver frissités, amit sajnos elinditottam és lement a 356 Mb frissités, majd az Androidot kezdte inditani. No ekkor közel 2 óra után sem volt hajlandó sem leállni sem újra indulni. Most jelenleg akármikor bekapcsolom, csak az android frissitést mutatja, Lehet hogy sikerült egy téglát csinálnom? Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó kis gép.
-
<Adamsky>
nagyúr
Épp ma néztem ezt a kártyát (ill. a 128 Gbyte-os verziót). Alapvetően nekem is elég lenne a 64-es (sőt a 32-es is). Majd ha kezdek kifogyni a helyből (most még úgy is van 3 Gbyte-om, hogy fenn van egy 3 GB-s NAND backup és ~1 Gbyte méretű Titanium Backup mentés) akkor én is berendelek egyet. Köszi az infót!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha elég gyors a kártyád (ezt valamivel le kellene mérni, és összehasonlítani a belső tárolóval), akkor érdemes az első verzióban gondolkodni. A második verzió sem lenne rossz, de 5.1 óta elég szigorúan van kezelve a programok hozzáférése (írási joga) az SD-kártyához. Ma pl. szívtam vele egy kicsit, mert nem sikerült az előbbi korlátozást feloldanom (a Titanium Backup könyvtárát szerettem volna átmozgatni, de a kártyán már nem volt hozzá írási joga). Majd azért még próbálkozom ...

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX