Hirdetés
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Az en tabomon sima folia van, nem tempered glass. Teljesen elegendo, igaz otthoni tablet. Itt szerintem sporolhatsz.
Tartonal viszont nem. Az 5000 forint alattiak itthon kivetel nelkul szarok. Nekem volt 2 is, de mindegyiket egyszer hasznaltam kb 5 percig. Egyszeruen nem maradnak az ablakon, nem birjak el a tabot. Olyan kicsi a tapikorong mintha telot tennek ra. Szerintem valami extranagy tappancsos, vagy 2-3 tappancsos tud stabil lenni. Mindenesetre probalj minosegit keresni, viszont az arban inkabb a 10-hez lesz kozel. Mindenkeppen ugy vedd, hogy ha egy rakas szar, akkor vissza tudd vinni, vagy el tudj allni a veteltol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Milyen joysticket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest