Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
cidalain #72280 üzenetére
Szia, most volt időm foglalkozni megint a javaslatoddal. Ugye Lenovo/Acer/Alcatel tippjeid kiestek mert mint 7"-es, maradt a Teclast X80. Utánaolvastam, két helyen is írják (1, 2) hogy a wifije egy kalap szar, lényegében csak pár méterig működik rendesen. Egy kommentelő szerint soha életében volt semmi ennyire gyenge, pedig volt már a kezében sok szar. Aztán ki is derült mi a baj: gyakorlatilag konstrukciós hibás a gép. Valaki szétszedte és ezt találta, idézem: "A wifinél az egyik gond az, hogy nem idevaló koax kábellel kötöttek az antennára, hanem egy sima vezetékkel. Viszont úgy forrasztották, mintha árnyékolt koax lenne. Ugye ráforrasztották a negatívra a blankolás tövénél, mintha az lenne az árnyékolás..."
De állítólag szoftveresen sem teljesen kerek a sztori, mert a fizikai babrálás után is kellett még ügyködni rajta hogy jó legyen a wifije. Szóval ezt csak az tudja megcsinálni aki ért ezekhez, én sajnos nem értek. Az én lakásomban egy válaszfal, egy szekrénysor, és vagy 7 méter van a router és az ágyam között, ahol legtöbbet használnám, szóval ez így ilyen selejtes wifivel nekem nem lenne oké. (A routerem sem mozdítható mert bele van kötve a fél lakás.)
Azért írom ezt le hogy ha másnak még ajánlanád később ezt a Teclastot, akkor jelezd hogy a wifije igazából csak egy szobán belül működik, gondolom másnak is fontos lehet. Jobban belegondolva azért is ilyen jó az ára a 2GB ramjával meg dupla oprendszerével, mert a sárgák is rájöttek hogy gebasz van.
Nah ez van. Én meg keresek tovább, bár lehet irreális volt az álmom hogy 30 ropi alatt kapok normális, 8 incses gépet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozgásban a The Seven Deadly Sins: Origin
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest