- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
kiskkas #91157 üzenetére
Én is kerestem a felélesztés gomb-mentes lehetőségeit.
1. Felemelés, billentés hatására éled - ezt engedélyezheted a beállításokban.
2. Mágneses tok [link]
2.b Valójában egy bármilyen egyszerű mágnes megfelel, hűtőmágnes, üzenőtáblamágnes, mágneses mini sakk készletből egy bábu stb. A G-pont valahol fönn az értesítési sávon, a BT ikon körül van. Ráteszed lezár, elveszed éled a kijelző. A probléma az É-D pólus, csak az egyikkel működik
3. Töltó ki-be, usb ki-be. Macerás, de nekem pl. mágneses csatlakozós a töltőm, azt - ha épp töltőn van a tab - csak megbillentem, egy pillanatra megszakad a töltés, és ez éleszti a kijelzőt.
Üdv -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kiskkas #75645 üzenetére
Mit kellett megvenni? Nem értem. Én spec. ingyen töltöttem le (talán az XDA-n talált link-ről). Mivel én root-oltam is, ill. nem ment minden elsőre zökkenőmentesen, ezért már nem egyszer flash-eltem újra az egészet.
A frissítéseket - ennél a konkrét készüléknél - elég nehéz ignorálni. Én legalábbis nem láttam rá módot, hogy az update-re való figyelmeztetést kikapcsolhassam. Normál esetben nem is kell, ill. nem is szabad. Ezzel jönnek a javítások, pacth-ek, amiktől jobb, biztonságosabb lesz a rendszer.Meg is találtam. Azt hiszem, ez van meg nekem is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kiskkas #75481 üzenetére
Lenovo P8 (Tab3 8 Plus, TB-8703F) -ról beszélünk? Nekem még az elején - rögtön a bekapcsoláskor - jött 2-3 frissítés, utána nagy szünet után egy, majd tegnap még egy. De, szerintem egyik sem volt ilyen több 100 Mbyte-os...
Egyébként QPST / QFIL -el újra lehet flash-elni, ha a factory reset sem segít. -
Druss
tag
válasz
kiskkas #75481 üzenetére
Nekem mióta megvan (november közepe) azóta kétszer frissült, de semmilyen probléma nem jelentkezett. Sajnos nincs ötletem hogy lehetne orvosolni. Én is nagyon szeretem, 102 $-t (igaz pontokkal) tokkal, tartóval nagyon megért. Számomra az utóbbi idők legjobb vétele volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest