- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharkabat
aktív tag
válasz
cidalain #72721 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, bár ugye ízlések és pofonok. Szerintem pont ha sokat használod - de nem folyamatosan - akkor egyszerűbb hátracsapni a fedelet, mint ki-be pakolgatni a zsákból. És egy vékony fedél nemigen nehezíti a kézben tartást, amúgy meg kis mágnessel fixen záródik
Egyébként érdemes a típusra való tokot venni, és elfelejteni az univerzális pántos vackokat. Előbbinél biztos, hogy ott lesznek a gomb és csatlakozó kivágások ahol lenniük kell, nem beszélve a kameranyílásról.
Mivel az A3-8 újabb modell, szerintem lehet hozzá való gyári vagy utángyártott tokot kapni nálunk is. Ezt azért írom, mert amikor decemberben a kifutó elődmodellhez kerestem, akkor bizony már sehol nem volt. Aminek viszont az lett az előnye, hogy Ebayen 2000 Ft alatti összegért tudtam Hongkongból rendelni (szerintem mifelénk ennek a háromszorosa lehet), kis túlzással a színpaletta tetszőleges árnyalatában. Ha tehát nem SOS és belefér pár hét a postázás miatt, akkor ez is egy lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged