- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz
Dan-szan #84467 üzenetére
Én csak pár dologra tudok gondolni. Egyik, hogy nincs hely a táblagépen (16GB/1GB van összesen?) A telepíteni kívánt app-ok nem támogatják az 1024x600-as felbontást. Másik, hogy az idő nincs szinkronizálva/más régió van beállítva, nem a magyar. Esetleg még a Play Áruház gyorsítótárának törlése. De ezek csak tippek...
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Dan-szan #84456 üzenetére
USB debugging + ADB logcat-tel talán ki lehetne nyomozni, hogy mi a pontos baja, de az eléggé mélyvíz terület*. Factory reset után sem megy a letöltés?
*Én pl. így nyomoztam ki, hogy x86-os architektúrán virtuális gépből miért nem tudtam letölteni egy bizonyos appot, persze csak tesztelési céllal... -
cidalain
veterán
válasz
Dan-szan #84456 üzenetére
Egy bizonyos appot nem talál meg, vagy semmilyen app nem található a play áruházban neki? A saját alkalmazások pl látszódnak e, azokat frissíteni tudja e?
#84452 tamás86
Saját madzagjával töltötted? Asszony telója tud olyat, ha egy bizonyos madzaggal töltjük itthon akkor töltés közben nem megy/megbolondul az érintés a képernyőn (nem érzékel, vagy több centivel arrébb érzékel), amúgy semmi baja. Más kábellel töltve sincs semmi anomália.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest