Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyobis
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszi a választ!
Őőőőő nem feltétlenül navigációra szóval nem GPSként használnám, hanem ha elmegyek valahova ahol nem vagyok jártas (de tudom nagyjából hogy éppen hol vagyok, szóval nem nagyon van szükség gps helymeghatározásra), és szükségem lenne valamilyen szolgáltatásra, (pl: hol van a közelben barkácsbolt) akkor csak megnézném a Google térképen .
Nem tudom hogy internetezés céljára melyik érné meg jobban: mobilinternetet, vagy valamilyen telefoncsomagot váltani. (Vagy talán mindkettőt egyszerre?)
Az nem árt ha telefonálni is tudnék vele, de nem tudom hogy erre a célra szükséges-e egyáltalán a telefonnak "okos"-nak lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX