- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
válasz
macman507 #83492 üzenetére
A fenti használatra elég egy 3Gb-os verzió is, de a 4 természetesen hosszabb távon jobban megéri.
Mobilnetet megoldhatsz stickel (hotspot) is, nem tudom melyik szolgáltatónál hogyan van, de lehet kérni kis hordozható routerre adatot, és azt viheted bárhová, az arra megvásárolt neted wifin osztja szét.
Az itthoni általad említett összegekben én az alábbiakat néztem jónak.
Huawei MediaPad T5 10 4/64GB ez mosz akciósan normális garival 72k
Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 3/32GB jobb felbontásal kevesebb rammal 80k körül
Lenovo TAB M10 Plus 4/64GB 76k -
siege5
aktív tag
Sziasztok
Láttam fentebb volt róla sz, hogy megjelent az Alldocube iPlay 30, teclast készülékei vannak még ebben a 50-60e ft-os árkategóriában.
Sajnos csak külföldi de EU-s raktáros rendeléssel (Banggood).
Abban kérhetnék segítséget, hogy melyik típus lenne a legmegfelelőbb (procikat nem igazán ismerem amiket ezekbe raknak és félő, hogy ezeket vágták meg bennük az ár miatt) kifejezetten csak játékra.
A teljesség igénye nélkül, M40, T30, M16, M18 kicsit olcsóbban a P20HD.
Köszönöm, ha esetleg van valakinek ezekről infója.Ui.: Van ettől jobb ár/érték arányú márka hasonló viszonylatban? Hoznak ezek akkora teljesítménybeli különbözetet, hosszabb távú használhatóságot, hogy megérje mondjuk egy Huawei T5 4gb-os (70-80e ft) verzió helyett ezeket venni? (természetesen ezt magyar viszonylatban)
A jelenlegi készülékem egy Asus Z300 szériás készülék, ami még mindig kiszolgál, de érezhetően lassult az idő folyamán, és az akkuja sem a régi, így ő az irányadó.Köszi
-
siege5
aktív tag
Én is hasonlóan filozok de nincs EU raktár(pl a fenti is hk. S) . Azt meg nem látom hogy ez milyen verziós pl de a többi teclast gépnél sem. Nem szívesen vennék Ázsia nyelven gépet. Tud erről Valkai valamit?
-
siege5
aktív tag
Sziasztok! Régi Asus tabletetem cserélném valami frissebre. Nézegettem az új típusokat végül egy ár értékben jónak tűnő készüléken akadt meg a szemem. Sajnos itthon hivatalosan nem kapható de ez nem tantoritana el.
A típus maga a Teclast m18 as készüléke lenne.
Először is valaki használ ilyet, vállalható? Hw-sen jónak tűnik ezért az árért. Esetleg más alternatíva?Másodszor pedig most olvastam, hogy halloweeni akcióban a bangoogon megvehető 49 körül amire lecsapnék, de a kupon amit tegnap dobtak fel nem működik. Próbálta esetleg most valaki ugyanezt venni?
-
siege5
aktív tag
Én kimondottan főleg játékra (nem hardcore) keresek most Tabot.
Sajnos mire felértem az összes asus Z300 elfogyott, amit kinéztem (ha valaki tud még szóljon), de ha már így alakult néznék még valami szintén egész jó darabot.
Árkategória kb 60000 Ft.
Elvárás 2 giga ram 16 giga tárhely legyen benne minimum.
Köszönöm a segítségeket. -
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Szintén új tablet beruházásában gondolkodok.
Megmondom őszintén én sem nagyon tudom mire lenne szükségem, ezért remélem ez a pár támpont segít.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
- Természetesen minél nagyobb lenne jó, de beérem kevesebbel is.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- Új az Edigitálnál ha lehet, de más megbízható forrásból származó webshopos lehetőséget szívesen fogadok.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
- Garancia miatt jobbnak látom ha itthoni a cég.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
- Játék, kifejezetten egy típusút a mobil megóvása miatt, a régebbi típussal (1,5 giga rammal és 1,7 GHz-es kétmagos Krait 200) is egész jól vitte, sajnos nem tudom mennyire lehet így átvinni egyik kütyüről a másikra mit is igényelhet.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
- max 50k körül gondolkodtam.Konkrét elképzelésem nincs, lehetőleg a legerősebb hardver min 1,5 giga memória és 16giga tárhely azért jó volna, WIFI legyen benne, és megbízható gyártótól legyen, örülnék a 2 év garinak de ez sem feltétel.
-
siege5
aktív tag
válasz
cidalain #69296 üzenetére
P9 Lite ezen reccenés nélkül megy, előtte egy s4 minim volt ott is egész szépen futott.
Igen amúgy én is most néztem, anno nem én vettem ott a készüléket, de most én veszem az újat, így már akkor beletudnám az árba.
Egyébként nem szükségszerű onnan, csak a fentiek miatt opció, avagy kézenfekvőbb lenne. -
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Speciális (?) eset lenne az enyém.
Tabletgépet keresek főleg játékra, azaz egy kifejezett alkalmazáshoz (Summoners War)
Nem szeretném a jövőben a telefonomat ölni vele, így kifejezetten a cél ennek az alkalmazásnak a futtatása lenne, nincs is más cél sem kinézet, márka sem más téren.
Mivel nincs konkrét infóm róla milyen eszközökön fut már el aránylag értelmesen, így azokra hagyatkoznék akik esetleg használnak tabletet hozzá.
Árban 50000Ft körüli összegre gondoltam, de mivel fogalmam sincs milyen vas lenne elég hozzá ezt az összeghatárt nem feltétlen szükséges elérni, illetve valamennyivel túl is léphetjük ha szükséges.
A segítségeteket előre is köszönöm.Ui: Mivel garanciális ügyintézés miatt valószínűsíthetőleg az Expert-nél kell levásárolnom egy összeget, így praktikusan ott kapható készülékek jöhetnek elsődlegesen számításba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magyar az űrben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged