- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
doddencs #85802 üzenetére
Mehet az is, ez még google-ös huawei, de ez egyben a hátránya is:
Nem friss konstrukció, 3-4 éve jelent meg, emiatt az android is csak 8-as, és nem is lesz frissebb.
Ugyanakkor általános felhasználásra elegendő. És 10"-os nagyobb, mint a másik kettő. És a linkelt helyen belefér az akcióval a keretedbe. Ráadásul ez 4G képes, ami jól jöhet, ha olykor elviszed otthonról, tudsz bele SIM-et tenni netezni. -
baal-amiga
senior tag
válasz
doddencs #85802 üzenetére
Ugyan nem én lettem megszólítva, de:
1,5 évig használtam, most a barátnőm nyomogatja. Teljesen jól működött, nagyon szerettem; memóriakezelése remek, az akku is rácáfol a méretére. Nomeg kugli is van még.
Az általad felsorolt dolgokra okés. Nálam játszhatóan ment a teljesség igénye nélkül Dead Space, Anima, Don't Starve, Baldur's Gate EE.
Ennyiért nagyon jó áron van az LTE-s.
Egyetlen negatívuma a beragadt frissítés, azt ne nagyon várj már. -
cidalain
veterán
válasz
doddencs #85800 üzenetére
Lenovo tab M8 fullHD
Csak ebben a boltban árulják, +- 1-2000 áron, tehát nem érdemes nagy akcióra várni. Mindenhol máshol a 2 GB-os verzió van, azt nem érdemes venni, hiába olcsóbb.Esetleg Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220) - 8.7", bár a kijelző HD, míg a Lenovo fullHD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest